Σάλος με τη νέα ανάρτηση Πολάκη: «Σοβιετία θα σας κάνουμε φιλελέδες και συνοδοιπόροι του Κυριάκου»

Σάλος με τη νέα ανάρτηση Πολάκη: «Σοβιετία θα σας κάνουμε φιλελέδες και συνοδοιπόροι του Κυριάκου» Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
8

Νέο γύρο αντιδράσεων έχει προκαλέσει μία καινούρια ανάρτηση στο Facebook του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.

«Όχι Κολομβία, Σοβιετία θα σας κάνουμε φιλελέδες και συνοδοιπόροι του Κυριάκου», έγραψε ο αν. υπουργός. Το σχόλιο συνοδεύεται από μία εικόνα, στην οποία απεικονίζονται οι υπουργοί Άμυνας Πάνος Καμμένος και Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, με φόντο την εκτόξευση του πυραύλου Hellas SAT 3 και τη λεζάντα «η Ελλάς κατακτά το διάστημα».

Σημειώνεται ότι κατά τη χθεσινή ομιλία του στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος άσκησε κριτική στην κυβέρνηση, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «ο ζόφος των εκβιασμών, της χειραγώγησης της δικαιοσύνης, των συγκρουόμενων μηχανισμών του βαθέως κράτους, της σύγκρουσης συμμοριών, της διάχυτης βίας, του οργανωμένου εγκλήματος, τείνουν να μετατρέψουν τη χώρα σε Κολομβία, με υπόκρουση δήθεν ριζοσπαστικών και εθνικολαϊκιστικών επιχειρημάτων».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη έχει προκαλέσει πλήθος σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε στο twitter: «Νομίζω ότι ο άνθρωπος αυτός είναι κανονικός τρελός. Κανένας φυσιολογικός υπουργός δεν θα ανέβαζε κάτι τέτοιο».

Πολιτική
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Μα τι διαβολο δεν καταλαβαινω.....Γιατρος και υπουργος υγειας ειναι.Πρεπει,συνεπως,να εχει επαφες με ολες τις ιατρικες ειδικοτητες.Παθολογους,καρδιολογους,ωτορινολαρυγγολογους.....ακομη και με νευρολογους-ψυχιατρους.Δεν καταλαβαινω.......
Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι ενας καθ'ομολογια δημαρχος με διπλα βιβλια δεν δει ακομα τα καγκελα της φυλακης; Τι αλλο πρεπει να γινει δηλαδη για να γλυτωσουμε απο δαυτον;
Μετααρτιστερός λαϊκισμός (με εκφραστή Παππά) αγκαλιά με ομαδάρχη ακροδεξιών ψεκασμένων σε αισθητική σοβιετικής ένωσης, με τίτλο λίγο από χούντα (ΕΛΛΑΣ). Ούτε ο ίδιος ο Πολάκης δεν το πιστεύει .... αυτό θα πει ότι ο λαϊκισμός έπιασε ταβάνι