ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.8.2017 | 02:22

Βάρος-εικόνα-επιφάνεια-αηδία-απογοήτευση

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα το χειμώνα με ανάγκασε να κάνω ειδική διατροφή. Η υγεία μου ευτυχώς βελτιώθηκε αλλά αλλάζοντας διατροφή, έχασα 22 κιλά σε 6 μήνες. Το σώμα μου άλλαξε. Η εικόνα μου άλλαξε. Μέσα μου είμαι η ίδια. Λίγο πιο ταλαιπωρημένη από γιατρούς, εξετάσεις και συνέχεις περιορισμούς.Οι άντρες εκει έξω με φλερταρουν αλλα δεν ξερω πως να το διαχειριστώ μιας και τα προηγούμενα χρόνια ήμουν "αόρατη".Είμαι ψηλή, έχω και συμπαθητικό πρόσωπο οπότε μάλλον πλέον αρέσω.Είναι ωραίο να αρέσεις, δε λέω, αλλά εμένα δε με ενδιαφέρουν οι άντρες που γοητευονται από αυτό που βλέπουν και μόνο.Θέλω όμως να πω δυο λογάκια σ' αυτούς που με γνώριζαν όταν ζύγιζα 22 κιλά περισσότερα.Σάκη μου, δουλεύουμε μαζί 2 χρόνια. Ξέρεις οτι τα καταφέρνω μια χαρά στη δουλειά. Πάψε να γυρνάς γύρω μου όλη μερα προσφεροντας βοήθεια μπας και σου δώσω σημασία.Γίνεσαι γελοίος!Βασίλη μου, δουλεύουμε μαζί 1 χρόνο. Ξέρεις οτι γυρίζω με τα πόδια σπίτι μου και δε θυμάμαι να εχω παραπονεθεί ποτέ γι' αυτό.Μην επιμένεις ξαφνικά να με γυρίσεις εσύ με τη μηχανή. Γίνεσαι κουραστικός!Μάκη μου, σε γνώρισα όταν είχα σχέση με τον κολλητό σου. Ήξερα οτι πάντα αναρωτιόσουν πως τυφλώθηκε ο κούκλος και τα έφτιαξε με τη χοντρή. Τώρα; Θυμήθηκες πως ειμαι έξυπνη και με χιούμορ; Ουστ!Γιάννη μου, είσαι ο ψιλικατζής της γειτονιάς (παντρεμένος). Απ' την πρώτη στιγμή με φλέρταρες διακριτικά αλλά...ξαφνικά να μου εξομολογείσαι τον έρωτα σου και να προσπαθείς να με ξεμοναχιάσεις μέσα το μαγαζί; Έχασες και την πελάτισσα...Σταυρό μου, γνωριστήκαμε ένα απόγευμα που βγήκα για καφε με τον αδερφό μου. Είσαι ωραίος άντρας αλλα δε μου έριξες δεύτερη ματιά. Ούτε τ όνομα μου δεν πρέπει να συγκρατησες. Πριν λίγες μέρες με πέτυχες με μια κοινή φίλη. Σταμάτα να της ζητάς το τηλέφωνο μου-δε θα στο δώσει.Ευτυχώς δεν εχω σόσιαλ...Δημήτρη μου, όταν κάναμε σεξ ένα μεθυσμένο βραδυ, περάσαμε τέλεια. Βρεθήκαμε ξανά και ξανά αλλα δε βγήκαμε ποτε μαζί. Μονο σπιτι μονο σεξ. Τώρα όπου πας με ρωτάς αν θέλω να ερθω. Μάντεψε! Δε θέλω! Μέχρι και ρομαντικό ραντεβού και ταξιδάκι μου πρότεινες. Τουλάχιστον ήσουν ειλικρινής μαζί μου όταν σε ρώτησα πως κι έτσι...Αηδία! Κρίμα γιατί το σεξ ήταν υπέροχο...Εν κατακλείδι, για όσους δεν κατάλαβαν, ας το φωνάξω:Η ίδια γυναίκα είμαι ρεεεεε!!!
8
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνώ σε αυτά που λες, αλλά από το κείμενο σου τουλάχιστον μου δίνεις την εντύπωση ότι ψωνίστηκες λιγάκι.Χαλάρωσε λίγο Σοφια Βερκάρα της μπανανίας.
ενταξει δεν εισαι ακριβως η ίδια γυναικα, εισαι μια πιο εμφανισιμη εκδοχή του εαυτού σου. Και αρκετοι ανθρωποι έχουν αυτό ως κριτήριο επιλογής συντρόφου. την εμφανιση.Εν προκειμένω οι συγκεκριμένοι ειναι αστείοι. Η προσέγγιση τους και η εξόφθαλμη αλλαγή συμπεριφοράς ειναι παιδιάστικη. αλλα και εσύ καλή μου γιατί ενοχλείσαι τοσο πολύ? Εξυπνος ανθρωπος φαινεσαι, δεν ειχες καταλάβει τη σημασία που παίζει η εξωτερική εμφανιση? όχι μονο στην ανευρευση ερωτικου συντροφου , αλλά και στην καθημερινότητα? οπως και να το κανουμε , η ζωή ειναι πιο ευκολη για τους εμφανίσιμους ανθρωπους...
Όταν διαβάζω κάτι τέτοια, νιώθω πολύ περήφανη που υπήρξα σε μακροχρόνια σχέση με έναν υπέροχο άνθρωπο με πολλά παραπάνω κιλά-διπλάσια από τα δικά μου-ο οποίος αποφάσισε να τα χάσει και έγινε πιο κούκλος από ότι ήταν. Νιώθω περήφανη που μου άρεσε εξίσου πριν και μετά το χάσιμο των κιλών. Τον γνώριζα όμως και 2 χρόνια ε; Δεν είναι ότι τον είδα στον δρόμο και έπαθα κοκομπλόκο. Οπότε, ναι, όπως και να το κάνουμε, η εμφάνιση μετράει (σαν πρώτη εικόνα). Αυτοί οι άντρες που λες, σε γνωρίζουν καιρό, άρα αν βασίζονταν στο πόσο καλό παιδί είσαι, θα στα είχαν ρίξει και νωρίτερα.

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ