Μόλις σε 6 λεπτά εξαντλήθηκαν 30.000 εισιτήρια για τη συναυλία της Αριάνα Γκράντε στη μνήμη των θυμάτων στο Μάντσεστερ

Μόλις σε 6 λεπτά εξαντλήθηκαν 30.000 εισιτήρια για τη συναυλία της Αριάνα Γκράντε στη μνήμη των θυμάτων στο Μάντσεστερ Facebook Twitter
Mast Irham/EPA
4

 

Η εταιρεία Ticketmaster γνωστοποίησε ότι 140.000 άνθρωποι συνδέθηκαν στον ιστότοπό της αναζητώντας τα εισιτήρια για τη συναυλία One Love Manchester, όπου θα πρωταγωνιστήσει, μαζί με άλλους αστέρες του πενταγράμμου, και η νεαρή τραγουδίστρια.

 

Η Αριάνα Γκράντε είχε μόλις τελειώσει τη συναυλία της στο Μάντσεστερ Αρένα την 22α Μαρτίου όταν ο βομβιστής καμικάζι Σαλμάν Αμπέντι πυροδότησε τα εκρηκτικά του και οδήγησε στον θάνατο 22 ανθρώπους, μεταξύ αυτών 7 παιδιά. Άλλοι 116 άνθρωποι τραυματίστηκαν στην επίθεση.

 

Μια πλειάδα αστέρων όπως ο Τζάστιν Μπίμπερ, οι Coldplay, η Κέιτι Πέρι, οι Take That, οι Black Eyed Peas, ο Usher και ο Φάρελ Ουίλιαμς θα συμμετάσχουν επίσης στο σόου ενώπιον 50.000 θεατών στο στάδιο του Μάντσεστερ, Emirates Old Trafford.

 

Περίπου 20.000 δωρεάν εισιτήρια διατέθηκαν για τους ανθρώπους που βρίσκονταν στις κερκίδες του Μάντσεστερ Αρένα τη νύχτα της επίθεσης.

 

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ticketmaster δήλωσε από την πλευρά του:

«Με έκπληξη η Ticketmaster είδε να καταγράφεται μια αξιοσημείωτη ζήτηση των εισιτηρίων του One Love Manchester που βγήκαν προς πώληση σήμερα το πρωί, στον ιστότοπό της, ενώ και το τηλεφωνικό μας κέντρο βούιζε» από τα πολλά τηλεφωνήματα.

 

Όπως έγινε γνωστό, τα έσοδα από τη συναυλία της Αριάνας Γκράντε στο Μάντσεστερ θα δοθούν στο Έκτακτο Ταμείο του Ερυθρού Σταυρού στο Μάντσεστερ.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η NASA εξετάζει την πρόωρη επιστροφή μέλους αποστολής που βρίσκεται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό - Ο λόγος

Διεθνή / Η NASA εξετάζει την πρόωρη επιστροφή αποστολής που βρίσκεται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό - Ο λόγος

Οι υπεύθυνοι της αποστολής εξετάζουν πλέον αν η ασφαλέστερη επιλογή είναι να επιστρέψει ολόκληρη η ομάδα, αρκετούς μήνες νωρίτερα από το προγραμματισμένο
THE LIFO TEAM
Τζέφρι Έπσταϊν: Λιγότερο από το 1% των αρχείων έχει δοθεί στη δημοσιότητα, αναφέρει το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης

Διεθνή / Τζέφρι Έπσταϊν: Λιγότερο από το 1% των αρχείων έχει δοθεί στη δημοσιότητα, αναφέρει το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης

Η προθεσμία για τη δημοσιοποίηση των αρχείων έχει λήξει εδώ και περισσότερες από δύο εβδομάδες - Το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει αποδώσει την καθυστέρηση εν μέρει στην ανάγκη λήψης μέτρων για την προστασία των θυμάτων
THE LIFO TEAM
Σάλος με το Grok: Κατηγορείται για ακατάλληλες ΑΙ εικόνες διασημοτήτων μεταξύ των οποίων η Κέιτ Μίντλετον

Διεθνή / Σάλος με το Grok: Κατηγορείται για ακατάλληλες ΑΙ εικόνες διασημοτήτων μεταξύ των οποίων η Κέιτ Μίντλετον

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, μία ηθοποιός από το «Stranger Things» και μία δημοσιογράφος του BBC είναι μόνο μερικά από τα θύματα δημιουργίας ψεύτικων ακατάλληλων φωτογραφιών
THE LIFO TEAM
Ο Τραμπ αποσύρει τις ΗΠΑ από δεκάδες διεθνείς οργανισμούς και φορείς του ΟΗΕ

Διεθνή / Ο Τραμπ αποσύρει τις ΗΠΑ από δεκάδες διεθνείς οργανισμούς και φορείς του ΟΗΕ

Ο Λευκός Οίκος ανέφερε ότι οι δεκάδες οργανισμοί από τους οποίους η Ουάσιγκτον επιδιώκει να αποχωρήσει το συντομότερο δυνατό προωθούν «ριζοσπαστικές κλιματικές πολιτικές, παγκόσμια διακυβέρνηση και ιδεολογικά προγράμματα που συγκρούονται με την κυριαρχία και την οικονομική ισχύ των ΗΠΑ»
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Το σχόλιό σου εκφράζει ηττοπάθεια καμουφλαρισμένη με την αποστροφή προς την "εμπορευματοποίηση/εκμετάλλευση". Πού είναι η εμπορευματοποίηση; Ποιος εκμεταλλεύεται ποιον;Η ηττοπάθεια είναι το βασικό χαρακτηριστικό αυτού που δεν θέλει να αλλάξει, και κυριαρχεί στον τόπο μας, ειδικά τα τελευταία χρόνια με την κρίση. Οι άλλοι λαοί δεν το βλέπουν το ίδιο και δεν είναι υποχρεωμένοι να το βλέπουν όπως το βλέπουμε εμείς εδώ στον Νότο.Η είδηση όπως την διάβασα στο άρθρο αυτό εμένα μου αποκαλύπτει κάτι αισιόδοξο, του τύπου "εμείς δεν το βάζουμε κάτω, δεν σκύβουμε το κεφάλι στον κάθε τρομοκράτη, θα συνεχίσουμε να διασκεδάζουμε με τον τρόπο που μας αρέσει και τιμάμε τους νεκρούς μας με τον τρόπο αυτό". Άλλωστε η αλληλεγγύη και ο ακτιβισμός είναι για τους ζωντανούς και όχι για τους νεκρούς.
Όταν κάνεις μία τέτοια κίνηση, σαφώς και δεν το βάζεις κάτω, δεν σκύβεις κεφάλι, κτλ.Όταν όμως όταν το κάνεις δωρεάν για τους 20.000 περίπου που ήταν τότε στο συμβάν και οι υπόλοιποι 30.000 με κανονικό εισητήριο, ε, κάπου υπάρχει και εκμετάλλευση και εμπορευματοποίηση.Και όταν λέμε ότι "τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν..." εννοούμε τα συμφωνηθέντα ποστοστά από τα έσοδα που αντιστοιχούν για την Γκράντε!