Μοιάζει αυτός ο 40χρονος με τον Χούλιο Ιγκλέσιας;- Μόλις αποδείχτηκε ότι είναι γιος του

Μοιάζει αυτός ο 40χρονος με τον Χούλιο Ιγκλέσιας;- Μόλις αποδείχτηκε ότι είναι γιος του Facebook Twitter
1

Ο Χούλιο Ιγkλέσιας δεν είναι γνωστός μόνο για τη φωνή και τα τραγούδια του αλλά και για τις κατακτήσεις του στο γυναικείο φύλο, που όπως αποκαλύπτεται τώρα άφησαν έναν ακόμη απόγονο στον διάσημο τραγουδιστή.

Μέσω τεστ dna αποδείχτηκε ότι ένας 41χρονος ο οποίος υποστήριζε ότι είναι γιος του Ιγγλέσιας είχε απόλυτο δίκιο, αφού τα αποτελέσματα έδειξαν ομοιότητα 99.99%, που είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Ο 41χρονος που προσπαθεί εδώ και 30 χρόνια να αποδείξει ότι είναι γιος του διάσημου τραγουδιστή, είχε «συλληφθεί» όταν ο τροβαδούρος ήταν ακόμη παντρεμένος με την Isabelle Presley, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά, μεταξύ των οποίων και τον Ενρίκε Ιγκλέσιας.

Το τεστ έγινε στο Μαϊάμι όπου ζει ο Ιγκλέσιας και η πατρότητα επιβεβαιώθηκε από δικηγορικό γραφείο στην Ανδαλουσία.

O 41χρονος Σάντσεζ, είναι δικηγόρος και η μητέρα του είναι μια πρώην Πορτογαλίδα χορεύτρια, η Μαρία Σάντσεζ Εντίτε Σάντος.

Ο 73χρονος τραγουδιστής δεν έχει κάνει ακόμη κάποιο σχόλιο.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια