ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Ο πατέρας του Νίκου Παππά πρόεδρος στον ΟΑΣΘ

Ο πατέρας του Νίκου Παππά πρόεδρος στον ΟΑΣΘ Facebook Twitter
4

«Σήμερα, ξεκινάμε την προσπάθεια μαζί με τους Θεσσαλονικείς, τους φορείς της πόλης, την τοπική αυτοδιοίκηση, να οικοδομήσουμε, μετά από δεκαετίες, δημόσιες, κοινωνικές, αστικές συγκοινωνίες στην υπηρεσία του πολίτη και όχι στην υπηρεσία της υψηλής και εγγυημένης κερδοφορίας κάποιου» τόνισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, ανακοινώνοντας σε συνέντευξη τύπου στο ΥΜΑΘ, τα διοικητικά συμβούλια, αρχικώς, του ΟΑΣΘ, το οποίο έχει ως σκοπό την εκκαθάριση του οργανισμού και τις διοικήσεις, του δημόσιου εποπτικού ΟΣΕΘ που θα αντικαταστήσει τον πρώην ΣΑΣΘ και τον ΑΣΥΘ που θα έχει την ευθύνη της λειτουργίας των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης.

 

Πρόεδρος της διοίκησης του ΟΑΣΘ αναλαμβάνει ο οικονομολόγος, Στέλιος Παππάς.

 

Το ότι τοποθετείται πρόεδρος ο Στέλιος Παππάς έχει τη δική του σημειολογία είπε ο κ. Σπίρτζης και τόνισε: «δεν θα παίξουμε με την εκκαθάριση του ΟΑΣΘ και είναι κεντρική επιλογή, το κεντρικό μήνυμα. Για αυτό και μπαίνει ένα ιστορικό στέλεχος του χώρου με μεγάλη εμπειρία στα οικονομικά» είπε ο κ. Σπίρτζης.

 

Οι νέες διοικήσεις περιλαμβάνουν στελέχη από όλο το φάσμα της κοινωνίας, επιστήμονες, τεχνικούς, νομικούς, εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και των εργαζομένων.

 

Ο υπουργός ανακοίνωσε ότι αύριο μαζί με τα στελέχη των νέων διοικήσεων θα επισκεφθεί τον ΣΑΣΘ και τον ΟΑΣΘ, προκειμένου να γίνει η ανάληψη των νέων καθηκόντων τους.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Πολιτική
4

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ECONOMIST

Πολιτική / Αντιπαράθεση Νταβούτογλου-Χατζηβασιλείου για Κύπρο: «Η Τουρκία καταλαμβάνει παράνομα το ένα τρίτο»

Η αντιπαράθεση κορυφώθηκε όταν ο Αχμέτ Νταβούτογλου επανέλαβε ότι η παρουσία της Τουρκίας στην Κύπρο είναι «δίκαιη», με τον υφυπουργό να τον διακόπτει, καλώντας την Άγκυρα να αποδεχθεί την πραγματικότητα
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΡΕΝΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Ο στόχος μας είναι ένας σιδηρόδρομος, τον οποίο οι πολίτες θα εμπιστεύονται ξανά

«Τα νέα τρένα είναι εξοπλισμένα με τα πιο σύγχρονα συστήματα διαχείρισης κυκλοφορίας με σκοπό να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την ασφάλεια των μετακινήσεων», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΚΟ ΦΑΡΣΕΡ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Πολιτική / Υπόθεση Ντόκου: «Χρησιμοποιήσαμε μακιγιάζ και σίγουρα όχι τεχνητή νοημοσύνη» λένε οι δύο Ρώσοι φαρσέρ

«Του στείλαμε απλά ένα email και απάντησε το γραφείο του» δήλωσαν, μεταξύ άλλων, ενώ εξέφρασαν την έκπληξή τους «όταν είδαμε τις εξηγήσεις του για αυτή τη συνομιλία»
THE LIFO TEAM