Πανικός σε χωριό της Ευρυτανίας από φίδι 2,5 μέτρων

Πανικός σε χωριό της Ευρυτανίας από φίδι 2,5 μέτρων Facebook Twitter
4

Αντιμέτωποι μ’ ένα τεράστιο φίδι βρέθηκαν οι κάτοικοι των Φουσιανών στην Πρασιά Ευρυτανίας, σύμφωνα με το vιmapoliti.gr.

Το φίδι εντοπίστηκε σε χωράφι κοντά στα σπίτια και σύμφωνα με το σάιτ δημιούργησε πανικό. Τελικά το σκότωσε κάτοικος της περιοχής.

Όπως έλεγαν οι κάτοικοι αυτή την εποχή χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού τα φίδια αναζητούν πιο δροσερά μέρη και κάνουν πιο συχνά την εμφάνισή τους.

Για την ιστορία το φίδι είχε μήκος 2,5 μέτρα, αλλά μάλλον δεν είναι δηλητηριώδες.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Από τα χρώματα του δέρματος του μάλλον ήταν Δεντρογαλιά, φίδι χωρίς δηλητήριο. Ο μόνος κίνδυνος για τον άνθρωπο από ένα τέτοιο φίδι είναι ότι αν το στριμώξεις κάπου γυρνάει την ουρά του και σε χτυπά σαν να ήταν μαστίγιο.
Βάσει του μεγέθους του, είναι λίγο δύσκολο να είναι δεντρογαλιά, καθώς αυτές σπάνια ξεπερνούν το 1,30 - 1,50μ.Περισσότερο για σαπίτης μου κάνει. Βέβαια η φωτογραφία δεν είναι ιδιαίτερα καθαρή αλλά σαν να διακρίνονται τα χαρακτηριστικά 'φρύδια' στο κεφάλι του...
Σε χωριο ζουνε και δε ξερουν τα φιδια.Ποσο ρεζιλι.Εγω επιασα ενα στη δουλεια και το αφησα λιγο πιο μακρυα,γιατι φοβοντουσαν ολοι και ο αφεντικος ηθελε να το σκοτωσω.