ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2017 | 01:39

Η φράση όλα στο μυαλό είναι ..

Όλα στο μυαλό είναι αλλά τι κάνεις για να αλλάξεις λανθασμένο τρόπο σκέψης χρόνων...Εχοντας πείσει τον εαυτό σου ότι σε ότι και να προσπαθήσεις θα αποτύχεις ή έστω να υποβόσκει ο φόβος της αποτυχίας.Καλό σαν θεωρία αλλά στην πράξη πως?
2
 
 
 
 
σχόλια
Συνήθως με restart μετά από κρασάρισμα. Δηλαδή, η αλλαγή στον τρόπο σκέψης ενδέχεται να πυροδοτηθεί μετά από ένα συγκλονιστικό γεγονός. Θα έχεις ακούσει περιπτώσεις ανθρώπων που άλλαξαν ριζικά τρόπο ζωής μετά από near-death experience.Για να γίνει αυτόνομα, απαιτείται υψηλό επίπεδο αυτογνωσίας και ικανότητα εις βάθος ανάλυσης καταστάσεων. Δύσκολο. Οπότε, αρχικά χρειάζεται η ύπαρξη καλοπροαίρετου καθοδογητή-αναλυτή.
Δεν νομίζω πως υπαρχει ανθρωπος τον οποιον απασχολει λιγοτερο ή περισσοτερο η αποτυχια.Απ οτι καταλαβα εσυ εισαι απο τους αβθρωπους που τους απασχολει πιο εντονα. Πραγματι αυτες οι σκεψεις θα ειναι αυτοματοποιημενες και αντανακλαστικες αλλα πιστευω μπορεις να το αλλαξεις με επιμονη, υπομονη, θεληση και εκπαιδευση του εαυτου σου!Ακομα κι αν ξεκινας με τον φοβο της αποτυχιας, αποκλειεται να μην εχεις και πετυχημενες καταστασεις! Καθε επομενη φορα επικεντρωσου σε αυτες! Παρε δυναμη απο αυτες τς καλες σου στιγμες. Αποκωδικοποιησε τι ηταν αυτο που σε οδηγησε τελικα στο επιθυμητο αποτελεσμα, κατα ποσο οφειλετυαι στην τυχη και κατα ποσο στην ποσπαθεια σου και αρα εντοπισε σε τι εισαι καλη. ΑΥτο γινεται για σενα γνωση: γνωση του εαυτου σου και των δυνατοτητων σου.Καθε φορα που θα αποτυχεις προσπαθησε παλι με ειλικρινεια να αποδομησεις ολους τους παραοντες που σε οδηγησαν στο μη επιθυμητο αποτελεσμα. ΕΠικεντρωσου σε αυτα τα οποια μπορεις να επηρεασεις και αν κατι δεν σου αρεσει εκπαιδευσε τον εαυτο σου στην αντιθετη συμπεριφορα.Ετσι μαθαινεις τον εαυτο σου, τα ορια τουμ τις δυνατοτητες του και αντλεις αξια απο εσενα την/τον ιδια/ο. Ετσι, σιγα σιγα αλλα πλεον εδραιωμενα θα δεις οτι δεν θα σε απασχολουν τοσο εντονα αυτες οι σκεψεις.Δεν υπαρχει shortcut στην διαδικασια. πολλη προσπαθεια, θεληση και ειλικρινεια.Καλη τυχη στη ζωη σου!!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ