Έφοδος της αστυνομίας σε «swingers club» στον Πειραιά - Κατέσχεσαν κάμερες, μανδύες και μάσκες

Έφοδος της αστυνομίας σε «swingers club» στον Πειραιά - Κατέσχεσαν κάμερες, μανδύες και μάσκες Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
6

Σε χώρο ερωτικών συναντήσεων των πελατών είχε μετατραπεί club στο κέντρο του Πειραιά στο οποίο έγινε έφοδος της αστυνομίας με αποτέλεσμα να συλληφθούν τέσσερα άτομα.

Πρόκειται για έναν 48χρονο που κατηγορείται για διευκόλυνση ακολασίας άλλων, αλλά και για παράβαση του Νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, αλλά και τρεις εργαζόμενοι που δεν διέθεταν πιστοποιητικό υγείας.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του καταστήματος διαπιστώθηκε ότι διέθετε οκτώ ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, που διαχωρίζονταν από τον υπόλοιπο χώρο και τα οποία ήταν άμεσα διαθέσιμα για ερωτική συνεύρεση πελατών.

Επίσης, εξωτερικά και εσωτερικά του καταστήματος ήταν εγκατεστημένες κάμερες κλειστού κυκλώματος βιντεοσκόπησης.


Στο κατάστημα βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.684 ευρώ, μία κάμερα ασφαλείας, δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μία μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή, 191 μάσκες κάλυψης προσώπου και 26 μανδύες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Αλήθεια;; Υπάρχει κατηγορία "διευκόλυνση ακολασίας..άλλων";; αυτό κι αν είναι μπλέξιμο κράτους-νόμου/εκκλησίας-νόμου... τώρα που το σκέφτομαι κι εγώ έχω διευκολύνει να κολαστούν (..) άλλοι. που'να'ξερα ο σατανάς.