Καθηγητής κατηγορείται για διακίνηση "αντιφασιστικού" υλικού

Καθηγητής κατηγορείται για διακίνηση "αντιφασιστικού" υλικού Facebook Twitter
9

Σε απολογία καλείται εκπαιδευτικός του Γενικού Λυκείου Ζωγράφου, με την κατηγορία ότι διακινούσε "αντιφασιστικό υλικό". Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το left.gr, ο εν λόγω εκπαιδευτικός συμμετείχε σε αντιφασιστική εκδήλωση που οργάνωσε ο δήμος και στην οποία μοίραζε υλικό. Ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κος Σαββαίδης δήλωσε ότι έκανε το σωστό, αν και ο ίδιος είναι κατά του φασισμού, οι δε καθηγητές καλό είναι να προσέχουν τι κάνουν και τι λένε!

Ελλάδα
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΣΧΑ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ελλάδα / Καιρός - Μαρουσάκης: Κρύο το Μεγάλο Σάββατο, θερμές αέριες μάζες και άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή

Από τη συννεφιά και τις τοπικές βροχές των τελευταίων ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας, έρχονται συνθήκες και θερμοκρασίες που θα θυμίσουν καλοκαίρι, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
Σύμφωνα με την είδηση, καθηγητής σε σχολείο του Ζωγράφου κατηγορείται ότι συμμετείχε σε μοίρασμα αντιφασιστικού υλικού. Σε άλλο site διάβασα ότι κατηγορείται καθηγήτρια του Ζωγράφου γιατί κατά την είσοδο της στο χώρο του σχολείου κρατούσε αντιφασιστικό κείμενο, το οποίο μοιραζόταν έξω από το σχολείο. Υπάρχει μάλιστα και καταγγελία της ΕΛΜΕ για τη δίωξη. Άρα, ή οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να τσεκάρουν καλλίτερα τις πηγές τους ή, ακόμη χειρότερο, η περιοχή κινδυνεύει να γίνει φασιστοφωλιά.
Το σύνολο της εκπαιδευτικής δραστηριότητας υποτίθεται ότι έχει σαφή αντιφασιστικό - αντιολοκληρωτικό προσανατολισμό. Δεν έχει δηλαδή καμία απολύτως "ουδετερότητα" επί του θέματος. Εάν το αρνούμαστε, δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε για το θέμα.
Εγω παλι ο κακομοιρης νομιζα οτι η αντιφασιστικη δραστηριοτητα θα επρεπε να ειναι σχεδον αυτονοητη για καθε εκπαιδευτικο... :-(Καλο θα ηταν ομως να ειχαμε και το λινκ στο αυθεντικο αρθρο, διοτι τον Left.gr καθε αλλο παρα μετρημενο και κατασταλαγμενο το λες. (αναρωτιεμαι μηπως αυτο που αποκαλουν "αντιφασιστικο" ειναι απλα φυλλαδια αριστερομπαχαλακιδων με τις γνωστες μπουρδες)