Απεργία την Πρωτομαγιά

Μόλις σε 6 λεπτά εξαντλήθηκαν 30.000 εισιτήρια για τη συναυλία της Αριάνα Γκράντε στη μνήμη των θυμάτων στο Μάντσεστερ

Μόλις σε 6 λεπτά εξαντλήθηκαν 30.000 εισιτήρια για τη συναυλία της Αριάνα Γκράντε στη μνήμη των θυμάτων στο Μάντσεστερ Facebook Twitter
Mast Irham/EPA
4

 

Η εταιρεία Ticketmaster γνωστοποίησε ότι 140.000 άνθρωποι συνδέθηκαν στον ιστότοπό της αναζητώντας τα εισιτήρια για τη συναυλία One Love Manchester, όπου θα πρωταγωνιστήσει, μαζί με άλλους αστέρες του πενταγράμμου, και η νεαρή τραγουδίστρια.

 

Η Αριάνα Γκράντε είχε μόλις τελειώσει τη συναυλία της στο Μάντσεστερ Αρένα την 22α Μαρτίου όταν ο βομβιστής καμικάζι Σαλμάν Αμπέντι πυροδότησε τα εκρηκτικά του και οδήγησε στον θάνατο 22 ανθρώπους, μεταξύ αυτών 7 παιδιά. Άλλοι 116 άνθρωποι τραυματίστηκαν στην επίθεση.

 

Μια πλειάδα αστέρων όπως ο Τζάστιν Μπίμπερ, οι Coldplay, η Κέιτι Πέρι, οι Take That, οι Black Eyed Peas, ο Usher και ο Φάρελ Ουίλιαμς θα συμμετάσχουν επίσης στο σόου ενώπιον 50.000 θεατών στο στάδιο του Μάντσεστερ, Emirates Old Trafford.

 

Περίπου 20.000 δωρεάν εισιτήρια διατέθηκαν για τους ανθρώπους που βρίσκονταν στις κερκίδες του Μάντσεστερ Αρένα τη νύχτα της επίθεσης.

 

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ticketmaster δήλωσε από την πλευρά του:

«Με έκπληξη η Ticketmaster είδε να καταγράφεται μια αξιοσημείωτη ζήτηση των εισιτηρίων του One Love Manchester που βγήκαν προς πώληση σήμερα το πρωί, στον ιστότοπό της, ενώ και το τηλεφωνικό μας κέντρο βούιζε» από τα πολλά τηλεφωνήματα.

 

Όπως έγινε γνωστό, τα έσοδα από τη συναυλία της Αριάνας Γκράντε στο Μάντσεστερ θα δοθούν στο Έκτακτο Ταμείο του Ερυθρού Σταυρού στο Μάντσεστερ.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
4

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον σε επίσκεψη σε σχολείο

 Είναι η πρώτη φορά, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της συζύγου του, που ο διάδοχος του θρόνου μιλά για την απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα δημόσια καθήκοντα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Διεθνή / Κεντζί Ζιράκ: Ο Γάλλος τραγουδιστής προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον αφήσει η σύντροφός του

Ο νικητής του γαλλικού «The Voice 2014» βρέθηκε τραυματισμένος από σφαίρα την περασμένη Δευτέρα - Υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών προσποιήθηκε αυτοκτονία για να μην τον εγκαταλείψει η σύντροφός του
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Το σχόλιό σου εκφράζει ηττοπάθεια καμουφλαρισμένη με την αποστροφή προς την "εμπορευματοποίηση/εκμετάλλευση". Πού είναι η εμπορευματοποίηση; Ποιος εκμεταλλεύεται ποιον;Η ηττοπάθεια είναι το βασικό χαρακτηριστικό αυτού που δεν θέλει να αλλάξει, και κυριαρχεί στον τόπο μας, ειδικά τα τελευταία χρόνια με την κρίση. Οι άλλοι λαοί δεν το βλέπουν το ίδιο και δεν είναι υποχρεωμένοι να το βλέπουν όπως το βλέπουμε εμείς εδώ στον Νότο.Η είδηση όπως την διάβασα στο άρθρο αυτό εμένα μου αποκαλύπτει κάτι αισιόδοξο, του τύπου "εμείς δεν το βάζουμε κάτω, δεν σκύβουμε το κεφάλι στον κάθε τρομοκράτη, θα συνεχίσουμε να διασκεδάζουμε με τον τρόπο που μας αρέσει και τιμάμε τους νεκρούς μας με τον τρόπο αυτό". Άλλωστε η αλληλεγγύη και ο ακτιβισμός είναι για τους ζωντανούς και όχι για τους νεκρούς.
Όταν κάνεις μία τέτοια κίνηση, σαφώς και δεν το βάζεις κάτω, δεν σκύβεις κεφάλι, κτλ.Όταν όμως όταν το κάνεις δωρεάν για τους 20.000 περίπου που ήταν τότε στο συμβάν και οι υπόλοιποι 30.000 με κανονικό εισητήριο, ε, κάπου υπάρχει και εκμετάλλευση και εμπορευματοποίηση.Και όταν λέμε ότι "τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν..." εννοούμε τα συμφωνηθέντα ποστοστά από τα έσοδα που αντιστοιχούν για την Γκράντε!