Βενεζουέλα: Ο Μαραντόνα προσφέρεται να ντυθεί «στρατιώτης» για τον Μαδούρο

Βενεζουέλα: Ο Μαραντόνα προσφέρεται να ντυθεί «στρατιώτης» για τον Μαδούρο Facebook Twitter
1

   

Ο Αργεντινός πρώην σταρ του ποδοσφαίρου Ντιέγκο Μαραντόνα έστειλε σήμερα μήνυμα υποστήριξης στον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, η χώρα του οποίου διέρχεται σοβαρή πολιτική κρίση, διευκρινίζοντας ότι προσφέρεται να γίνει «στρατιώτης» της μπολιβαριανής επανάστασης.

 

«Είμαστε τσαβιστές (σ.σ.: ο Μαδούρο είναι ο πολιτικός κληρονόμος του εκλιπόντος προέδρου Ούγκο Τσάβες) μέχρι τον θάνατο. Και όταν ο Μαδούρο το διατάξει, θα ντυθώ στρατιώτης για μια ελεύθερη Βενεζουέλα για να αγωνιστώ εναντίον του ιμπεριαλισμού και εναντίον αυτών που θέλουν να αρπάξουν τις σημαίες μας, που είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε», έγραψε ο Μαραντόνα στο Facebook.

 

Σε ένα άλλο μήνυμα που φέρει επίσης την υπογραφή της συντρόφου του, της Ρόσιο Ολίβα, ο Μαραντόνα επανέρχεται στην υποστήριξή του προς την κυβέρνηση της Βενεζουέλας: «Ζήτω ο Τσάβες. Ζήτω ο Μαδούρο. Ζήτω η επανάσταση. Ζήτω οι καθαρόαιμοι Βενεζουελανοί», γράφουν.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΛΛΙΑ ΗΠΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ

Διεθνή / Γαλλία: Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ εκλήθη στο υπουργείο Εξωτερικών - «Δεν δεχόμαστε μαθήματα σχετικά με την βία»

«Αρνούμαστε οποιαδήποτε εργαλειοποίηση αυτής της τραγωδίας», πρόσθεσε ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών σχετικά με τον θάνατο του ακροδεξιού Κεντέν Ντεράνκ
THE LIFO TEAM
ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

Διεθνή / Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις δύο μέρες πριν από την τέταρτη επέτειο της ρωσικής εισβολής

«Ο εχθρός εξαπέλυσε μια ακόμη μαζική επίθεση με πυραύλους και drones σε οικιστικές περιοχές και σε ζωτικής σημασίας υποδομές στην περιοχή», δηλώνει ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης της περιοχής του Κιέβου
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια