ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.6.2017 | 13:03

Κίνηση από το 1ο ραντεβού;

Τί λέτε;Ως τώρα δεν το έχω τολμήσει ποτέ,κυρίως επηρεασμένος από τα κλισέ του τύπου δεν κάνει από το 1ο ραντεβού,θα σε περάσει λιγούρη,θα της φανεί νωρίς και θα πει όχι...'Ομως αυτή τη φορά είναι διαφορετικά...Από την 1η στιγμή που την είδα,με χτύπησε κατακούτελα και από όταν δέχτηκε να βγούμε μετράω αντίστροφα τις ώρες.Νιώθω πως δεν θέλω να χάσω χρόνο και να είμαστε όσο πιο σύντομα γίνεται μαζί...Λέτε να το τολμήσω ή θα την κομπλάρω και θα την κάνει με ελαφρά;Είμαι 27 και είναι 19.
5
 
 
 
 
σχόλια
Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος σε αυτές τις περιπτώσεις.Είναι θέμα χημείας και χαρακτήρων,οπότε πολλά θα φανούν κατά τη διάρκεια του ραντεβού.Να είσαι άνετος και θα πάνε όλα καλά είτε στο πρώτο,είτε αργότερα.Αλλά ακόμη κι αν κάτι στραβώσει,συνεχίζουμε!
Δικέ μου το χτύπησες το πιπίνι, άξιος!Στο θέμα μας λοιπόν:Καλύτερα μη βιαστείς να φιλήσεις στο 1ο, εκτός κι αν η κοπέλα βλέπεις ότι το αποζητά. Κυρίως είναι αναγνωριστικό το 1ο ραντεβού. Αν τη βλέπεις πιο μαζεμένη, καλό είναι να την κάνεις να νιωσει άνετα. Να είσαι μαζί της χαμογελαστός, αλλά όχι σαλιάρης. Υπερβολές από το 1ο ραντεβού ίσως την κομπλάρουν και πεπιβάλλεται να αποφεύγονται. Το παν είναι να της εμπνεύσεις εμπιστοσύνη. Μετά θα της ξαναπροτείνεις να βγείτε τις επόμενες μέρες και στο 2ο σας ραντεβού κάνεις κίνηση. Και πάλι με ωραίο τρόπο. Προσοχή: Κίνηση εννοώ έμρακτη, όχι λόγια του στυλ "ξέρεις...μου αρέσεις κλπ". Σε θέλει αποφασιστικό, όχι λαπά.Επίσης παρότι στις ηλικίες τις κοπέλας δεν νοιάζονται για οικονομική σου επιφάνεια, καλο είναι να κεράσεις σε κάποια ραντεβουδάκια, ειδικά στα πρώτα.Εύχομαι κάθε επιτυχία :)
Συμφωνώ στο περίπου. Σιγά το δύσκολο να χτυπήσεις μικρότερη ψαρωμένη. Στα 19, ένας 25+ μοιάζει σοφιστικέ τυπάκι με προσωπικότητα εν αντιθέσει με τα 19χρονα που ακόμη κάνουν διαγωνισμό ρεψίματος δίπλα σου.
Τι σε κάνει να πιστεύεις αν με ενδιαφέρει ποιος συμφωνεί και ποιος διαφωνεί μαζί μου εδώ μέσα πλήρως ή περίπου; :)Αυτά που έγραψα παραπάνω ισχύουν. Τώρα για ψαρωμένες 19χρονες και διαγωνισμό ρεψιμάτων δεν ξέρω, τι να σου πω.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ