Θεσσαλονίκη: Καρέ καρέ η στιγμή που γυναίκα κλέβει από κατάστημα μαγιό και επιστρέφει να πάρει και δεύτερο

Θεσσαλονίκη: Καρέ καρέ η στιγμή που γυναίκα κλέβει από κατάστημα μαγιό και επιστρέφει να πάρει και δεύτερο Facebook Twitter
10

Την στιγμή που μια γυναίκα κλέβει ένα μαγιό από κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και λίγο πριν αποχωρήσει αποφασίζει να κλέψει και δεύτερο κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας. Το περιστατικό συνέβη σε κατάστημα στο εμπορικό κέντρο του Mediterranean Cosmos, το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το seleo.gr κι όπως φαίνεται και στο βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, η γυναίκα μπήκε ως πελάτισσα σε κατάστημα αλυσίδας με γυναικεία εσώρουχα και μαγιό κι ενώ έβλεπε τα σχέδια, βρήκε κάποια στιγμή την ευκαιρία και έβαλε ένα μαγιό στην τσάντα της και καθώς έφευγε, επέστρεψε κλέβοντας ακόμη ένα. Η ίδια πήρε μόνο το κάτω μέρος από τα μαγιό, καθώς τα επάνω μέρη είχαν αντικλεπτικά.

««Είχαμε αντικλεπτικά μόνο στο πάνω μέρος των μαγιό και στα κάτω μέρη δεν υπήρχαν εκείνη την στιγμή. Βρήκε την ευκαιρία, καθώς μια πωλήτρια έλειπε εκείνη την ώρα από το μαγαζί και η άλλη ήταν απασχολημένη με άλλη πελάτισσα», εξηγεί ιδιοκτήτης του καταστήματος. Σύμφωνα με όσα δήλωσε, τα κλοπιμαία έχουν αξία 450 ευρώ αφού «επέλεξε τα ακριβά κομμάτια», όπως λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Έχει ήδη κατατεθεί μήνυση, ενώ ψάχνοντας τις κάμερες ασφαλείας του εμπορικού κέντρου, εντόπισαν την γυναικά να φεύγει μετά την κλοπή από την έξοδο που υπάρχει στάση λεωφορείων.

Δείτε το βίντεο:

Ελλάδα
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Πέραν της αδιαμφισβήτητης κλοπής που διαπράχτηκε από την εν λόγω ελαφροχέρα, απλά θα παρατηρήσω ότι στο e-shop του συγκεκριμένου καταστήματος το ακριβότερο σετ μπικίνι που έχει τιμάται στα 85 € περίπου. Εφόσον έκλεψε μόνο το κάτω μέρος δύο μπικίνι, η ζημιά κατά τον επιχειρηματία, πώς έφτασε το ποσό των 450 €;
Θλίψη.Για την κατάντια που έφτασε μια νέα γυναίκα (φαίνεται μάλλον Ελληνίδα, δηλαδή κόρη μας, αδελφή μας, φίλη μας), που κάποτε ήταν αξιοπρεπής...Για την κατάντια που έφτασε η χώρα μας, που "βγάζει" τέτοιους πολίτες.
Βλέπω πολλά αρνητικά, αλλά καμία επώνυμη αιτιολόγηση. Τα σέβομαι πάντως.Ξέρω, πονάει αυτό που λέω, δεν θέλουμε να το πιστέψουμε, αλλά δυστυχώς - το λέω με πολύ λύπη - είναι αλήθεια.Και η αλήθεια και η αποδοχή της πραγματικότητας δεν έβλαψε ποτέ, τουναντίον, μπορεί να αποτελέσει την αρχή της λύσης.Αλλιώς, επιλέγεται η "αυταπάτη" και η λειτουργία σε ένα παράλληλο σύμπαν. Μακάρι να διαψευσθώ και να πρόκειται για κλεπτομανή ή ό, τι άλλο και να μην είναι η κατάσταση που επεσήμανα η αιτία.
foul 29.6.2017/02.42'Δεν με πτοούν τα αρνητικά, ούτε το αγενές και γελοίο σχόλιό σας περί τρολλ. Και για αυτό δεν θα μπω στην διαδικασία να σας εξηγήσω πως συνδέεται με την κρίση το δεύτερο μαγιό που πήρε η κοπέλα. Αφού δεν σας επέτρεψε η εμπάθειά σας άλλωστε, να καταλάβετε μόνος σας γιατί πήρε πάλι το κάτω μέρος του μαγιό (αναφέρεται στο άρθρο).Έχω μία άποψη και επιχειρηματολόγησα. Τα επιχειρήματα μου πονάνε, γιατί ρίχνω την ευθύνη στην πολιτική ηγεσία - παλιά και τωρινή - για την κατάντια μας.Και δεν είδα να στραφήκατε με το ίδιο πάθος κατά των σχολιαστών που την χαρακτήρισαν "ελαφροχέρα", θρασεία", "να ντρέπεται". Που αφορούν και την κοπέλα προσωπικά, ενώ το δικό μου σχόλιο είναι γενικό και στον πληθυντικό. Για αυτό και κρατάω τις υποψίες μου για τις ανώνυμες μύγες που μυγιάστηκαν μαζικά και μόνο με μένα, που έριξα ευθύνη στην πολιτική ηγεσία...Και για κάτι που αν κάνετε μια μικρή έρευνα, θα διαπιστώσετε ότι συμβαίνει εσχάτως συχνότερα από πριν και που ήταν ο λόγος να έχουν τα καταστήματα κάμερες. Και οι κλέψαντες δεν ήταν κλεπτομανείς... Εν πάσει περιπτώσει, θα περιμένουμε μήπως ανακοινωθεί ο πιθανός εντοπισμός και η διαπίστωση της αιτίας.Μέχρι τότε, μπορείτε να υιοθετήσετε σαν αιτία, ότι το κάτω μέρος του μαγιό ήταν χρήσιμο, γιατί η κοπέλα θα έκανε εμφάνιση τόπλες (που το σχετικό σχόλιο έλαβε τα πιο πολλά θετικά, για το χιούμορ του βέβαια και όχι την σοβαροφάνεια την δική σας).
F1.8 30.6 / 01.18'Λόγω - κατά την γνώμη μου - της εντελώς διαφορετικής βάσης που έχουμε - που αρνείστε να την σκεφτείτε καν, γράφω ένα τελευταίο σχόλιο, δεν θα γράψω άλλο ό, τι κι αν γίνει, ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.Δεν πιάνεστε από πουθενά κατ' αρχήν για να μην τοποθετηθείτε στο αρχικό μου σχόλιο, που ήταν :ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΛΟΠΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ - ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΡΟΥΧΩΝ - ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ Ή ΌΧΙ ; "Όχι" είναι η απάντησή σας, η συγκεκριμένη κοπέλα έκλεψε γιατί κάνει συλλογή από κάτω μέρη μαγιό ή - νέα εκδοχή αυτή - αφού το μαγιό κοστίζει 225 ευρώ, προφανώς είναι κλέφτρα εξ επαγγέλματος και όχι εξ ανάγκης. Όλοι λοιπόν που έκαναν ή αποπειράθηκαν να κάνουν κλοπές ΣΕ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΒΑΘΜΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, είναι - υπονοείτε, σε αντιδιαστολή με την ειρωνικά "τίμια κοπέλα" - κλέφτες εξ επαγγέλματος ή άλλαξαν επάγγελμα και έγιναν κλέφτες εξ επαγγέλματος.Αλλά, ακόμη και οι κλέφτες εξ επαγγέλματος γίνονται από χόμπι και τεμπελιά λοιπόν, όχι γιατί δεν έχουν κάποια άλλη δουλειά να κάνουν ΛΟΓΩ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ! ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΟΥΤΕ ΌΣΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ !Εκεί καταλήγετε τελικά ! ΌΛΟΙ ΑΘΩΟΙ ! Η κοπέλα μόνον, είναι ένοχο εγκληματικό στοιχείο και μεμονωμένη περίπτωση ! Εντάξει ! Τελειώνω εδώ ! Θα επανέλθω μόνο αν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της έρευνας της Αστυνομίας (ελπίζω και εύχομαι ανώνυμα).--------------------------Και κάτι τελευταίο για την τιμή του μαγιό, που την μνημονεύετε σαν μεγάλη και άρα - λέτε - πόσοι πριν την κρίση αγόραζαν μαγιό των 225 € και τώρα το κλέβουν ;Η απάντηση κατ' αρχήν είναι : ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΠΟΛΛΟΙ !Οι ίδιοι που ξόδευαν 300 € την βραδιά οι τέσσερις μαζί με άλλους 2 χιλιάδες για να καψουριαστούν με έναν αοιδό στην Πειραιώς. Ή μήπως φήμες είναι και αυτό ; Μην είστε επί πλέον σίγουρος/η λοιπόν ότι το κατάστημα λέει αλήθεια - εξάλλου, πολλοί σχολιαστές το αμφισβητούν, εσείς το πήρατε στα σοβαρά.Το κατάστημα το λέει σκόπιμα, για να δικαιολογήσει την πράξη του να εκθέσει δημόσια την κοπέλα για μια μικροκλοπή, αντί απλά να πάει το βίντεο στην Αστυνομία και να κάνει μήνυση.Τώρα μπορεί αν του ασκηθεί αγωγή να χρειαστεί να πληρώσει τα μαλλιά του κεφαλιού του και προσπαθεί να δικαιολογηθεί !
F1.8 30.6/01.18'Λόγω της προφανέστατα εντελώς διαφορετικής βάσης που έχουμε, σχολιάζω ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ. Όποιος πείσει, έπεισε.Αλλάζετε κατ' αρχήν θέμα, προκειμένου να μην τοποθετηθείτε στο αρχικό μου ερώτημα :ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΛΟΠΩΝ TELEYTAIA - ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΡΟΥΧΩΝ - ΚΑΙ ΈΧΟΥΝ Ή ΌΧΙ ΕΥΘΥΝΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ; "Όχι" είναι η απάντησή σας.Και η συγκεκριμένη, δεν μπορεί πριν την κρίση να αγόραζε μαγιό 225 € - λέτε - και τώρα να το κλέβει ! Άρα είναι επαγγελματίας κλέφτρα - υπονοείτε - και κακώς το αποδίδω εγώ στην κρίση. Δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι πριν την κρίση δεν αγόραζε μαγιό 225 €, "γιατί έτσι thς αξίζει". Εδώ ακόμη και μέσα στην μαύρη κρίση οι εταιρίες μας αντιμετωπίζουν σαν ψωνάρες για να αγοράσουμε από το δικό τους κινητό και λάπτοπ μέχρι καλλυντικά, ρούχα και αυτοκίνητο. Νομίζετε ότι τα διακοποδάνεια ξοδεύονταν πάντα για διακοπές ; Και κάτι τελευταίο για αυτή καθ' εαυτή την τιμή των 225 €. Μην είστε σίγουρος/η ότι είναι αληθινή. Το κατάστημα το λέει μάλλον για να δικαιολογηθεί στους πελάτες του - αλλά όχι μόνον - που εξέθεσε δημόσια την κοπέλα, αντί να πάρει το βίντεο και να πάει στην Αστυνομία να καταθέσει μήνυση.Γιατί τώρα, αν του ασκηθεί αγωγή, θα πληρώσει τα μαλλιά της κεφαλής του.Θα επανέλθω μόνον αν βγει ανακοίνωση από την Αστυνομία για το περιστατικό, γιατί πολύ κουράσαμε.