Μητέρα και κόρη πέρασαν μαζί στο Πανεπιστήμιο

Μητέρα και κόρη πέρασαν μαζί στο Πανεπιστήμιο Facebook Twitter
5

Την είσοδο τους σε πανεπιστημιακές σχολές εξασφάλισαν μαζί μητέρα και κόρη από το Λιτόχωρο. Η 35χρονη μητέρα-καθαρίστρια στον Δήμο Ολύμπου-Δίου-κατάφερε με τη βαθμολογία της να εισαχθεί στο Οικονομικό του πανεπιστημίου Βόλου, ενώ η 18χρονη κόρη της, Μαρία Πίνου, στην Φιλοσοφική Ρεθύμνου.

Η 35χρονη μητέρα τριών παιδιών Κατερίνα Ευγενή είχε, όπως δήλωσε στο ΑΜΠΕ, εγκαταλείψει τη συνέχεια των σπουδών της στα 17 της, όταν απέκτησε το πρώτο της παιδί. Τώρα, η προετοιμασία της ήταν ιδιαίτερα επίπονη και κουραστική λόγω του ότι είναι πολύτεκνη μητέρα. «Περίμενα να μεγαλώσουν λίγο τα παιδιά μου για να εκπληρώσω το όνειρό μου να σπουδάσω. Αυτή θεώρησα ότι ήταν η κατάλληλη εποχή, καθώς θα μπορούσα να έχω και την βοήθεια των υπόλοιπων μελών της οικογένειας» δήλωσε στο Πρακτορείο.

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λέκκας: Στην Αττική έχει χαθεί το 70% του δασικού ιστού από φωτιά - Να μην χάσουμε ούτε ένα δέντρο

Ελλάδα / Λέκκας: Στην Αττική έχει χαθεί το 70% του δασικού ιστού από φωτιά - Να μην χάσουμε ούτε ένα δέντρο

«Υπάρχουν πιθανότητες 70% να εκδηλωθεί μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια», είπε ο καθηγητής Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών και πρόεδρος του ΟΑΣΠ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια