ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.6.2017 | 03:07

first date

Έρχομαι να την πάρω με το αυτοκίνητο. Με το που μπαίνει μέσα άρχισε τα "είμαι κρυωμενη πονάει ο λαιμός μου πρέπει να έχω δέκατα φαντάσου ούτε τσιγάρο δεν έχω κάνει". Της λέω να κανονίσουμε άλλη φορά και μου λέει όχι άλλη φορά. Με λίγα λόγια έμμεσα μου λέει "οκ θα βγούμε αλλά δεν θα με πλησιάσεις ούτε για φασωμα στην ανάγκη να κάτσουμε σε διαφορετικά τραπέζια". Πάμε στο μαγαζί. Με το που καθόμαστε ανάβει τσιγάρο η "άρρωστη". Στο 10λεπτο που κάτσαμε χτυπάει το τηλέφωνο της συγνωμη είναι κάτι σοβαρό. Μιλάει για 2-3 λεπτά και αντιλαμβάνομαι ότι συζητάει για το τι έγινε με το γκόμενο μιας φίλης της. Την παρατάω και φεύγω. Οκ δεν σας αρεσουμε που δεν σας αρεσουμε εμφανισιακά τουλάχιστον κάντε μας την χάρη και μην μας χαλατε τον χρόνο.
6
 
 
 
 
σχόλια
Για να φτάνει σε σημείο να βγαίνει ραντεβού με κάποιον που δεν της αρέσει φαντάσου από αυτούς που γουστάρει πόσοι την πολιορκούν...ΚΑΝΕΝΑΣ!!! Αραχνοποιηση φουλ. Α ρε ασχημουλη τι τραβάς και συ.
Είσαι ωραίος. Μετράς. Η αντιμετώπισή της μου θυμίζει λίγο "φιλαράκι πες μας ότι είναι να μας πεις γιατί έχουμε και δουλειές". Λες και σου κάνει καμιά χάρη.