Η οικογένεια του Γουίλ Σμιθ κάνει διακοπές στην Ελλάδα και καθαρίζει τις παραλίες των Αντίπαξων

Η οικογένεια του Γουίλ Σμιθ κάνει διακοπές στην Ελλάδα και καθαρίζει τις παραλίες των Αντίπαξων Facebook Twitter
17

Εδώ και μερικές ημέρες o Will Smith και η οικογένειά του απολαμβάνουν τις διακοπές τους στα νησιά του Ιουνίου με υπερπολυτελή θαλαμηγό.

Μετά την Κέρκυρα, ο χολιγουντιανός αστέρας, μαζί με τη σύζυγό του Jada Pinkett Smith και την κόρη τους Willow, βρέθηκαν στους Παξούς και τους Αντίπαξους.

Η οικογένεια του Γουίλ Σμιθ κάνει διακοπές στην Ελλάδα και καθαρίζει τις παραλίες των Αντίπαξων Facebook Twitter
φωτό: corfupress.com

H 17χρονη Willow φαίνεται πως χαίρεται τα κρυστάλλινα νερά των ελληνικών νησιών καθώς δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ωστόσο, η φωτογραφία που προκάλεσε τις πιο θετικές εντυπώσεις είναι αυτή όπου απεικονίζονται η Jada και η Willow μαζί με το προσωπικό της θαλαμηγού να μαζεύουν σκουπίδια από παραλία των Αντίπαξων.

Η οικογένεια του Γουίλ Σμιθ κάνει διακοπές στην Ελλάδα και καθαρίζει τις παραλίες των Αντίπαξων Facebook Twitter

«Ευρισκόμενη τόσο μακριά από αυτό που εγώ αντιλαμβάνονται ως μία μολυσμένη μητρόπολη, δεν άντεχα να κοιτάζω αυτές τις όμορφες παραλίες της Ελλάδας να είναι γεμάτες σκουπίδια. Είδα νεκρούς γλάρους που είχαν πνιγεί από μικρά κομμάτια πλαστικού και άλλα μη βιοδιασπώμενα υλικά. [...] Τέσσερις υπέροχοι άνθρωποι μαζί με τη μαμά μου και εμένα μαζέψαμε 22 σακούλες γεμάτες πλαστικά και αστικά απορρίμματα από τρεις μικρές παραλίες των Αντίπαξων. [...] Αν όλοι ξεκινήσουμε να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά», έγραψε, μεταξύ άλλων, η Willow Smith στο Instagram.

Being so far away from what I perceive as a polluted metropolis, I couldn't stand seeing these beautiful beaches in Greece littered with trash. I saw seagulls, dead on their backs from choking on tiny slivers of plastic and other non-biodegradable materials; They even die from eating fish who have ingested these particle-size slivers. 4 beautiful humans accompanied my mom and I in gathering 22 trash bags full of plastics and urban debris off of 3 small beaches in Antípaxos, Greece. When we see these things on our TV's or phones it seems far away for some reason; But when it's right in front of you I feel as though it is humanities responsibility to do as much as we can (in the moment and long-term) no matter how small the action is. As we all start to do our part, we gradually make a difference. Hopefully today we were able to elongate and preserve the beauty & existence of the local sea life.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ≠GWEELOS≠ (@willowsmith) στις

This is not an optical illusion / this is #daddylonglegs

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ≠GWEELOS≠ (@willowsmith) στις

??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ≠GWEELOS≠ (@willowsmith) στις

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ≠GWEELOS≠ (@willowsmith) στις

<>

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ≠GWEELOS≠ (@willowsmith) στις

<>

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ≠GWEELOS≠ (@willowsmith) στις

Πολιτισμός
17

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μακάρι να ήμασταν πεταλούδες»: Βρέθηκαν οι κλεμμένες ερωτικές επιστολές του Τζον Κιτς

Πολιτισμός / «Μακάρι να ήμασταν πεταλούδες»: Βρέθηκαν οι κλεμμένες ερωτικές επιστολές του Τζον Κιτς

Οκτώ αυθεντικές επιστολές που είχε στείλει ο Τζον Κιτς στη Φάνι Μπρον, τον μεγάλο έρωτα της σύντομης ζωής του, βρέθηκαν έπειτα από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες εξαφάνισης και επιστρέφουν στους κληρονόμους της οικογένειας Γουίτνεϊ. Δεν επιστρέφει μόνο ένα χαμένο λογοτεχνικό αρχείο, αλλά η φωνή ενός νεαρού άνδρα που έγραφε στη γυναίκα που αγαπούσε ενώ ήξερε πως ο χρόνος του ήταν λίγος.
THE LIFO TEAM
Δικαστική ήττα για τον Μιτς Γουάινχαουζ στην υπόθεση με τα αντικείμενα της Έιμι Γουάινχαουζ

Πολιτισμός / Δικαστική ήττα για τον Μιτς Γουάινχαουζ στην υπόθεση με τα αντικείμενα της Έιμι Γουάινχαουζ

Ο πατέρας της Έιμι Γουάινχαουζ έχασε στο High Court του Λονδίνου την αγωγή που είχε καταθέσει κατά της πρώην στιλίστριας της τραγουδίστριας, Ναόμι Πάρι, και της φίλης της, Κατριόνα Γκούρλεϊ, για την πώληση αντικειμένων που συνδέονταν με την κόρη του
THE LIFO TEAM
Η βιογραφία του Τζ. Γκ. Μπάλαρντ που μετατράπηκε σε χρονικό θανάτου

Πολιτισμός / Η βιογραφία του Τζ. Γκ. Μπάλαρντ που μετατράπηκε σε χρονικό θανάτου

Η κυκλοφορία του The Illuminated Man φέρνει στο προσκήνιο όχι μόνο μια νέα βιογραφική ανάγνωση του Τζ. Γκ. Μπάλαρντ, αλλά και την ιστορία του Κρίστοφερ Πριστ, που πέθανε πριν προλάβει να ολοκληρώσει το βιβλίο. Το αποτέλεσμα είναι ένα παράξενο και συγκινητικό υβρίδιο: μισή μελέτη για τον Μπάλαρντ, μισό βιβλίο πένθους.
THE LIFO TEAM
Τίτλοι τέλους για τον πολιτιστικό οργανισμό ΝΕΟΝ

Πολιτισμός / Τίτλοι τέλους για τον πολιτιστικό οργανισμό ΝΕΟΝ

Μετά από 14 χρόνια ολοκληρώνει την αποστολή του, έχοντας συμβάλει στη δημιουργία ενός καινούργιου κοινού με ενδιαφέρον για τη σύγχρονη τέχνη. «Το περιβάλλον στη δημιουργία του οποίου συνεισέφερε ο ΝΕΟΝ δεν μας χρειάζεται πλέον», δήλωσε ο ιδρυτής του Δημήτρης Δασκαλόπουλος.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η Φαχρελνισά Ζεΐντ επιστρέφει στο Λονδίνο και μαζί της επιστρέφει ένας ολόκληρος κόσμος

Πολιτισμός / Η Φαχρελνισά Ζεΐντ επιστρέφει στο Λονδίνο και μαζί της επιστρέφει ένας ολόκληρος κόσμος

Από την οθωμανική ελίτ στην κορυφή του μοντερνισμού: Η έκθεση “Immersion” στο Λονδίνο ξανασυστήνει τη Φαχρελνισά Ζεΐντ, αποδεικνύοντας ότι το έργο της παραμένει πιο ανήσυχο και εκθαμβωτικό από τη μυθιστορηματική ζωή της.
THE LIFO TEAM
Ενα αθηναϊκό φιλμ, η ποίηση και ο Μπέλα Ταρ: τι είπε ο Τσάρλι Κάουφμαν στο Sands Festival

Πολιτισμός / Ενα αθηναϊκό φιλμ, η ποίηση και ο Μπέλα Ταρ: τι είπε ο Τσάρλι Κάουφμαν στο Sands Festival

Με αφορμή το How to Shoot a Ghost, ο Τσάρλι Κάουφμαν εμφανίστηκε στο φεστιβάλ της Σκωτίας και μίλησε για το είδος του σινεμά που θέλει να φτιάχνει σήμερα. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν η ποίηση, η αργή εικόνα και η απόρριψη της «συμβατικής ψυχαγωγίας».
THE LIFO TEAM
Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί, μέσα πια στη σκηνή: από τη selfie της Ellen, στη Madonna και την Σαμπρίνα Κάρπεντερ

Πολιτισμός / Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί, μέσα πια στη σκηνή: από τη σέλφι της Έλεν ΝτιΤζένερις, στη Μαντόνα και τη Σαμπρίνα Κάρπεντερ

Αν η σέλφι της Έλεν ΝτιΤζένερις στα Οσκαρ του 2014 έμοιαζε, εκ των υστέρων, με την τελευταία μεγάλη εικόνα μιας παλιάς πια κοινής, συλλογικής γλώσσας, η εμφάνιση της Μαντόνα στο πλευρό της Σαμπρίνα Κάρπεντερ σήμανε μια για πάντα τη μετάλλαξή της.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ποιος έφτιαξε τη σκοτεινή φήμη του Alfred Hitchcock; Ενα νέο βιβλίο ξανανοίγει τη διαμάχη

Πολιτισμός / Ποιος έφτιαξε τη σκοτεινή φήμη του Άλφρεντ Χίτσκοκ; Ένα νέο βιβλίο ξανανοίγει τη διαμάχη

Η κυκλοφορία του «A Century of Hitchcock: The Man, the Myths, the Legacy» στις 9 Ιουνίου ξαναφέρνει στο προσκήνιο μία από τις πιο φορτισμένες συζητήσεις στην ιστορία του σινεμά: πώς χτίστηκε η σκοτεινή δημόσια εικόνα του Άλφρεντ Χίτσκοκ και πόσο από αυτήν ανήκει στα γεγονότα, στις μαρτυρίες και στις βιογραφίες που ακολούθησαν.
THE LIFO TEAM
Τι βραβεύει σήμερα ένα μουσείο; Οι πέντε φιναλίστ για το Museum of the Year στη Βρετανία

Πολιτισμός / Τι βραβεύει σήμερα ένα μουσείο; Οι πέντε φιναλίστ για το Museum of the Year στη Βρετανία

Το Art Fund ανακοίνωσε τους πέντε φιναλίστ για το Museum of the Year 2026: τη National Gallery, το V&A East Storehouse, το Norwich Castle Museum & Art Gallery, το The Box στο Πλίμουθ και το Fitzwilliam Museum στο Κέιμπριτζ. Ο νικητής του βραβείου των 120.000 λιρών θα ανακοινωθεί στις 25 Ιουνίου στο Λονδίνο.
THE LIFO TEAM
Η γαλλική ταινία που ξαναφέρνει στο κέντρο το πιο άβολο πρόσωπο της Κατοχής

Πολιτισμός / Η γαλλική ταινία που ξαναφέρνει στο κέντρο το πιο άβολο πρόσωπο της Κατοχής

Το Les Rayons et les Ombres του Ξαβιέ Τζιανολί, με τον Ζαν Ντιζαρντέν στον ρόλο του συνεργάτη των ναζί Ζαν Λυσαίρ, έχει γίνει ένα από τα πιο συζητημένα γαλλικά φιλμ της χρονιάς. Μαζί με την εμπορική επιτυχία του, άνοιξε ξανά τη διαμάχη για το πώς ο κινηματογράφος δείχνει έναν συνεργάτη: ως ιστορικό τέρας ή ως άνθρωπο που βυθίζεται στην ενοχή.
THE LIFO TEAM
Η Ιζαμπέλ Ιπέρ ξέρει ότι ο πλούτος είναι η πιο επικίνδυνη φαντασίωση

Πολιτισμός / Η Ιζαμπέλ Ιπέρ ξέρει ότι ο πλούτος είναι η πιο επικίνδυνη φαντασίωση

Με αφορμή τη νέα της ταινία «Η πλουσιότερη γυναίκα του κόσμου», και ενώ ολοκληρώνει στη Μαδρίτη τις παραστάσεις της «Βερενίκης», η Ιζαμπέλ Ιπέρ μιλά για τον πλούτο, την εξουσία, την ελευθερία και το δικαίωμα μιας ηθοποιού να μη χαρίζεται ποτέ ολόκληρη.
THE LIFO TEAM
Η Πενέλοπε Κρουζ δεν έχει πάψει να φοβάται. Ούτε να μιλά

Πολιτισμός / Η Πενέλοπε Κρουζ δεν έχει πάψει να φοβάται. Ούτε να μιλά

Σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις που έχει δώσει εδώ και καιρό, η Πενέλοπε Κρουζ μιλά για το τίμημα του να παίρνει θέση δημόσια, για τη σιωπή του Χόλιγουντ μπροστά στον πόνο των παιδιών και των αμάχων, για τον φόβο που νιώθει ακόμη στα γυρίσματα, αλλά και για το πολύ προσωπικό ντοκιμαντέρ για τις γυναίκες που ετοιμάζει εδώ και τριά χρόνια.
THE LIFO TEAM
Η Σαρλίζ Θερόν απαντά στον Τιμοτέ Σαλαμέ: «Σε 10 χρόνια η AI θα μπορεί να κάνει τη δουλειά σου»

Πολιτισμός / Η Σαρλίζ Θερόν απαντά στον Τιμοτέ Σαλαμέ: «Σε 10 χρόνια η AI θα μπορεί να κάνει τη δουλειά σου»

Σε συνέντευξή της στους New York Times η Σαρλίζ Θερόν χαρακτήρισε «πολύ απερίσκεπτο» το σχόλιο του Τιμοτέ Σαλαμέ για το μπαλέτο και την όπερα, λέγοντας ότι η τεχνητή νοημοσύνη ίσως μπορέσει κάποτε να αντικαταστήσει έναν ηθοποιό αλλά όχι έναν άνθρωπο που χορεύει ζωντανά πάνω στη σκηνή.
THE LIFO TEAM
Andrew Lloyd Webber: «Είχα πει σε όλους ότι έκοψα το ποτό κι έπινα κρυφά. Μέχρι που ζήτησα βοήθεια»

Τι διαβάζουμε σήμερα / Andrew Lloyd Webber: «Είχα πει σε όλους ότι έκοψα το ποτό κι έπινα κρυφά. Μέχρι που ζήτησα βοήθεια»

Με μια κοφτή και εξομολογητική συνέντευξή του στους Times του Λονδίνου σήμερα, ο ζωντανός θρύλος του μουσικού θεάτρου, που ζει ξανά μιαν έκρηξη δημιουργικότητας, αποκαλύπτει τον όχι και τόσο μυστικό του εθισμό με το ποτό.
THE LIFO TEAM

σχόλια

8 σχόλια
Κοπελιες και παλληκάρια εμεις που βρισκομαστε σε τουτη γη που την πατουμε εδω θα παραμεινουμε πριν μπουμε μεσα ,η ιστορια ρημαξα τον πλανητη ,την χωρα ,την πολη μου αλλα η κουρτινα δυο εχει δωρο ρημαζω και αλλους πλανητεςε την ιδια και μεγαλυτερη επιτυχία δεν μας αφορα.Δεν εχει προβα αυτο ειναι μην πετας για να μην βρωμιζει,μην πετας οχι γιατι κανει κακο στο τουριστικο σου προιον και δεν θα βγαλεις χρηματα για να καταναλώσεις και να ρυπανεις ακολουθως ,ουτε για τα παιδια σου που χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα γιατι θεωρητικα ενδιαφέρεσαι ακομη και εαν οι πραξεις σου φανερωνουν το αντιθετο αλλα για σενα και μονο γιατι τελικα μονο αυτο σε ενδιαφερει και γιατι αν μπορουσες θα επελεγες να ζησεις μεχρι να δεις ολες τις κατσικες ολων των γειτόνων ψοφιες Μονο εαν πιστεις οτι εξυπηρετει αποκλειστικα την δικη σου μακροημέρευση θα το εκανες η θα το κανεις δες το λοιπον ετσι.μηπως γλιτώσει κατι απο αυτο που λεγεται φυσικο περιβάλλον,δυσκολο αλλα οχι ακατόρθωτο για ενα ειδος σαν το ανθρωπινο που επεισε τον εαυτο του οτι ειναι το σημαντικοτερο πειραμα της μητερας φυσης που αν ηξερε οτι το δημιούργημα θα καταληξει αιμομικτικο τερατούργημα εις βαρος της θα το έπνιγε στον νεροχυτη της εξελιξης
(Κλαίω!)Νομίζω (μετά από 3 αναγνώσεις) ότι παρεξηγήσατε λίγο τι προσπάθησε να πει ο/η Tinkerhell, γιατί τα είπε (γιατί αυτοί μας είπαν και μετά εμάς τους είπαμε και... αυτό μόνο τίποτα άλλο) ως άλλος παράγοντας Εδεσσαϊκού :)Δίκιο έχει, αν το επιχείρημα δεν είναι η ίδια μακροημέρευση (ίδιον όφελος), εξαιρετικά δύσκολα πείθεις κάποιον να κάνει τη θεωρία πράξη. Και με τα χρόνια κατάλαβα (εντάξει διάβασα και αυτούς που χουν λίγο μυαλουδάκι παραπάνω απ΄το δικό μου μικρό) ότι δεν είναι μόνο ανθρώπινο κακό, είναι φυσικός μηχανισμός διατήρησης των ειδών.Μα αγαπητέ/ή Tinkerhell, εννοείται ότι όλα τα άνωθεν αφορούν καθολικά και τη δικιά μας προσωπική μακροημέρευση, τώρα, στο παρόν. Απλά κανείς δεν το συνειδητοποιεί αν οι επιπτώσεις δεν του σκάσουν μες στα μούτρα.Και αυτά τα άρθρα αρχίζουν να maw τα σκάνε σιγά σιγά ;)
"I couldn't stand seeing these beautiful beaches in Greece littered with trash."Δήλωση χειρότερη απο γροθιά στο στομάχι! Ντροπή γιατί δεν αφορά μόνο την συγκεκριμάνη περιοχή. Εν τω μεταξύ τοπική κοινωνία και αυτοδιοίκηση(!) πίνουν το φρέντο αδιάφοροι προσπαθώντας να λύσουν το ζήτημα των διορισμών ....
Το (υπέροχο) αυτό κορίτσι με την παιδεία που έχει μίλησε για συλλογική ευθύνη και συλλογική δράση. Το να αναλώνεστε με το πόσο βρωμιάρηδες είναι οι Έλληνες και τι σκατολαός είμαστε και τι νοοτροπία και συμπεριφορά έχουμε ΕΜΕΙΣ, όχι απλά δεν προσφέρει ούτε ένα κόκκο πάνω σε αυτό που προσπάθησε να εμφυσήσει αυτό το κορίτσι, με τα μέσα που διέθετε, αλλά είναι εκ διαμέτρου αντίθετο με αυτό που προσπάθησε να πει. Η μόλυνση, και δη των θαλασσών και των στεριών στις οποίες εναποθέτονται αυτά τα σκουπίδια που μεταφέρονται μέσω θαλάσσης είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ παγκόσμιο πρόβλημα. Νομίζω εδώ στη LIFO δημοσιεύτηκε πρόσφατα άρθρο για ακατοίκητο και εξαιρετικά δύσκολα προσβάσιμο νησί, νομίζω στον Ειρηνικό, που ενώ η κοντινότερη ζωή είναι χιλιάδες μίλια μακριά, είναι απέραντος σκουπιδότοπος από παντός είδους πλαστικό.Ένα επιμορφωτικό βίντεο για τη μόλυνση των ωκεανών, από αθλητές που κάνουν το γύρο (των ωκεανών) του κόσμου: https://www.facebook.com/volvooceanrace/videos/10155498449657437/H μόλυνση του περιβάλλοντος δεν έχει σχέση καμιά μικροτοπικιστική λογική. Συμβαίνει από ΟΛΟΥΣ, μας αφορά ΟΛΟΥΣ και χρειάζεται δράση από ΟΛΟΥΣ σε αυτό τον πλανήτη.
Δεν το βρήκα από τη LiFO, αλλά να το εν λόγω νησί: http://www.cnn.gr/news/kosmos/story/80912/xentreson-to-nisi-toy-eirinikoy-poy-kalyptoyn-tonoi-plastikon-skoypidion-pics-vidΔεν υπάρχει κανένας Έλληνας εκεί, αλλά υπάρχουμε οι άνθρωποι παντού σε αυτό το σπίτι που ονομάζουμε Γη...
Σίγουρα η μόλυνση είναι παγκόσμιο πρόβλημα και αφορά όλη την ανθρωπότητα, η μόλυνση της Ελληνικής φύσης όμως πρωτίστως αφορά και ντροπιάζει εμάς τους Έλληνες. Ο Έλληνας επιπλέον έχει τη νοοτροπία "ασβεστωμένης αυλής με γλάστρες με βασιλικό" κι έξω απ' αυτήν στάχτη και μπούρμπερη, οπότε καλώς για μένα στηλιτεύτηκε αυτό από πολλούς σχολιαστές. Μακάρι κάτι να αλλάξει.
Είναι βρόμικο το περιβάλλον στην Ελλάδα, αλλά τα σκουπίδια δεν φύτρωσαν αλλά τα άφησαν εκεί οι Έλληνες!!!Ο μοναδικός λαός που μέσα στο σπίτι του θέλει να είναι όλα καθαρά και για να μπεις σε αυτό είναι ικανός να σε βάλει να φορέσεις στολή βιολογικού πολέμου, και μόλις βγει από αυτό τα κάνει όλα βρόμικα.Γιατί έχουμε αυτή την νοοτροπία.
Ο Σμιθ με τα παιδιά του μαζεύει σκουπίδια άλλων. Εδώ οι γονείς τα πετούν μπροστά στα παιδιά τους οπότε και η επόμενη γενιά τα ίδια θα κάνει και αυτό είναι το ποιο θλιβερό.
Η βρωμιά της Ελλάδας είναι παγκοσμίως γνωστή. Θα δεις τα περισσοτερα σκουπίδια πεταμένα παντου, από πόλεις μεχρι ερημικές παραλίες, από οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης. Αλλη μια πρωτιά....
Ερχεται σπίτι σου και σου λέει :Να βάλω ένα χεράκι να κάνουμε μια "γενική" να έχουμε κάπου να σταθούμε;Αυτήν την ντροπή θα έπρεπε να αισθανόμαστε.Αυτά συμβαίνουν όταν το περιβάλλον μας δεν το νοιώθουμε σαν προέκταση του σπιτιού μας