ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.6.2017 | 15:28

ερωτηση

Σας εχει τυχει να ερωτευτειτε ενα ατομο αλλα μην ξερετε γιατι?Θελω να πω... ναι, ειναι υπεροχη κτλ Ομως ο ενθουσιασμος μου αλλα και τα συναισθηματα μου ειναι πολυ βαθια για αυτην αλλα δεν ξερω τι ειναι αυτο που με εκανε να την 'ερωτευτω'...Μου εχει κανει μαγια?? Προσπαθω στο μυαλο μου να την περιγραψω σαν ατομο και χαρακτηρα αλλα δεν μπορω, μου ειναι πολυ δυσκολο!!Μηπως μου ειναι απλα μια φαση? Πειτε μου και εσεις!!
2
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ θα διαφωνήσω και με εσένα εξομολογητή και με το σχόλιο. Και βασικά αν κάποιος μου 'λεγε σε έχω ερωτευτεί, το γιατί το ψάχνω, θα του έκαιγα το σπίτι. Φυσικά κάνω πλάκα...?Πάντως η έλξη για μένα είναι αυτό που περιγράφεις. Ο έρωτας όμως είναι βαθιά επιθυμία για το μοναδικό αυτό πλάσμα που ευτυχώς βρήκες! Να εκτιμάς και το μικρό του το δάχτυλο και να ξέρεις γιατί άλλων δάχτυλα σου πέφτουν λίγα. Ρομάντζο, ξέρω.Αλλά άμα δεν ξέρεις, ποιος ξέρει; Να κάτσεις να γράψεις μια έκθεση ιδεών σου συνιστώ!