ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.6.2017 | 15:23

μακαρι να με ηθελες οπως εγω

Μου λειπει τοσο πολυ η εποχη λιγο καιρο πριν που απλα ειχα ψυχολογικα και εκλιαγα για αυτα...για τα λεφτα για το ποδι μου για τη ζωη μ κτλ...τωρα πλαι κλαιω για σενα ..παλι καταφερες να κλαιω ολη μερα για σενα..παλι τραβιομαστε....αλλα παλι δε θες παραπανω...κι ενω αυτη τη φορα εισαι καλυτερος απο ποτε...και κανεις σχεδια κ λες πραγματα...παλι τιποτα...παλι ειμαι η μονη γυναικα που δεν μπορει να μπει στην καρδια σου και με ποναει αυτο...πολυ....μια ευκαιρια ρε γαμωτο....μια φορα να γινω κι εγω η κοπελα σου...να με δεις οπως βλεπεις τις αλλες....με αυτες γιατι μπορεις να κανεις σχεση και μαζι μου οχι??? αφου λες πως ειμαι η πιο σωστη που ειχες ποτε???τοτε γιατι???γιατι με εχεις παλι ετσι να σιγοκαιγομαι...γιατιμια φορα δεν μου δινεις αυτο που θελω?τι πρεπει να κανω???ποσο ακομα να προσπαθησω???οταν ειμαστε μαζι μου δειχνεις οτι θελεις παρα πολυ....και λες πως δεν υποκρινεσαι???τι σε σταματαει απο το να κανεις ενα μικρο μικρο βημα με μενα?τι πρεπει να κανω πια...?
1
 
 
 
 
σχόλια
Βρε καλό μου πλάσμα, γιατί κάθεσαι; Οι άνθρωποι που σου λένε μέσα στη μούρη σου είσαι ό,τι καλύτερο μου έτυχε και ταυτόχρονα δεν μπορώ να δώσω παραπάνω έχουν τόσα ψυχολογικά να λύσουν πριν είναι σε θέση να δώσουν που πάντα απορώ ποιος λογικός θα το άκουγε και θα έλεγε "α, ναι εγώ θέλω να είμαι ο δέκτης τέτοιας συμπεριφοράς!"Τόσο εγωιστής άνθρωπος στοιχηματίζω ότι ποτέ του δεν σε κοίταξε γι' αυτό που είσαι, ένας καθρέφτης είσαι και κοιτάει διαπεραστικά να δει τον εαυτό του καλύτερο. Μακάρι να πέφτω πολύ έξω. Μακάρι με τον επόμενο να γνωρίσεις έρωτα με σεβασμό. Καλή τύχη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ