Oι «Παραιτηθείτε» στο Σύνταγμα - Χαμός στο Twitter

Oι «Παραιτηθείτε» στο Σύνταγμα - Χαμός στο Twitter Facebook Twitter
14

Ένα χρόνο μετά την πρώτη τους αντικυβερνητική διαδήλωση, οι υποστηρικτές του κινήματος «Παραιτηθείτε» βρέθηκαν απόψε ξανά στο Σύνταγμα.

Ανάμεσα στους διαδηλωτές ήταν ο Θανάσης Χειμωνάς και ο Πέτρος Τατσόπουλος, ενώ από τα μεγάφωνα ακούστηκαν υποσχέσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του πρωθυπουργού από ομιλίες τους και οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα.

Oι «Παραιτηθείτε» στο Σύνταγμα - Χαμός στο Twitter Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Oι «Παραιτηθείτε» στο Σύνταγμα - Χαμός στο Twitter Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Oι «Παραιτηθείτε» στο Σύνταγμα - Χαμός στο Twitter Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Oι «Παραιτηθείτε» στο Σύνταγμα - Χαμός στο Twitter Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Oι «Παραιτηθείτε» στο Σύνταγμα - Χαμός στο Twitter Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Oι «Παραιτηθείτε» στο Σύνταγμα - Χαμός στο Twitter Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι διοργανωτές ζητούν μεταξύ άλλων:

- Σοβαρή συνεννόηση χωρίς προβοκατόρικη δήθεν εχθρική συμπεριφορά απέναντι στην υπόλοιπη Ευρώπη για το κοινό στο εσωτερικό της χώρας, αλλά και χωρίς τις άκριτα "τυφλές" υπογραφές σε ό,τι γράφουν τα Μνημόνια πίσω από κλειστές πόρτες στις Βρυξέλλες, προκειμένου κάποιοι να κρατήσουν τις καρέκλες τους -και τους παχυλούς τους μισθούς- ώστε να συνεχίσουν να διορίζουν τα "Δικά τους Παιδιά" για να εξασφαλίσουν το πολιτικό τους μέλλον.

- Δραστικές περικοπές δαπανών παντού, να μπει ένα τέλος στο σπάταλο κράτος, με ουσιαστική αξιολόγηση στον Δημόσιο Τομέα και με απομάκρυνση τυχόν αργόμισθων και ατόμων που διορίστηκαν με πλαστά πτυχία ή εντελώς ελλιπή προσόντα.

- Άμεσα μεταρρυθμίσεις σε όλους τους τομείς της καθημερινής ζωής.

- Ουσιαστικά ισοδύναμα που θα οδηγήσουν στη δραστική μείωση του ΦΠΑ και των νέων έμμεσων και άμεσων φόρων τους οποίους επιβαρυνόμαστε όλοι μας καθαρά λόγω της απίστευτης ανευθυνότητας των κυβερνώντων.

"Υπάρχουμε όλοι εμείς και θα μας δείτε" απαντούν οι "Παραιτηθείτε" στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, που πρόσφατα είχε δηλώσει ότι "ο κόσμος έβγαινε τότε στους δρόμους και σήμερα δεν βγαίνει", ως απόδειξη ότι η κυβέρνησή του έχει την αποδοχή και την κατανόηση των πολιτών.

Το κάλεσμα διακινήθηκε μέσω social media, αλλά η μικρή προσέλευση έγινε θέμα σαρκασμού στο Twitter όπου το χάσταγκ #Παραιτηθειτε είναι ακόμη πρώτο στα trending topics.

 





Ελλάδα
14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

11 σχόλια
τώρα το συμπεράνανε μερικοί ότι ο Έλληνας έχει απογοητευτεί; άλλη φορά με καλύτερη επικοινωνιακή διαχείριση και πιο εμπνευσμένα συνθήματα για να μπορέσει να ταυτιστεί ο μέσος έλληνας (π.χ. "ΦΕΡΤΕ / ΠΙΣΩ / ΤΗΝ ΚΟΥ-ΤΑ-ΛΑ"...)
O ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι το νέο ΠΑΣΟΚ. Τώρα που η οικονομία αναγκαστικά θα πάει καλύτερα (σε σχέση με τα...τάρταρα), συν το ότι θα βρεί ο Αλέξης χρήμα να μοιράσει, συν ότι παίζει τον χαρακτήρα του νεο-Έλληνα εκατό φορές καλύτερα απο τον Κούλη του Χαρβαρντ.... Όλα αυτά δείχνουν ότι θα τον έχουμε φορέβερ.
"Άμεσα μεταρρυθμίσεις σε όλους τους τομείς της καθημερινής ζωής"Ποιος το γραψε, παιδί του γυμνασιου; Τι γενικουρα, ριξε εκει αμεσα μεταρρυθμισεις κ καθαρισες. Ειναι στα sos δικε μου.
Μα γιατί κρύβουν τα ΜΜΕ ότι στην στην αποψινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των «Παραιτηθείτε» στο Σύνταγμα πρωτοστάτησε ο Πατήρ Κλεομένης με πλακάτ "Ελλάς σημαίνει, Ελευθερία, Αγιότης, Πατριώτης!"; Ορίστε και το βίντεο με τις δηλώσεις του: https://www.youtube.com/watch?v=uawzcvDQusQ
Οι παραιτηθειτε δεν ειχαν κοσμο επειδη ο Τσιπρας εκλεισε τελικα την συμφωνια στις 15. Οταν ανακοινωθηκε αρχικα η συγκεντρωση ειχε υπολογιστει οτι παμε δεν θα εχει κλεισει η συμφωνια, ετσι θα ειχεν νοημα να ασκηθει πιεση στην κυβερνηση ειτε να υπογραψει αρον - αρον ειτε να παραιτηθει. Επιπροσθετα, τα κομματα της αντιποιτευσης και βασικα η ΝΔ, δεν εχουν καμια ορεξη να ξεφτιλιστουν με το να εμπλεκουν ενεργα στο "Παραιτηθειτε" αφου ο Τσιπρας , οπως ειπα, εκλεισε την συμφωνια, και παει για 1 χρονο τουλαχιστον στην εξουσια. Καπως ετσι ξεφουσκωσε το πραγμα, που ουτως η αλλως δεν εχει περα απο 2-3 γενικολογα αιτηματα και μοτο το "παριατηθειτε" χωρις αντιπροραση διακυβερνησης (ΝΔ, συγκυβερνηση, οικουμενικη κοκ)
Εννοείς προφανώς ότι αν ήθελε η αντιπολίτευση να υποσχεθεί διορισμούς, τώρα θα είχε κόσμο η συγκέντρωση. Το να εννοείς ότι δεν το κάνει επειδή ούτως ή άλλως δε γίνονται διορισμοί το απορρίπτω αμέσως, διότι ούτε ο Τσίπρας μπορούσε και όλοι το γνώριζαν. Οι σανοφάγοι όμως τον εμπιστεύτηκαν γιατί «τα μισά από αυτά που έλεγε να έκανε...».Μη γελιέστε επειδή οι σανοφάγοι κάποτε πίναν νερό στο όνομα του Τσίπρα. Ζουν ανάμεσά μας, και αναμένουν τον επόμενο ηγέτη τους, από όπου και αν προέρχεται.
Είμαστε πολλοί αλλά είμαστε σκόρπιοι! :-)) Εχμ και συγνώμη αλλά κάποιοι ψηφίζουν ε ??Ε την επόμενη για να μην ξαναεχουμε τέτοιες παταγώδεις αποτυχίες σε τέτοια κινήματα προσοχή ποιόν σταυρωνετε. Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία..
Καταρχάς με τις φωτογραφίες μπορείς να αποδείξεις οτιδήποτε. Και ότι έγινε χαμός, και ότι δεν πήγε κανένας. Κατά δεύτερον ίσως δεν ήταν η καταλληλότερη στιγμη. Δεν υπήρχε κάποιο ξεχωριστό ζήτημα για να ξεσηκώσει τον κόσμο. Και τέλος, πρέπει να το παραδεχτούμε. Ο Έλληνας είναι μαθημενος στον λαϊκισμό και την εξαπάτηση. Ναι μεν αντιλαμβάνεται ότι τον ξεγελασαν, αλλά και πάλι τους υπομένει.
Ο Ελληνας σοκαρισμένος απο την ελεύθερη πτώση του δεν έχει πλέον κουράγιο ούτε να σηκωθεί απο τον καναπέ. Αυτά βλέπει ο Τσίπρας και αποθρασύνεται ακόμα περισσότερο και συνεχίζει το δούλεμα εκτός αλλά κυρίως εντός Ελλάδος.
Όπως πιθανώς η πλειοψηφία των εκλογέων εκτιμώ και εγώ ότι θα πρέπει να γίνουν εκλογές, μετά την πλήρη αποτυχία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Το αίτημα αυτό, όμως, δεν μπορεί να ασκείται με τρόπο που θυμίζει, έστω στο ελάχιστο, τους αγανακτισμένους και τις απίστευτες γελοιότητές τους που σφράγισαν ανεξίτηλα και τραγικά την πολιτική ζωή των τελευταίων ετών