«Καταδρομική» επιχείρηση της Αστυνομίας σε ελεύθερο κάμπινγκ στο Πήλιο

«Καταδρομική» επιχείρηση της Αστυνομίας σε ελεύθερο κάμπινγκ στο Πήλιο Facebook Twitter
9

"Έφοδο" σε ελεύθερο κάμπινγκ στο Πήλιο έκαναν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας χθες τα ξημερώματα.

Συγκεκριμένα, τέσσερα συνολικά τμήματα της διεύθυνσης πήραν μέρος στην επιχείρηση στην παραλία Παρίσαινα του ανατολικού Πηλίου. Πρόκειται για τα τμήματα Δίωξης Ναρκωτικών, ΟΠΚΕ, Τουριστικής αστυνομίας και Α.Τ. Βόρειου Πηλίου.

Οι περίπου 15-20 αστυνομικοί προχώρησαν σε εξονυχιστικό έλεγχο των κατασκηνωτών ενώ κατατέθηκαν συνολικά 38 μηνύσεις για παράνομη κατασκήνωση. Παράλληλα κινήθηκαν και διαδικασίες αυτοφώρου σε τρεις περιπτώσεις, στις οποίες οι κατασκηνωτές εντοπίστηκαν να έχουν επάνω τους μικροπροσότητες ναρκωτικών και συγκεκριμένα ακατέργαστης κάνναβης.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν ένας 40χρονος που κατείχε 6,41 γραμ. χασίς, ένας 28χρονος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ποσότητα χασίς 5,46 γραμ. και ένας 20χρονος, που είχε στην κατοχή του 1,38 γραμ. χασίς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισβολή της αστυνομίας έγινε μετά από μηνύσεις - παράπονα κατά των κατασκηνωτών.

Πηγή: taxydromos.gr

Ελλάδα
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
δεν ντρέπονται να βγάζουν τέτοιες ανακοινώσεις, ενώ οι πρεζέμποροι και τα τσιράκια τους λειτουργούν ανενόχλητοι;μάλλον όχι.μάλλον θεωρούν οτι η Ελ.Ασ. υπάρχει και για να συλλαμβάνει 20χρονους με 2-3 g χόρτο.
Απίστευτη λογική: βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών αλλά πρέπει να αγνοηθεί γιατί υπάρχουν μεγαλέμποροί. Να μπεί και πλαφόν στις ληστείες τότε, αν είναι μικροποσό να τις αγνοήσουμε.
Μα η επιχειρηση δεν εγινε κατα των ναρκωτικων - 38 μηνυσεις για ελευθερο camping λιγες ειναι; Δεν θυμαμαι να εχει γινει κατι αναλογο απο τοτε που ψηφισαν τον σχετικο νομο.Δεν θελω να κρινω αν ειναι καλος ή κακος ο νομος απλα σχολιαζω το συμβαν.