H ανατριχιαστική στιγμή της απελευθέρωσης μιας γυναίκας που ο βιαστής της κρατούσε αιχμάλωτη για δύο μήνες

H ανατριχιαστική στιγμή της απελευθέρωσης μιας γυναίκας που ο βιαστής της κρατούσε αιχμάλωτη για δύο μήνες Facebook Twitter
4

Οι αμερικανικές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ανατριχιαστικό βίντεο από τη στιγμή της διάσωσης της 30χρονης Karla Brown τον περασμένο Νοέμβριο στη Νότια Καρολίνα.

Η νεαρή γυναίκα βρισκόταν αιχμάλωτη, αλυσοδεμένη από το λαιμό για δύο ολόκληρους μήνες μέσα σε ένα κοντέινερ όπου και βιαζόταν κατ' εξακολούθηση από τον 46χρονο κατά συρροή δολοφόνο Todd Kohlhepp.

Στο βίντεο που δόθηκε στα ΜΜΕ από την εισαγγελία της πολιτείας καταγράφεται η στιγμή που οι αστυνομικοί ανακαλύπτουν την Brown, η οποία σύμφωνα με τις αρχές ήταν «αλυσοδεμένη σαν σκυλί» μέσα σε ένα μεταλλικό κοντέινερ στο οικόπεδο του Kohlehpp.

Οι έρευνες της αστυνομίας ξεκίνησαν μετά την εξαφάνιση της Karla Brown και του συντρόφου της Charlie Carver και τους οδήγησαν στον Kohlhepp.

Μετά από επιτόπια έρευνα, οι αρχές εντόπισαν τρία πτώματα στο έκτασης 95 στρεμμάτων κτήμα του Kohlhepp πριν ακούσουν τις φωνές και τα κλάματα της Brown και ανοίξουν το κοντέινερ.

Όπως κατέθεσε η νεαρή κοπέλα στους αστυνομικούς, ήρθε στην οικία του 46χρονου μαζί με τον φίλο της προκειμένου να πιάσει δουλειά ως καθαρίστρια.

Ο Kohlhepp, όμως, σκότωσε το φίλο της και την φυλάκισε μέσα στο κοντέινερ όπου τη βίαζε σε καθημερινή βάση.

Στο εν λόγω βίντεο η ίδια διακρίνεται αλυσοδεμένη στον τοίχο να κάθεται πάνω σε ένα αυτοσχέδιο κρεβάτι, ενώ όταν τη ρωτούν οι αστυνομικοί που είναι ο φίλος της ο Charlie, η Brown απαντά με ήρεμη φωνή πως ο Kohlhepp τον πυροβόλησε τρεις φορές, στη συνέχεια τον τύλιξε με έναν μπλε μουσαμά και τον έθαψε.

Παρά τα μακάβρια ευρήματα στο οικόπεδο του Kohlhepp, ο 46χρονος αρνιόταν να ομολογήσει στους αστυνομικούς τα εγκλήματά του έως ότου του επέτρεψαν να μιλήσει στη μητέρα του και του υποσχέθηκαν ότι θα της επέτρεπαν να πάρει κάποια χρήματα από τους λογαριασμούς του.

Σε άλλα βίντεο που επίσης δόθηκαν στη δημοσιότητα, o Kohlhepp ομολογεί τις δολοφονίες των τριών θυμάτων που εντοπίστηκαν στο οικόπεδό του καθώς και άλλων τεσσάρων ανθρώπων.

Λόγω των απεχθών εγκλημάτων του το δικαστήριο θα μπορούσε να επιβάλει στον 46χρονο κατά συρροήν δολοφόνο τη θανατική ποινή (σ.σ. ισχύει στη Νότια Καρολίνα), αλλά η ομολογία των εγκλημάτων και η συμφωνία που υπέγραψε τον γλύτωσε.

Παρόλα αυτά, ο Κοhlhepp θα μείνει για πάντα στη φυλακή αφού καταδικάστηκε σε επτά φορές ισόβια κάθειρξη και 60 χρόνια φυλακή για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, της απαγωγής, της σεξουαλικής επίθεσης και άλλων κατηγοριών.

Με πληροφορίες από ABC News και Daily Mail

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Διεθνή / Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου εμφανίζεται Ισραηλινοαμερικανός όμηρος

Στο βίντεο διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών, ο Γκόλντμπεργκ-Πόλιν, ο οποίος φαίνεται να του λείπει το ένα χέρι, αυτοπαρουσιάζεται και ζητά από την ισραηλινή κυβέρνηση να τους επιστρέψει στο σπίτι
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Είναι δυνατόν να δίνει η Αστυνομία στην δημοσιότητα βίντεο με το πρόσωπο του Θύματος και να γνωστοποιεί το ονοματεπώνυμό του. Μ'αυτό τον τρόπο στιγματίζεται η γυναίκα. Περίεργα πράγματα.
Μιλάμε για άλλη χώρα.Και στο φινάλε, πώς στιγματίζεται η γυναίκα; Μήπως τα'θελε και τα'παθε; Μήπως πήγαινε γυρεύοντας; Μήπως έγιναν με την συγκατάθεσή της, όπως ισχυρίζεται και το κτήνος της Δάφνης; Ή μήπως τα σκηνοθέτησε όλα αυτά για να αποσπάσει χρήματα;