ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Η συγκινητική ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη για το πρόβλημα της υγείας του: Τελικά δεν είναι «όλα καλά»

Η συγκινητική ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη για το πρόβλημα της υγείας του: Τελικά δεν είναι «όλα καλά» Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
6

Πριν από μερικές ημέρες, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αφαιρεθεί αντιμετωπίσιμη νεοπλασία με την οποία είχε διαγνωστεί.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε ρομποτικά και δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα. Ο ίδιος είχε σπεύσει μέσω Facebook να ευχαριστήσει τους γιατρούς και κυρίως όλους όσους του συμπαραστάθηκαν.

Με σημερινή του ανάρτηση, ο Σταύρος Θεοδωράκης ανακοινώνει πως τελικά «δεν είναι όλα καλά» και θα χρειαστεί φαρμακευτική αγωγή για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της υγείας του. Ο ίδιος, μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σκοπό να κάνει συζητήσεις ή να δώσει συνεντεύξεις με θέμα την υγεία του.

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

Τελικά δεν είναι όλα «όλα καλά». Οι ιστολογικές εξετάσεις δείχνουν ότι για τους επόμενους μήνες θα χρειαστώ φαρμακευτική αγωγή. Θα το αντιμετωπίσω όπως το αντιμετωπίζουν χιλιάδες άνθρωποι γύρω μας και οι περισσότεροι το ξεπερνούν.


Εδώ και δύο μέρες σκεφτόμουν αν θα έπρεπε να το ανακοινώσω. Ή αν θα υπομένω υποκριτικά τις ζεστές ευχές, «περαστικά», «μπράβο, όλα τέλειωσαν». Και όταν είσαι στην πολιτική δεν μπορεί άλλα να ξέρουν οι φίλοι σου και άλλα η κοινωνία.


Τώρα όμως που το μάθατε θέλω να σας ζητήσω και να το ξεχάσετε. Προφανώς τα ΜΜΕ θα ασχοληθούν για μια - δυο μέρες. Όμως η κουβέντα θα ήθελα να σταματήσει εδώ.

Δεν έχω σκοπό να κάνω συζητήσεις ή να δώσω συνεντεύξεις με θέμα την υγεία μου. Θέλω να παραμείνω ο Σταύρος χωρίς άλλους προσδιορισμούς. Για κάποιους, συναγωνιστής, για κάποιους, αντίπαλος, για κάποιους, αδιάφορος.


Άλλωστε η απόφαση μου να αγωνιστώ, μαζί με ένα Ποτάμι ανθρώπων, για να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα, δεν αλλάζει ούτε μπαίνει σε δεύτερο πλάνο. Αλλά επί αυτού θα τα πούμε σύντομα.


Καλό σας απόγευμα.»

Πολιτική
6

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Ευρωεκλογές 2024 / Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Όσο το πολιτικό σύστημα της χώρας επιμένει να την διατηρεί σε τροχιά υποτέλειας και εξάρτησης, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, αναφέρεται στη διακήρυξη
THE LIFO TEAM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Αξιοπρεπής και υπεύθυνος - του πιστώνεται αυτό και ευχόμαστε ό, τι καλύτερο, όπως και για κάθε άλλον που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.Τώρα μπορεί ο Τσίπρας να καταλάβει πόσο - δυστυχώς θα το πω - σαχλό και λαϊκίστικο έως αρρωστημένο πια, ήταν αυτό που του εΙπε στην συνάντηση τους "εμείς εδώ θα σε ταίσουμε".Με τα λεφτά του Δημοσίου βεβαίως-βεβαίως γαλαντόμε κ. Πρωθυπουργέ.Κρίμα για σας κ. Πρωθυπουργέ.
Περασττικα σου βρε Σταυρο,και συντομα.Κατι περιπτωσεις οπως η δικη σου μας υποχρεωνουν να θυμηθουμε κατι που οι περισσοτεροι απο εμας το ξεχναμε οσο δεν εχουμε καποιο σχετικο προβλημα.Οτι ,τελικα,δεν υπαρχει κατι σημαντικοτερο απο την υγεια.Και οτι χωρις αυτην ολα τα αλλα,τα ,μεχρι χθες,"μεγαλα και σπουδαια"στο μυαλο μας ,"ξεθωριαζουν".Εντελως.
Ανθρώπινη προσέγγιση για ενα τόσο προσωπικό θέμα ενός ατόμου που εκτίθεται δημόσια . Κάθε φορά σκέφτομαι , οι ευχές που στέλνουμε σε social media σε δικούς μας που εχουν κερδίσει τη μάχη ,ισως να ακούγονται κάπως ,(δεν μπορω να βρω τη σωστή λέξη), σε όλους εκείνους που μέρα με τη μέρα νιώθουν να τη χάνουν ....
Πολλοί "κερνούν" κακία κατηγορόντας τον ως "συνεργάτη του Μπόμπολα". Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για έναν απόλυτα αξιοπρεπή και σοβαρό άνθρωπο. Μακάρι η ελληνική πολιτική σκηνή να διέθετε κι'αλλος Σταύρος, αντί για διάφορους άλλους γελοίους. Ο τρόπος που αντιμετωπίζει την προσωπική του περιπέτεια αποδεικνύει το ποιος πραγματικά είναι.