Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε κάτι που κανείς δεν είχε προσέξει για 8 χρόνια

Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε κάτι που κανείς δεν είχε προσέξει για 8 χρόνια Facebook Twitter
6

 

Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε κάτι που κανείς δεν είχε προσέξει για 8 χρόνια Facebook Twitter

Η πρώην πρώτη κυρία Μισέλ Ομπάμα  αποκάλυψε κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας της κάτι που κανείς δεν είχε προσέξει σε όλες τις επίσημες εμφανίσεις που είχε κάνει με το σύζυγό της Μπαράκ κατά τη διάρκεια της οκταετούς θητείας του.

Και ενώ κάθε φορά που το προεδρικό ζεύγος υποδέχονταν επισήμους σατο Λευκό Οίκο, όλοι έγραφαν και ανέλυαν τα ρούχα της Μισέλ, κανείς δεν πρόσεξε πως ο Μπαράκ φορούσε πάντα το ίδιο σμόκιν. 

Την αποκάλυψη έκανε η Μισέλ σε ομιλία της στην εμφάνισή της στο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών της Apple στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια την Τρίτη.


«Αυτό ήταν πολύ άδικο» είπε και πρόσθεσε πώς όλοι έβγαζαν φωτογραφίες της με όσα φορούσε από πάνω μέχρι κάτω, αλλά κανείς δεν είπε ποτέ πως ο πρόεδρος φορά πάντα το ίδιο σμόκιν.

Η Μισέλ αποκάλυψε επίσης πως ο Μπάρακ ήταν περήφανος που έκανε μόνο 10 λεπτά να ετοιμαστεί κάθε φορά που είχαν επίσημο δείπνο και πως συνεχώς την πείραζε επειδή εκείνη καθυστερούσε στην προετοιμασία.

Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε κάτι που κανείς δεν είχε προσέξει για 8 χρόνια Facebook Twitter
Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε κάτι που κανείς δεν είχε προσέξει για 8 χρόνια Facebook Twitter
Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε κάτι που κανείς δεν είχε προσέξει για 8 χρόνια Facebook Twitter
Πολιτισμός
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάτω από έναν κήπο στη Λίμα βρέθηκε το νοσοκομείο που ίδρυσε Έλληνας έμπορος τον 16ο αιώνα

Πολιτισμός / Κάτω από έναν κήπο στη Λίμα βρέθηκε το νοσοκομείο που ίδρυσε Έλληνας έμπορος τον 16ο αιώνα

Ένας κήπος στο ιστορικό κέντρο της Λίμας έκρυβε νοσοκομείο, εκκλησία, δάπεδα και ανθρώπινες ταφές από την αποικιακή εποχή. Το χαμένο συγκρότημα είχε ιδρυθεί από έναν Έλληνα έμπορο για να φροντίζει ναυτικούς και τα ευρήματα θα ανοίξουν στο κοινό στις 24 Αυγούστου.
THE LIFO TEAM
Βιβλία στα σκουπίδια έξω από το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο της Αργεντινής: οι αρχές παραδέχθηκαν το λάθος

Πολιτισμός / Βιβλία στα σκουπίδια, έξω από μουσείο: το λάθος που έγινε σκάνδαλο στην Αργεντινή

Μια φωτογραφία με βιβλία για προκολομβιανή τέχνη πεταμένα σε κάδο, έξω από εθνικό μουσείο στο Μπουένος Άιρες, έγινε μικρό πολιτιστικό σκάνδαλο στην Αργεντινή. Οι αρχές μίλησαν για λάθος σε εκκαθάριση αποθήκης και ζήτησαν να ανασυρθούν τα βιβλία.
THE LIFO TEAM
Η «Θεοδώρα» της Μιμής Ντενίση επιστρέφει: από το Ακροπόλ των ’90s στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης

Πολιτισμός / Η «Θεοδώρα» της Μιμής Ντενίση επιστρέφει: από το Ακροπόλ των ’90s στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης

Τρεις δεκαετίες μετά την επιτυχία της στο Ακροπόλ, η Μιμή Ντενίση ετοιμάζει νέα «Θεοδώρα» με 3D και AI και μαζί της επιστρέφει μια ολόκληρη εποχή θεατρικών υπερπαραγωγών και τηλεοπτικής σάτιρας.
THE LIFO TEAM
Το queer σινεμά δεν ζητά πια απλώς ορατότητα ζητά να το εμπιστευτούν

Πολιτισμός / Το queer σινεμά δεν ζητά πια απλώς ορατότητα ζητά να το εμπιστευτούν

Η Hannah Einbinder και η Jane Schoenbrun μιλούν στο Variety για το «Teenage Sex and Death at Camp Miasma» και το επόμενο βήμα του queer σινεμά: όχι απλώς περισσότερες LGBTQ+ ιστορίες, αλλά εμπιστοσύνη στους queer δημιουργούς να κάνουν ταινίες αστείες, αιματηρές, σεξουαλικές και απρόβλεπτες.
THE LIFO TEAM
Ο «Τροπικός του Θρηνούντος Γκέκο» επιλέχθηκε από το Queer Lion της Βενετίας

Πολιτισμός / Ο «Τροπικός του Θρηνούντος Γκέκο» του Σταύρου Μαρκουλάκη επιλέχθηκε από το Queer Lion της Βενετίας

Μια ελληνική queer ιστορία από την Κρήτη μπαίνει στο Queer Lion της Βενετίας: ο «Τροπικός του Θρηνούντος Γκέκο» του Σταύρου Μαρκουλάκη ακολουθεί έναν 18χρονο λίγο πριν από τη θητεία, όταν μια απαγορευμένη επιθυμία αλλάζει τα πάντα.
THE LIFO TEAM
Πώς έμοιαζε ο «τέλειος άνδρας» της αρχαιότητας; Η Πομπηία ξαναφτιάχνει τον Κανόνα του Πολυκλείτου

Πολιτισμός / Πώς έμοιαζε ο «τέλειος άνδρας» της αρχαιότητας; Η Πομπηία ξαναφτιάχνει τον Κανόνα του Πολυκλείτου

Μια νέα χάλκινη ανακατασκευή στην Πομπηία επιχειρεί να φέρει πιο κοντά στο αρχικό του σώμα τον χαμένο «Κανόνα» του Πολυκλείτου ,το αρχαίο πρότυπο ανδρικής ομορφιάς που η Δύση έμαθε να βλέπει κυρίως μέσα από λευκά μαρμάρινα αντίγραφα.
THE LIFO TEAM
Ο Τζέικομπ Ελόρντι συζητά για τη νέα ταινία του Άρι Άστερ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον

Πολιτισμός / Ο Τζέικομπ Ελόρντι συζητά για τη νέα ταινία του Άρι Άστερ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον

Ο Τζέικομπ Ελόρντι συζητά για το «Scapegoat» του Άρι Άστερ, με τη Σκάρλετ Γιόχανσον ήδη στο καστ. Η υπόθεση μένει κρυφή, αλλά το δίδυμο αρκεί για να ανεβάσει τον πυρετό γύρω από την ταινία.
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
Στην τελευταία φώτο η Μισέλ τα σπάει!!! Κρίμα επίσης που το τουλάχιστον "ηθικό " παράστημα του Αετού δίπλα της αντικαταστηθηκε από κεινο το κορακίσιο τ αλλουνού..
Μια ερμηνεία είναι ότι είναι θέμα προτεραιοτήτων.Και μην μας πουν ότι ισχύει το ίδιο με τον Τσίπρα και για αυτό έχει "αισθητική αγραμματοσύνη".Άλλο να βάζεις πάντα το ίδιο σμόκιν και άλλο κρέμεται το στομάχι σου έξω από το στενό παντελόνι που δεν άλλαξες ενώ πάχυνες ή να φοράς αγυάλιστα παπούτσια στα κόκκινα χαλιά και με τα χέρια στις τσέπες.Θλιβερή σύγκριση.
Ένας εξαίρετος πρόεδρος και άνθρωπος , με μια εξαιρετική σύντροφο . Κρίμα που ενώ προσέφερε πολλά , δεν μπόρεσε να καταπολεμήσει το ρατσισμό μεταξύ των κοινωνικών ομάδων της Αμερικής , κάτι που οδήγησε στον σημερινό ανίκανο 45ο .
Σαν απλός και προακτικός τύπος ο Ομπάμα, σκέφτηκε ότι κανένας άνδρας δεν χρειάζεται στην πραγματικότητα δεύτερο σμόκιν. Ο νέος πρόεδρος (που ούτε το όνομά του δεν θέλω να γράφω) έχει σίγουρα πολλά ....
Η προσοχη των ΜΜΕ εστιασθηκε,ξανα,πανω στην Μισελ Ομπαμα λογω της σημαντικης αυτης "αποκαλυψης" !Το να προσελκυεις τα "φωτα της δημοσιοτητας"οταν δεν κατεχεις ,πλεον,μια θεση η οποια τα προσελκυει αυτοματα απαιτει φαντασια και εξελιγμενες τεχνικες.Πραγματα τα οποια,με την σειρα τους,προυποθετουν εξυπναδα.Κατι το οποιο εχει κατ'επαναληψιν αποδειξει οτι διαθετει σε υψηλο βαθμο η Μισελ Ομπαμα !