ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.8.2017 | 13:20

Γυναικολόγος και σχόλιο

Χθες πήγα στο γυναικολόγο για κάποιες εξετάσεις, τον οποίο μου σύστησαν κάποιες φίλες ότι είναι καλός. Εγώ πρώτη φορά πήγαινα σ'αυτόν.Κατά τη διάρκεια της εξέτασης κάνει το εξής σχόλιο με το οποίο πάγωσα, έχεις καλοσχηματισμένο αιδείο και μικρά χειλάκια, μπράβο.Ντράπηκα τόσο πολύ!!! Δεν απάντησα τίποτα περίμενα να τελειώσουμε να πληρώσω και να φύγω.Δεν ήξερα αν έπρεπε να τον βρίσω ή όχι αλλά εμένα μου φάνηκε για παρενόχληση αυτό. Ρε παιδιά είμαι παράλογη; είναι φυσιολογικό αυτό τώρα; γιατί σε κάποιες φίλες που το είπα μου λέγαν καλά πως κάνεις έτσι ένα σχόλιο έκανε ο άνθρωπος!Αν είναι δυνατόν! Ντάξει δεν ήτανε κανας μεγάλος σε ηλικία λιγούρης, γυρώ στα σαραντά φαινόταν και σοβαρός, με σοβαρότητα είπε αυτό που είπε, αλλά με τέτοια σχόλια πως να μην τον παρεξηγήσω.
7
 
 
 
 
σχόλια
Αμα ήταν γυναίκα γυναικολογος θα καναμε τέτοιο διαλογο; Άμα ελεγε μια γυναίκα ουρολόγος σε εναν ανδρα οτι εχει καλοσχηματισμενο και καθαρο πέος θα μιλαγαμε για πεσιμο ή παρενοχληση; Και στο κάτω κάτω, να δεχθουμε ότι σε εκανε να νιώσεις άβολα γιατι ηταν πολύ απρεπες το σχόλιο. Καλο θα ειναι οταν βρίσκεστε σε τετοιες καταστασεις, να μοιραζεστε με τον γιατρο τον προβληματισμο για την χειρονομία ή το σχόλιο που έκανε, έστω για να του δωσετε την ευκαιρια να επανορθώσει;
Έχω ακούσει παρόμοιο σχόλιο απο γυναίκα γυναικολόγο. Δεν ξαναπάτησα,ούτε καν για να πάρω τις εξετάσεις μου. Η παρενόχληση μπορει να προκληθεί απο τον οποιοδήποτε,άνδρα ή γυναίκα.Μπορει το σχόλιο να μην είχε πονηρό σκοπό αλλα η φύση της γυναικολογικής εξέτασης είναι τέτοια που δεν το διακινδυνεύεις...Και φυσικά θα ήταν της ίδιας σημασίας το περιστατικό αν ήταν άνδρας σε γυναίκα ουρολόγο. Και φυσικά και οι άνδρες πρέπει να προσέχουν όταν εξετάζονται.Ποτε δεν ξέρεις αν ο άλλος/η είναι ανώμαλος και εκμεταλλεύεται τη δουλειά του..
Καταλαβαίνω ότι περιμένεις από έναν επιστήμονα να έχει κάποια σοβαρή εικόνα απέναντι στον ασθενή αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση προσπάθησε να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα και να σε κάνει να αισθανθείς πιο άνετα. Είναι συχνό φαινόμενο το έχω συναντήσει και στους δικούς μου γιατρούς αλλά το παραπάνω γίνεται και με τον γιατρό της μητέρας μου. Είναι για να αποκτήσεις οικειότητα. Προσωπικά δεν θεωρώ ότι έπρεπε να το πάρεις άσχημα.

Απεργία της ΓΣΕΕ