Θυσιάστηκε για να σώσει την κόρη του από το ψύχος

Θυσιάστηκε για να σώσει την κόρη του από το ψύχος Facebook Twitter
7

Ένας πατέρας από την Ιαπωνία βρήκε τραγικό τέλος όταν επέλεξε να θυσιαστεί, ώστε να προστατέψει την εννιάχρονη κόρη του από το ψύχος που πλήττει τα βόρεια τμήματα της χώρας.

Όπως αναφέρει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, το περασμένο σαββατοκύριακο, ο Μίκιο Οκάντα έγινε ασπίδα προστασίας για το μοναδικό παιδί του, απέναντι στις δυσχερείς καιρικές συνθήκες με ισχυρότατους ανέμους και θερμοκρασίες που έφταναν τους -6 βαθμούς Κελσίου. 


Η τελευταία φορά που ο άντρας έδειξε σημάδια ζωής ήταν το περασμένο Σάββατο, όταν πήγε να πάρει την κόρη του Νατσούνι από το σχολείο.

Ο ίδιος σύμφωνα με τους συγγενείς του, είχε τηλεφωνήσει για να ενημερώσει ότι θα επέστρεφε με τα πόδια στο σπίτι τους, καθώς το χιόνι δεν επέτρεπε το όχημά του να μετακινηθεί.

Αφότου πατέρας και κόρη δεν επέστρεψαν τελικά στο σπίτι τους, οι αρχές τους εντόπισαν σε απόσταση 700 μέτρων από το σπίτι τους.


Ο πατέρας ήταν ήδη νεκρός, ενώ βρέθηκε να αγκαλιάζει την κόρη του, για να της παρέχει ζωτική θερμότητα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα  είχε αφαιρέσει το μπουφάν του για να το δώσει στο παιδί του.

Το εννιάχρονο κορίτσι βρέθηκε ζωντανό και διακομίστηκε στο νοσοκομείο της περιοχής Γιουμπέτσου, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν καλά στην υγεία του.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΟΗΕ

Διεθνή / Μήνυμα Ερντογάν από τον ΟΗΕ για Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο: Τι είπε για το Κυπριακό

«Επιθυμία μας είναι τα υφιστάμενα ζητήματα στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο να επιλυθούν στη βάση των σχέσεων καλής γειτονίας και σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο» δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος
THE LIFO TEAM
ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΛΟΥΛΑ ΟΗΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Διεθνή / Επίθεση Λούλα στον ΟΗΕ: «Η αξιοπιστία του δεν ήταν ποτέ τόσο χαμηλή» - Προειδοποίηση για ξένη παρέμβαση στις εκλογές

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας κατήγγειλε την «παράλυση» του Συμβουλίου Ασφαλείας και ζήτησε να ανακτήσει ο ΟΗΕ τον ρόλο του ως «δύναμη για την ειρήνη»
THE LIFO TEAM
ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΚΑΤΑ ΜΑΜΝΤΑΝΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ ΧΑΜΑΣ

Διεθνή / Νετανιάχου κατά Μαμντάνι: «Ντροπή σου που υποστηρίζεις τα τρομοκρατικά τέρατα της Χαμάς»

Το αεροσκάφος του Νετανιάχου θα προσγειωθεί στο Νιου Τζέρσεϊ αντί για τη Νέα Υόρκη λόγω ανησυχιών για τον Μαμντάνι, ενόψει της επίσκεψής του στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.
THE LIFO TEAM
Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε πει στον αδελφό της: «Ο Κάρολος είναι ερωτευμένος με τον προσωπικό του υπηρέτη»

Διεθνή / Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε πει στον αδελφό της: «Ο Κάρολος είναι ερωτευμένος με τον προσωπικό του υπηρέτη»

Ο Τσαρλς Σπένσερ γράφει στο νέο του βιβλίο ότι η αδελφή του τού είπε τη φράση σε γεύμα στο Λονδίνο, την περίοδο που του ανακοίνωνε ότι ο γάμος της τελείωνε. Σε νέα συνέντευξή του επιμένει ότι θυμάται ακριβώς τα λόγια της
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
πάλι καλά. περίμενα κάτι αντίστοιχο με τη γνωστή σκηνή του star wars που ο Χαν Σόλο βρίσκει τον ετοιμοθάνατο Λιουκ Σκάυγουόλκερ και το τεζαρισμένο ζώο -κάτι μεταξύ καμήλας, τράγου και του yoshi από το supermario-, παίρνει το φωτόσπαθο του Λιουκ, ανοίγει την κοιλιά του ζώου και τον χώνει μέσα για να τον κρατήσει ζεστό. Και ξέρετε πόσο καλή σχέση έχουν οι Γιαπωνέζοι με το να ανοίγουν την κοιλιά τους...