Ζευγάρι Γερμανών απογειώθηκαν για Σκιάθο και βρέθηκαν στην Σαντορίνη

Ζευγάρι Γερμανών απογειώθηκαν για Σκιάθο και βρέθηκαν στην Σαντορίνη Facebook Twitter
3

Ζευγάρι γερμανών θέλησε να εκπληρώσει το όνειρο του και να επισκεφθεί το νησί της Σκιάθου αλλά όταν έφτασαν, διαπίστωσαν ότι το τοπίο δεν έμοιαζε με αυτό που είχαν δει σε φωτογραφίες.

Η εφημερίδα Bild φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα την απίθανη ιστορία. Το ζευγάρι επιβιβάστηκε όμως με λάθος εισιτήρια σε λάθος αεροσκάφος, που προσγειώθηκε 500 χιλιόμετρα νοτιότερα σε λάθος νησί, τη Σαντορίνη.

Μιλώντας στη Bild ο σύζυγος αναφέρει ότι στη Σκιάθο έρχεται κόσμος από όλον τον κόσμο για να φωτογραφίσει τις προσγειώσεις και απογειώσεις των αεροπλάνων επειδή γίνονται σε πολύ χαμηλό ύψος από την παραλία. «Κάναμε την κράτηση στις 21 Ιουλίου και όταν κατεβήκαμε από το αεροπλάνο, βρεθήκαμε στη Σαντορίνη, βάλαμε τα κλάματα από απογοήτευση, νομίσαμε ότι Σαντορίνη ονομάζονταν το αεροδρόμιο της Σκιάθου».

Και το σχόλιο της εφημερίδας: η εμπιστοσύνη είναι καλή, ο έλεγχος όμως είναι καλύτερος.

Ο 51χρονος Michael Binder και η σύζυγός του Andrea που έχουν ως χόμπι την παρατήρηση αεροπλάνων, ήθελαν οπωσδήποτε να επισκεφθούν τη Σκιάθο λόγω του αεροδρομίου της, καθώς τα αεροσκάφη πετούν λίγο πάνω από την παραλία.

Ελλάδα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Μου αρέσει που κλαίγονται κιόλας. Θα δουν τζάμπα την Σαντορίνη αφού οι αεροπορικές εταιρείες καλύπτουν full credit διαμονή, μεταφορές και φαγητό, και μετά θα πάνε και στην Σκιάθο να δουν πως κατεβαίνουν τα αεροπλάνα.Εμένα γιατί δεν μου τυχαίνει μία τέτοια 'γκαντεμιά';