ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.6.2017 | 00:18

Αυτο το χουι που έχουν οι γυναικες

Να παριστανουν τις αδιαφορες ακομα κι αν τους αρεσει καποιος και ουτε γυρνανε να τον κοιταξουν δεν θα το συνηθισω ποτέ. Γι αυτο δεν φλερταρουν οι αντρες. Κι υστερα σου λεει φοβουνται την απορριψη. Τι φοβουνται. Ξενερωνουμε. Απλα. Το φλερτ ειναι σαν παιχνιδι τενις. Οταν σου πετω τη μπαλα τρεχεις να μου την πεταξεις κι εσυ κι ετσι απολαμβανουμε το παιχνιδι. Αν παιζω μονο εγω δεν ειναι παιχνιδι.
4
 
 
 
 
σχόλια
Παιδιά σταματήστε να είστε δογματικοί και οι μεν και οι δε,δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο,συμβαίνουν και τα 2...'Οποιος είναι <<ενεργός>> εκεί έξω σίγουρα έχει συναντήσει,ειδικά στις μικρότερες ηλικίες τον τύπο κοπέλας που το παίζει αδιάφορη ή θέλει ο άλλος να της ρίξει 30 βλέμματα για να αρχίσει να του απαντάει...Είναι το κόμπλεξ του είμαι τόσο ωραία που έχω επιλογές και έχω ανάγκη το κυνήγι κι ας δείχνει τελικά το ακριβώς αντίθετο αυτή η συμπεριφορά(έλλειψη αυτοπεποίθησης,αυτοεκτίμησης).Και μετά,όταν βλέπουν ο,τι ο άλλος δεν ασχολείται πλέον ή ρίχνουν αυτές 30 βλέμματα και το κάνουν χειρότερο ή προβάλλουν τα όπλα τους...Το αντίστοιχο στους άντρες είναι το στερεότυπο του σκληρού αγοριού,που μπορεί να νιώθει πολλά πράγματα και να τα δείχνει στην κοπέλα όταν είναι οι δυο τους,αλλά με την παρέα μαζί είναι αδιάφορος,απότομος γιατί είναι ο άντρας ο βαρύς...Συνήθως και οι 2 τύποι ανθρώπων καταλήγουν για αρκετό καιρό μόνοι..
Μην παραμυθιάζεσαι: αυτό που περιγράφεις μπορεί να συμβεί με μια στις χίλιες. Μη βαφτίσεις υπεροψία την απόρριψη. Και να θυμάσαι ότι όλες οι εξηγήσεις είναι μπροστά μας και είναι προφανείς, αλλά καμία φορά ο εγκέφαλος μας ωραιοποιεί τις εξηγήσεις και παραβλέπουμε τα προφανή.
Βέβαια υπάρχουν κι οι άντρες που όταν μια γυναίκα τους λέει/δείχνει ευθέως ότι ΔΕΝ ενδιαφέρεται, αυτοί το εκλαμβάνουν ως "μου το παίζει δύσκολη", "μου κάνει νάζια". Να τα λέμε κι αυτά!

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ