Ο Λυριτζής ανακοίνωσε στον αέρα την αποχώρησή του - Μένει μόνος ο Οικονόμου

Ο Λυριτζής ανακοίνωσε στον αέρα την αποχώρησή του - Μένει μόνος ο Οικονόμου Facebook Twitter
5

Μια έκπληξη περίμενε το πρωί της Παρασκευής τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν την εκπομπή Πρώτη Γραμμή στον ΣΚΑΪ.

Στο φινάλε της εκπομπής, ο δημοσιογράφος Βασίλης Λυριτζής ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το ΣΚΑΪ και το τέλος της συνεργασίας με τον Δημήτρη Οικονόμου, μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας στην τηλεόρα

Ο Δημήτρης Οικονόμου είπε χαρακτηριστικά: «Αυτή τη φορά θα είναι ένα πραγματικό φινάλε. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή, καθώς χωρίζουν οι δρόμοι μας μετά από πολλά χρόνια. Συμβιώσαμε για πολλά χρόνια, αν και διαφορετικοί άνθρωποι. Το διαζύγιο είναι κοινή συναινέσει».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Λυριτζής που ήταν εμφανώς συγκινημένος, ανέφερε: «Οι κύκλοι κλείνουν για να ανοίγουν. Κλείνει ένας κύκλος πολύτιμης συνεργασίας με τον Δημήτρη και τον ΣΚΑΪ. Ήταν μια συνεργασία, όχι χωρίς κύματα, αλλά ενδιαφέρουσα».


Το κλείσιμο της πολυετούς συνεργασίας του ΣΚΑΪ με τον παρουσιαστή Βασίλη Λυριτζή, αλλά και τον αρχισυντάκτη Στρατή Τριλίκη ανακοίνωσε επίσημα λίγο μετά και ο ΣΚΑΪ.

Οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να μην ανανεώσουν την μεταξύ τους συνεργασία, αναφέρει η ανακοίνωση. Τα τελευταία οκτώ χρόνια οι δύο δημοσιογράφοι είχαν μια καλή συνεργασία με τον ΣΚΑΪ μέσα από την πρωινή εκπομπή «Πρώτη Γραμμή».

Ο ΣΚΑΪ τους ευχαριστεί γι΄ αυτά τα χρόνια και τους εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική τους διαδρομή.

TV & Media
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurovision 2026 - Α' Ημιτελικός: Οι LELEK εντυπωσίασαν με την ethno pop εμφάνιση και το «Andromeda»

TV & Media / Eurovision 2026 - Α' Ημιτελικός: Οι LELEK εντυπωσίασαν με την ethno pop εμφάνιση και το «Andromeda»

Το «Andromeda» συγκαταλέγεται ήδη ανάμεσα στα τραγούδια που κινούνται καλά στα στοιχήματα, με πολλούς να θεωρούν ότι οι LELEK έχουν καταφέρει να συνδυάσουν με επιτυχία την παράδοση με έναν σύγχρονο ευρωπαϊκό ήχο
THE LIFO TEAM
Οι παρουσιαστές του late night μαζεύτηκαν γύρω από τον Στίβεν Κόλμπερτ πριν σβήσει το Late Show

TV & Media / Ο Τζίμι Κίμελ, ο Τζίμι Φάλον, ο Τζον Όλιβερ και ο Σεθ Μάιερς βρέθηκαν στο πλατό του Στίβεν Κόλμπερτ λίγο πριν από το τελευταίο Late Show

Λίγο πριν πέσει η αυλαία για το Late Show, το Strike Force Five ξαναβρέθηκε στο πλατό και μετέτρεψε το αντίο του Κόλμπερτ σε σχόλιο για την κρίση του late night, το YouTube, τα τηλεοπτικά δίκτυα και τον πιο εμμονικό τηλεθεατή τους: τον Ντόναλντ Τραμπ.
THE LIFO TEAM
Το Euphoria μπήκε στο OnlyFans και οι πραγματικές δημιουργοί αντιδρούν

TV & Media / Το Euphoria μπήκε στο OnlyFans και οι πραγματικές δημιουργοί αντιδρούν

Στην τρίτη σεζόν του Euphoria, η Κάσι της Σίντνεϊ Σουίνι ξεκινά λογαριασμό στο OnlyFans για να χρηματοδοτήσει τον γάμο της με τον Νέιτ. Δημιουργοί που εργάζονται πραγματικά στην πλατφόρμα κατηγορούν τώρα τη σειρά του HBO ότι παρουσιάζει την εργασία στο σεξ σαν καρικατούρα, αναπαράγοντας στερεότυπα που οι ίδιες προσπαθούν εδώ και χρόνια να πολεμήσουν.
THE LIFO TEAM
Το Adolescence σάρωσε τα BAFTA και έγινε η τηλεοπτική ιστορία της χρονιάς

TV & Media / Το Adolescence σάρωσε τα BAFTA και έγινε η τηλεοπτική ιστορία της χρονιάς

Το Adolescence ήταν ο μεγάλος νικητής των BAFTA TV Awards, κερδίζοντας τέσσερα βραβεία και σπάζοντας το ρεκόρ για τις περισσότερες νίκες σε μία τελετή. Ο Στίβεν Γκράχαμ τιμήθηκε με το βραβείο Α' Ανδρικού Ρόλου, ενώ ο 16χρονος Όουεν Κούπερ έγινε ο νεότερος νικητής στην κατηγορία Β' Ανδρικού Ρόλου.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Εγώ τους θυμάμαι μαζί ήδη από την ΕΡΤ, και αν δεν κάνω λάθος ακόμη πιο πριν στο ραδιόφωνο..Ο Λυριτζής ήταν από τις πιο ψύχραιμες πρωινές φωνές, καμία σχέση με τις αγριοφωνάρες των υπολοίπων (συμπεριλαμβανομένου και του Οικονόμου τα τελευταία χρόνια)..