ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.7.2017 | 22:04

Με απογοητευσες

Πόσο λάθος έκανα τελικά για σένα..Λυπάμαι πολύ που αναγκάζομαι και λέω κατι τετοιο, αλλά τώρα τελευταία μου βγαζεις ανάμεικτα συναισθήματα. Γιατί πλέον δεν μου δίνεις καθόλου σημασία; Γιατί δεν με φιλας; Επειδη σε ενοχλουν τα σιδερακια μου; Ετσι μου ειπες. Συγγνωμη αλλα 2μιση χρονια τωρα δεν σου ηταν καθολου προβλημα. Γιατι δεν με ακουμπας πια; Είσαι κουρασμένος λόγω δουλειάς ή σε έχω κουράσει εγώ; Γιατί δεν μου λες εναν καλό λογο, μια καλη κουβεντα; Γιατί στην κολλητή σου μιλάς με σεβασμο και σε μένα απότομα και αδιάφορα; Θυμάμαι που με κυνηγούσες 2 ολόκληρους μηνες επι κάθε μέρα..δεν σταματούσες να προσπαθείς. Και τώρα το χάος. Το απόλυτο χάος. Αντιστράφηκαν οι ρόλοι. Έγινα εγώ αυτή που σε κυνηγάω και προσπαθώ καθημερινά για τη σχέση μας. Εγω ειμαι αυτη που προσπαθει μην χαλάσει η σχέση μας. Εγώ είμαι αυτή που νοιάζεται μην παθεις κάτι. Που τρέχω για όλα. Αλλά δεν παει άλλο. Σαγαπαω!!! Αλλά έχω κουραστεί πια. Δεν αντεχω άλλο. Τι ζήτησα; Ενα φιλί και μια αγκαλιά! Πολλά ειναι πλεον για σένα; Παλιά εδινες τα παντα. Τώρα χάθηκαν όλα αυτά. Ήμουν ευτυχισμένη μαζί σου. Πλέον ουτε αυτό ξερω. Νιώθω μπερδεμενη και κυρίως απογοητευμένη. Δεν είμαι εγώ για σένα. Είσαι ενα ελεύθερο πουλί που πατάει στη γη, κι εγώ στον ουρανο...Ίσως κάποια στιγμη να βρεθούμε..στον ίδιο δρόμο στα ίδια μέρη, και ίσως τοτε καταλάβεις πως έχουμε χαθει. Αντίο!
2
 
 
 
 
σχόλια
Το εχω ζήσει πριν 9 χρόνια ακόμα απορώ γιατί φέρονταν.ετσι..Τον χώρισα δεν έκανε τίποτα να με κάνει νσ μείνω.Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν το θεμα είναι να φέρθει με ειλικρινια ο άλλος κ να ξεκαρισει την θέση του.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ