Ανατριχιαστικό ντοκιμαντέρ για τη Χ.Α.

49

Συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τη δράση αλλά και τις εμετικές απόψεις μελών της Χ.Α. μετέδωσε το Channel 4. Το ντοκιμαντέρ γύρισε ο Κωνσταντίνος Γεωργούσης, ο οποίος πέρασε ένα μήνα το περασμένο καλοκαίρι, ακολουθώντας για τις ανάγκες των γυρισμάτων μέλη της οργάνωσης στο κέντρο της Αθήνας.

Δεν χρειάζονται πολλά σχόλια. Αρκεί να παρακολουθήσει κανείς το εμετικό παραλήρημα του υποψηφίου βουλευτή της Χ.Α. κ. Πλωμαρίτη και τα άθλια σχόλια του, κατά την προεκλογική περίοδο στη χώρα. Φτάνει στο σημείο να προτείνει οι μετανάστες να γίνονται σαπούνια και τη συνέχεια να απορρίπτει αυτή την ιδέα επειδή είναι μιάσματα και υπάνθρωποι. Για αυτό προτείνει να φτιάχνονται από αυτούς λαμπαντέρ και άλλα τέτοια άθλια.

Ο ίδιος ο δημιουργός του ντοκιμαντέρ δηλώνει στο Channel 4 σοκαρισμένος από την εχθρότητά τους.

 

Ανατριχιαστικό ντοκιμαντέρ για τη Χ.Α. Facebook Twitter

 «Ήμουν τρομοκρατημένος από το γεγονός ότι αυτοί οι χρυσαυγίτες ήταν περήφανοι να εκφράσουν τις ακραίες ιδέες τους κατά τη διάρκεια της εκστρατείας ανοιχτά στο κοινό. Σοκαρίστηκα από την εχθρότητα τους και από τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι μετανάστες στις αθηναϊκές πλατείες." Είπε.

Στο κανάλι έκανε δηλώσεις ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος είπε ότι οι απόψεις που ακούγονται στο ντοκιμαντέρ, «δεν εκφράζουν την πλειοψηφία του ελληνικού λαού». «Η Χρυσή Αυγή είναι μια ντροπή για την κοινωνία μας και τη δημοκρατία μας", σημείωσε τονίζοντας πάντως ότι οι Έλληνες δέχονται σημαντική πίεση από το μεταναστευτικό.

Ανατριχιαστικό ντοκιμαντέρ για τη Χ.Α. Facebook Twitter

Και αντίδραση Κασιδιάρη για "παραμύθια"

 

Έντονη ήταν η αντίδραση του Κασιδιάρη το πρωί στον Σκάι, όταν τέθηκε το θέμα του ντοκιμαντέρ. «Θα κάνουμε σαπούνια τους ξένους; Μα, είστε σοβαρή κυρία μου» απάντησε ο βουλευτής και μάλιστα απείλησε με μηνύσεις.

«Ήταν κάποιοι δημοσιογράφοι που πήγαν σε ένα καφενείο χωρίς να αναφέρουν στον κόσμο που ήταν εκεί πως τους μαγνητοσκοπούν. Αυτά είναι παραμύθια, είναι υπόθεση για τα πανηγύρια. Να προβάλετε συνέχεια το βίντεο για να γελάει ο κόσμος», δήλωσε αφήνοντας να εννοηθεί πως η Χρυσή Αυγή θα κινηθεί νομικά εναντίον του channel 4. Δεν αμφισβήτησε πάντως την ιδιότητα του κ. Πλωμαρίτη και τα όσα είπε.

 

49

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM
«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

12 σχόλια
Δημοψήφισμα ΤΩΡΑ. Μπορεί το 7% να τους επιλέγει λόγω χαμηλής νοημοσύνης και βασικής έλλειψης παιδείας, το υπόλοιπο 93% όμως τους θεωρεί οχι μόνο μη αποδεκτούς αλλά και επικίνδυνους. Οι γερμανοί έμαθαν από τα λάθη τους και τους έθεσαν εκτός νόμου.Εμείς ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ?????? ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΔΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Τίποτε δεν απόμεινε στον κόσμο πια για μένα,όλα βρωμούν τριγύρω μου και φαίνονται χεσμένα.Όλα σκατά γενήκανε και ο δικός μου κώλοςσκατά εγίνηκε κι αυτός, σκατά ο κόσμος όλος.Μόνο σκατά φυτρώνουνε στον τόπο αυτό τον άγονοκι όλοι χεσμένοι είμαστε, σκατάδες στο τετράγωνο.Μας έρχεται κάθε σκατάς, θαρρούμε πως σωθήκαμε,μα μόλις φύγει βλέπομε πως αποσκατωθήκαμε.Σκατά βρωμάει τούτος δω, σκατά βρωμά κι εκείνος,σκατά βρωμάει το σκατό, σκατά βρωμά κι ο κρίνος.Σκατά κι εγώ, μες στα σκατά, και με χαρτί χεσμένοό,τι κι αν γράψω σαν σκατό προβάλλει σκατωμένο.Σκατά τα πάντα θεωρώ και χωρίς πια να απορώ,σκατά μασώ, σκατά ρουφώ, σκατά πάω να χέσω,απ’ τα σκατά θα σηκωθώ και στα σκατά θα πέσω.Όταν πεθάνω χέστε με, τα κόλλυβά μου φάτε.Και πάλι ξαναχέστε με και πάλι ξαναφάτε,μα απ’ τα γέλια τα πολλά κοντεύω ν’ αρρωστήσωκαι δεν μπορώ να κρατηθώ, μου φεύγουν από πίσω.Σκατά ο μεν, σκατά ο δε, σκατά ο κόσμος όλοςκι απ’ το πολύ το χέσιμο μου πόνεσε ο κώλος!Γεώργιος Σουρής
ας ειναι περηφανοι οσοι τους ψηφισαν. οσοι τους ανεχονται.την δεκαετια του 50 η ευρωπη ειχε γεμισει με "μετανοημενους" ναζι που "δεν ηξεραν". τωρα πια ολοι ξερουμε. καμια ανοχη.
Μην αγχωνεσαι προς το παρον. Αν (ο μη γενοιτο) παρουν την εξουσια τοτε να αγχωνεσαι, βλεποντας τι θα κανουν σε μεταναστες, αριστερους, ομοφυλοφυλους και ατομα με διαφορετικες αποψεις απο αυτους.
aiginitissaσε ο,τι αφορα τους γκέι, λιγοι ειναι οι συμπαθουντες λογω εξωτερικης εμφανισης των Χαυγιτων. Οι περισσοτεροι δεν ξερουν οτι απο παλιοτερα ακομη, πραγματοποιουνταν ομαδικες επιθεσεις εναντιον γκει ατομων. Και δεν εχουν συνειδητοποιησει οτι η ΧΑ θα ψηφισει εναντιον των γκει σε ο,τιδηποτε τους αφορα, ή οτι θα γυρισει την κοινωνια πισω με τη ρητορικη της.Παρασυρονται πολλοι απο μια λεγομενη "αρχαιολατρια" της ΧΑ , ενω αυτη ειναι απλα χριστιανο-ακροδεξια οπως και φανηκε προσφατα. Ή απο το απλοϊκο οτι η ΧΑ αυγη θα διωξει τους μεταναστες και θα γινουν οι γειτονιες πιο ασφαλεις..
Το σημαντικότερο λάθος που μπορούμε να κάνουμε βλέποντας το ντοκιμαντέρ αυτό είναι να σταθούμε απέναντι του, καταδικάζοντας το και βρίζοντας αυτα τα άτομα που όχι δεν κατατάσσονται στο ανθρώπινο είδος. Να πούμε δηλαδή πως ΧΑτες είναι οι Άλλοι.Αυτο που πρέπει να κάνουμε είναι να συνειδητοποιήσουμε πως αυτοί οι κτηνωδεις ναζιστές είναι κάποιοι από ένας, ζουν ανάμεσα μας, είναι γείτονες, είναι συναδελφοι, είναι συνεπιβάτες. Πήγαμε στα ίδια σχόλεια μαζί,στα ίδια πανεπιστήμια, ψηφίσαμε τους ίδιους δημαρχους.Είμαστε εμείς που τους αφήσαμε να συνταχθούν, να γίνουν κρίσιμη πολιτική δύναμη.Μην ντρέπεστε: η ΧΑ είναι το στρεβλό μεν αλλά είδωλο δε της κοινωνίας μας. Δεν είναι οι Άλλοι, δεν είναι εξωγήινοι.
Σαφώς. Εννοούσα μην ντρέπεστε να το παραδεχθείτε. Ή καλύτερα: ας ντρεπόμαστε να παραδεχθούμε την αλήθεια για αυτήν την κοινωνία που δημιούργησε, καλλιέργησε, συντήρησε και έφερε στο φως αυτά τα αποβράσματα. Ας ντρεπόμαστε να παραδεχθούμε την αλήθεια και ΣΑΦΩΣ ας ντραπούμε για την αλήθεια. Αλλά δυστυχώς μόνο η ντροπή δεν φτάνει.
Συγνώμη Stravos, αλλά κάνεις λάθος.Η χώρα μας δεν είναι τα ντουβάρια, οι πλατείες και τα ξωκλήσια. Η χώρα μας είναι εγώ, εσύ και όλοι οι άλλοι.Η χώρα δε μπορεί να σε πληγώσει. Οι άνθρωποι όμως μπορούν.
Ρε παιδιά έλεος με το προμοτάρισμα των φασιστών, σοκαρίστηκε απο την εχθρότητά τους και παπαριές γιωργίτσα μου. Τί ήθελε δηλαδή να του απαγγείλουν κανένα εδάφιο απο το ευαγγέλιο; σε φασίστες πήγε, φασιστικά μιλούσαν, π.χ απο ένα μοσχάρι πόσο θα σοκαριστείς αν μουγγανίσει; (καμία σύγκριση με τα ζονκ, τα μοσχάρια έχουν ένα επίπεδο). Φτάνει πια με τα ρεπορτάζ για την Χρυσή Αυγή, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ.
Αν το συγκεκριμένο το θεωρείς προμοτάρισμα και μας το θέτεις έλα μωρέ σιγά τώρα νορμάλ κατάσταση φασίστες είναι και τι έγινε...τι μας προτείνεις ανοχή και συγκατάβαση;Το κοντράστ να βλέπεις να προσελκύει 3 αγνές και ευγενικές γυναίκες αυτός ο τσογλανοφασίστας για να τις κοροϊδέψει και στο τέλος της βάζει και χέρι δεν σε εξοργίζει εσένα και τα 42 likes σου; Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μιλάμε για μοσχάρια που μουγγανίζουν αλλά για κατάπτυστους σαδιστές που διαπράττουν εγκλήματα;
Eσύ αυτό κατάλαβες, οτι προτείνω ανοχή και συγκατάβαση; κατ΄αρχήν δεν είδα καν το βίντεο, γιατι δεν περιμένω να δώ κάτι διαφορετικό απο αυτά που γνωρίζω γι΄αυτά τα ρεμάλια. Το οτι έχει δημόσιο βήμα και μάλιστα με μεγάλη δημοσιότητα το κάθε απίθανο ρεμάλι, δεν είναι προμοτάρισμα; Ξαφνικά όλοι ανακάλυψαν την Χρυσή Αυγή, και πόσο κακή είναι, μόνο που υπάρχει εδω και 30 χρόνια, και πάντα έκανε αυτά που κάνει τώρα, πάντα είχε τους Περίανδρους (τον έχεις ακουστά;) αλλα κανείς δεν έδινε σημασία. Τώρα με την ανοχή (προτροπή)του συστήματος, την προμοτάρουν όλα τα ΜΜΕ, κάποιοι πολιτικοί, και μεγαλόσχημοι την λένε επαναστατική και ακτιβιστική, και δεν τους παίρνει κανείς με τα γιαούρτια. Δεν βλέπεις ή δεν θές να δείς οτι είναι στημένο το παιχνίδι; Τέλος πάντων, αυτο που λέω, είναι οτι το να προβάλουν το κάθε ελεεινό υποκείμενο, το μόνο που κάνουν είναι να του δίνουν αξία και υπόσταση, και φυσικά να γίνεται ακόμα πιο θρασύ. Προτείνω λοιπόν αντι τα ΜΜΕ να ανακαλύπτουν την Αμερική, και ο κόσμος μα εκτονώνεται με σχόλια στο διαδύκτιο, να πιέσουν να λειτουργήσει η δικαιωσύνη, γιατι αυτές οι ενέργειες είναι ποινικά κολάσιμες, και προβλέπονται ποινές. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ;
Καθονται οι δουλευταραδες και πινουν καφεδες και τα ξυνουν μεχρι τελικης πτωσεως. Οταν περνανε οι κοπελιτσες λενε, χαμηλοφωνα, οτι γλιτωσαν απο τα δοντια της ΧΑ.Καλα λεει ο πατερας μου: τα @@ θα επρεπε να τα εχουμε στα αυτια για να φαινεται ποιος εχει και ποιος οχι. Με πιανει αναγουλα με την ιδεα και μονο οτι αυτοι οι ανθρωποι ειναι συμπατριωτες και συμπολιτες μου.