Ο Ρονάλντο είχε δώσει υπόσχεση αν νικήσει τη Γιουβέντους να αλλάξει look- Και το έκανε

Ο Ρονάλντο είχε δώσει υπόσχεση αν νικήσει τη Γιουβέντους να αλλάξει look- Και το έκανε Facebook Twitter
7

Mε νέο look στα μαλλιά εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, λίγες ημέρες μετά τον τελικό του Τσάμπιονς ΛIγκ, στον οποίο η ομάδα του Ρεάλ, συνέτριψε με δυο δικά του γκολ, 4-1 τη Γιουβέντους.

Ο Ρονάλντο είχε δώσει υπόσχεση αν νικήσει τη Γιουβέντους να αλλάξει look- Και το έκανε Facebook Twitter

Ο Πορτογάλος άσος που στο παιχνίδι είχε εμφανιστεί με ξανθιές τούφες ανέβασε φωτογραφία στο Instagram, στην οποία φαίνεται να έχει αλλάξει τελείως την κόμμωσή του, ξυρίζοντας το πλαϊνό και κουρεύοντας κοντό το μαλλί στο κέντρο του κεφαλιού.

Στη φωτογραφία που ανέβασε ρωτούσε μάλιστα τους θαυμαστές του: «Σας αρέσει;»

Όσο για τους λόγους που το έκανε, όπως είπε στην ισπανική αθλητική εφημερίδα Marca «έδωσα μία υπόσχεση, πως αν κερδίσουμε το Champions League και καταφέρω να σκοράρω έστω κι ένα γκολ θα κόψω τα μαλλιά μου. Οπότε έπρεπε να το κάνω...».

Σύμφωνα εν τω μεταξύ με δημοσιεύματα, ετοιμάζεται να κάνει τις διακοπές του, προτιμώντας τη χώρα μας και συγκεκριμένα ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Πελοπόννησο. Αργότερα προγραμματίζει και μια βόλτα στα νησιά. 

Πολιτισμός
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια