Χανιά: Νεκροί δύο φοιτητές που τους χτύπησε αυτοκίνητο όταν έβγαλαν βόλτα τον σκύλο τους

Χανιά: Νεκροί δύο φοιτητές που τους χτύπησε αυτοκίνητο όταν έβγαλαν βόλτα τον σκύλο τους Facebook Twitter
Πηγή: Flashnews
4

Μία ακόμη ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει το νησί της Κρήτης έπειτα από τον τραγικό θάνατο δύο φοιτητών που έβγαλαν αμέριμνοι τον σκύλο τους βόλτα και τους χτύπησε αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους.

Οι δύο νεαροί φίλοι, μία κοπέλα και ένα αγόρι, φοιτητές και οι δύο στο Πολυτεχνείο Κρήτης, παρασύρθηκαν από διερχόμενο αυτοκίνητο νωρίς το πρωί στα στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν βγάλει βόλτα τον σκύλο τους, σε δρόμο στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου όταν έπεσε με ταχύτητα πάνω τους αυτοκίνητο από άγνωστη αιτία.

Και οι δύο διακομίσθησαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο Χανίων, ωστόσο υπέκυψαν στα βαρύτατα τραύματά τους. Το αυτοκίνητο αφού παρέσυρε τους δύο νέους έπειτα έπεσε πάνω σε σταθμευμένο δίκυκλο και ολοκλήρωσε την τρελή του πορεία.

Τις συνθήκες του τροχαίου ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Χανίων.

Flashnews.gr

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Ότι γινόταν πάντα ... Κρητικοι(μπορεί και όχι) νεοέλληνες "λεβέντες" στους οποίους ο μπαμπάς παρέχει 4 ροδες... Και κάπως έτσι νομίζουν ότι ο δρόμος τους ανήκει να κάνουν ότι θέλουν... Αλλά αν πραγματικά το συνειδητοποιήσουμε το φταίξιμο δεν είναι του νέου ηλικιακά οδηγού , η ανάληψη ευθύνης πρέπει να γίνει από τον πατέρα του, τον γειτονά του, τον φίλο του, τον δάσκαλο του , όλους οι οποίοι τόσα χρόνια δεν ενδιαφέρονται να παρέχουν και να δώσουν σωστό παράδειγμα για κυκλοφοριακή αγωγή και εκπαίδευση. Φταίνε αυτοί και μόνο , για τους οποίους ο πεζός δεν υπάρχει , δεν έχει αξία, αλλά όταν δεν δίνεις αξία στην ίδια τη ζωή σου πώς να δώσεις σε ζωές αλλων. Καληνύχτα λοιπόν, μεχρι να αναλάβουν όλοι οσοι πρέπει τις ευθύνες που τους αναλογούν , κοιμηθείτε ήσυχοι , αύριο μπορεί να είστε εσείς , τα παιδιά σας, εγώ.