Χαρδούβελης: Επί ΣΥΡΙΖΑ πιο εύκολα πας στον Παράδεισο, παρά αθωώνεσαι

Χαρδούβελης: Επί ΣΥΡΙΖΑ πιο εύκολα πας στον Παράδεισο, παρά αθωώνεσαι Facebook Twitter
1
"Eπί ΣΥΡΙΖΑ πιο εύκολα πας στον παράδεισο παρά αθωώνεσαι" δήλωσε ο Γκίκας Χαρδούβελης, ο οποίος εξέφρασε παράλληλα την απορία αν ποτέ ο Άρειος Πάγος είχε ασχοληθεί με υπόθεση πλημμελημματικού χαρακτήρα.
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών έκανε αυτές τις δηλώσεις μιλώντας στον Αθήνα 9.84 με αφορμή την  αναίρεση από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου της αθωωτικής απόφασης δικαστηρίου για παράλειψη υποβολής «πόθεν έσχες».
 
 
Υπενθυμίζεται ότι, την 1η Αυγούστου η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου άσκησε αναίρεση κατά της απόφασης του δικαστηρίου, το οποίο είχε με ομόφωνη απόφασή του,  τον πρώην υπ. Οικονομικών  για παράλειψη υποβολής δήλωσης περιουσιακής κατάστασης.
 
Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου έκρινε ότι η επίμαχη απόφαση στερείται εμπεριστατωμένης αιτιολογίας και ως εκ τούτου πρέπει να κριθεί εκ νέου από τη Δικαιοσύνη.
 
Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΚΥΠΡΟΣ

Πολιτική / Αφροδίτη Λατινοπούλου: Αντιδράσεις με ομιλία της - Απήγγειλε ποίημα που δεν αναφερόταν στην τουρκική εισβολή

Η Ευρωβουλευτής, μεταξύ άλλων, χρησιμοποίησε φωτογραφία που δεν σχετίζεται με την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, γεγονός που προκάλεσε επίσης αντιδράσεις
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027, δηλαδή στο τέλος της θητείας μας»

Σε ομιλία του από το Μουσείο της Ακρόπολης, ο πρωθυπουργός έστειλε, μεταξύ άλλων, το μήνυμα ότι «η μακροοικονομική σταθερότητα δεν αποτελεί ζήτημα για την Ελλάδα»
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΚΟ ΡΟΥΜΠΙΟ ΗΠΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΕΙΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ

Πολιτική / Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Η Ελλάδα παράδειγμα στην αντιμετώπιση της ακροαριστερής τρομοκρατίας» - Η αναφορά στη 17 Νοέμβρη

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών είχε αναφερθεί πρόσφατα στον θάνατο της Βάγιας Νέστορα, στο πλαίσιο διεθνούς διάσκεψης στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την πολιτική τρομοκρατία
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια