Ο Λυριτζής ανακοίνωσε στον αέρα την αποχώρησή του - Μένει μόνος ο Οικονόμου

Ο Λυριτζής ανακοίνωσε στον αέρα την αποχώρησή του - Μένει μόνος ο Οικονόμου Facebook Twitter
5

Μια έκπληξη περίμενε το πρωί της Παρασκευής τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν την εκπομπή Πρώτη Γραμμή στον ΣΚΑΪ.

Στο φινάλε της εκπομπής, ο δημοσιογράφος Βασίλης Λυριτζής ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το ΣΚΑΪ και το τέλος της συνεργασίας με τον Δημήτρη Οικονόμου, μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας στην τηλεόρα

Ο Δημήτρης Οικονόμου είπε χαρακτηριστικά: «Αυτή τη φορά θα είναι ένα πραγματικό φινάλε. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή, καθώς χωρίζουν οι δρόμοι μας μετά από πολλά χρόνια. Συμβιώσαμε για πολλά χρόνια, αν και διαφορετικοί άνθρωποι. Το διαζύγιο είναι κοινή συναινέσει».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Λυριτζής που ήταν εμφανώς συγκινημένος, ανέφερε: «Οι κύκλοι κλείνουν για να ανοίγουν. Κλείνει ένας κύκλος πολύτιμης συνεργασίας με τον Δημήτρη και τον ΣΚΑΪ. Ήταν μια συνεργασία, όχι χωρίς κύματα, αλλά ενδιαφέρουσα».


Το κλείσιμο της πολυετούς συνεργασίας του ΣΚΑΪ με τον παρουσιαστή Βασίλη Λυριτζή, αλλά και τον αρχισυντάκτη Στρατή Τριλίκη ανακοίνωσε επίσημα λίγο μετά και ο ΣΚΑΪ.

Οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να μην ανανεώσουν την μεταξύ τους συνεργασία, αναφέρει η ανακοίνωση. Τα τελευταία οκτώ χρόνια οι δύο δημοσιογράφοι είχαν μια καλή συνεργασία με τον ΣΚΑΪ μέσα από την πρωινή εκπομπή «Πρώτη Γραμμή».

Ο ΣΚΑΪ τους ευχαριστεί γι΄ αυτά τα χρόνια και τους εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική τους διαδρομή.

TV & Media
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το South Park βάζει στο στόχαστρο Νετανιάχου και Τραμπ στο νέο επεισόδιο

TV & Media / Το South Park βάζει στο στόχαστρο Νετανιάχου και Τραμπ στο νέο επεισόδιο

Με φρενήρη ρυθμό και σκηνές που θυμίζουν Looney Tunes, το επεισόδιο βάζει στο στόχαστρο τόσο τις ΗΠΑ όσο και το Ισραήλ, αποτυπώνοντας με τον καυστικό τρόπο του South Park την ένταση που επικρατεί διεθνώς
LIFO NEWSROOM
Τζίμι Κίμελ: «Γεια σου όμορφε» - Το καυστικό σκετς με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο κατά Τραμπ και FCC

TV & Media / Τζίμι Κίμελ: «Γεια σου όμορφε» - Το καυστικό σκετς με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο κατά Τραμπ και FCC

Ο Τζίμι Κίμελ, κατά την έναρξη της εκπομπής, επιτέθηκε στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των ΗΠΑ (FCC) και τον διορισμένο πρόεδρό της, από τον Ντόναλντ Τραμπ, Μπρένταν Καρ, που ζήτησε την απομάκρυνσή του
LIFO NEWSROOM
Ο Πύρρος Δήμας μετά τα σχόλια για την πώληση της Ολυμπιακής δάδας: «Εφάρμοσα στην πράξη το ολυμπιακό ιδεώδες»

TV & Media / Ο Πύρρος Δήμας μετά τα σχόλια για την πώληση της Ολυμπιακής δάδας: «Εφάρμοσα στην πράξη το ολυμπιακό ιδεώδες»

Η δάδα δημοπρατήθηκε στο «Cash or Trash» και το ποσό διατέθηκε στα Παιδικά Χωριά SOS - Η ΕΟΕ μιλά για «εμπορευματοποίηση ενός ιστορικού και συμβολικού αντικειμένου»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Εγώ τους θυμάμαι μαζί ήδη από την ΕΡΤ, και αν δεν κάνω λάθος ακόμη πιο πριν στο ραδιόφωνο..Ο Λυριτζής ήταν από τις πιο ψύχραιμες πρωινές φωνές, καμία σχέση με τις αγριοφωνάρες των υπολοίπων (συμπεριλαμβανομένου και του Οικονόμου τα τελευταία χρόνια)..