Γονείς πιάστηκαν στα χέρια σε ματς κορασίδων - Άγριο ξύλο και σκηνές ντροπής (ΒΙΝΤΕΟ)

Γονείς πιάστηκαν στα χέρια σε ματς κορασίδων - Άγριο ξύλο και σκηνές ντροπής (ΒΙΝΤΕΟ) Facebook Twitter
5

Σκηνές ντροπής για τον αθλητισμό  διαδραματίστηκαν στο κλειστό γήπεδο Βόλου, όπου διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ των κορασίδων.

Λίγη ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Φάρο Κερατσινίου κι ενώ όλα ήταν έτοιμα για να γίνει η απονομή στις πρωταθλήτριες του Παναθηναϊκού, γονείς των αθλητριών πιάστηκαν στα χέρια στην εξέδρα  μπροστά στα εμβρόντητα μάτια των κοριτσιών.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΣΑΚ, ο οποίος αναφέρει: «Την ώρα που σε πολλές πόλεις της Ελλάδος διεξάγονται τουρνουά 3Χ3 και τα παιδιά μπαίνουν στον αθλητισμό και ιδιαίτερα σε ένα άθλημα, το οποίο έχει φέρει τις περισσότερες επιτυχίες στη χώρα μας, υπάρχουν κάποιοι που αμαυρώνουν την εικόνα του. Κάποιοι που δεν υπάρχουν λέξεις για να τους χαρακτηρίσουμε και οι οποίοι ΔΕΝ πρέπει να πατούν το πόδι τους στα γήπεδα.


Στον Σύνδεσμο, είμαστε συγκλονισμένοι από τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων. Γονείς με τέτοια συμπεριφορά, δεν αξίζει να βρίσκονται στα γήπεδα. Αν τους άρεσε η εικόνα των παιδιών τους που έκλαιγαν, τότε τους δίνουμε συγχαρητήρια.


Και επειδή υπάρχει και η όμορφη πλευρά του αθλητισμού, ο ΠΣΑΚ συγχαίρει όλα τα κορίτσια για τη συμμετοχή και το παράδειγμα που έδειξαν ακόμη και σε μεγαλύτερους τους».

Δείτε τα επεισόδια μετά το 12ο λεπτό:

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Θερμα συγχαρητηρια.Στην ελληνικη πολιτεια η οποια μεριμνα για την παροχη υψηλου επιπεδου "παιδείας",αθλητικης και οχι μονον,στους πολιτες της !Στους "κοσμουντες" τον αθλητισμο "γονεις-βασιβουζουκους" ,οι οποιοι βλεπουν τα παιδια τους μονον ως μεσον για την αποκτηση καποιας "εμμεσης καταξιωσης",την οποια δεν μπορεσαν να αποκτησουν ποτε αμεσα οι ιδιοι.Και στον καμεραμαν - θαυμαστη του ...Ακιρα Κουροσαβα,ο οποιος λειτουργησε οπως ο μεγας αυτος σκηνοθετης στον αριστουργηματικο "Καγκεμουσα" ! Επελεξε ,δηλαδη,να μας δειξει την εξελιξη της "μαχης" οχι αμεσα,αλλα μεσω των ....αλλαγων στις εκφρασεις των προσωπων των αθλητριων στον αγωνιστικο χωρο ! Μια μεγαλη καρριερα στον τομεα της τηλεοπτικης καλυψης "εκτακτων γεγονοτων" στους αθλητικους χωρους ανοιγεται μπροστα του !!
Τραγικό.Σίγουρα έκαναν τη νίκη των κοριτσιών τους αξιομνημόνευτη.Εν τω μεταξύ, σε μια εποχή που κάτι τέτοια τα προβάλλουν στην τηλεόραση σε επανάληψη και σούπερ κοντινό, μου έκανε εντύπωση που αμέσως το πλάνο φεύγει από το επεισόδιο και σε πολύ λίγο σταματάει να δείχνει και τις αντιδράσεις των κοριτσιών, ενώ ο χαμός προφανώς συνεχίζεται.Έστω κάποιος προσπάθησε να τις προστατεύσει.
Κρίμα που τα κορίτσια είδανε την ντροπή του αθλητισμού μέσα απ' τις πράξεις των ίδιων των γονιών τους.Αθλητισμός = ειρήνη και όχι βρομόξυλο σαν τους βαρβαρους.