H Μελάνια τις «σβήνει» όλες με το ρούχο των 50.000 δολαρίων

H Μελάνια τις «σβήνει» όλες με το ρούχο των 50.000 δολαρίων Facebook Twitter
9
H Μελάνια τις «σβήνει» όλες με το ρούχο των 50.000 δολαρίων Facebook Twitter

Λίγο μετά την εκλογή Τραμπ, υπήρχαν περιοδικά μόδας που δήλωναν πως σε ένδειξη δυσαρέσκειας δεν θα ασχολούνταν με τα ρούχα της νέας Πρώτης Κυρίας. Όμως η Μελάνια παίρνει την εκδίκησή της και κάνει επιλογές που κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τελικά.

Εδώ και μέρες, όλα τα fashiοn media έχουν πάθει παραλήρημα με τις ενδυματολογικές της επιλογές της περιοδείας στο εξωτερικό που ξεκίνησε από τη Σαουδική Αραβία. Η Μελάνια κατάφερε να «σβήσει» όλες τις άλλες συζύγους ηγετών που συνάντησε, αλλά κανείς δεν περίμενε πως θα μπορούσε να κάνει άλλη μια στιλιστική υπέρβαση.

Πριν από λίγο, οι φωτογραφίες της από την άφιξή στην Κατάνια στην Ιταλία γέμισαν το ίντερνετ και όλοι έψαχναν να βρουν τι έγραφε η ετικέτα του φλοράλ τζάκετ που είχε ανάρριχτα στους ώμους καθώς κατέβαινε από το θωρακισμένο τζιπ.

H Μελάνια τις «σβήνει» όλες με το ρούχο των 50.000 δολαρίων Facebook Twitter
H Μελάνια τις «σβήνει» όλες με το ρούχο των 50.000 δολαρίων Facebook Twitter

Ακολουθώντας την παράδοση που είχε ξεκινήσει η προκάτοχός της Μισέλ Ομπάμα, η Μελάνια επέλεξε να φορέσει σχεδιαστή από τη χώρα την οποία επισκέπτεται. Πριν από λίγες μέρες είχε συναντήσει τον Πάπα με ένα μαύρο δαντελωτό σύνολο του οίκου Dolce & Gabbana και σήμερα διάλεξε ένα ακόμη ρούχο των Ιταλών σχεδιαστών.

Το Harper's Bazaar αποκάλυψε και την τιμή του τζάκετ που είναι εξωφρενική καθώς φτάνει τα 51,500 δολάρια. Το πιθανότερο είναι ωστόσο η Μελάνια να μην το πλήρωσε καθώς οι σχεδιαστές του D&G ήταν από τους πρώτους στο χώρο της μόδας που υπερασπίστηκαν με σθένος την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Σημειώνεται πως η τσάντα που κρατά είναι σετ και κοστολογείται στα 1630 δολάρια.

Και μπορεί οι ιστοσελίδες μόδας να την αποθεώνουν, αλλά το Business Insider επέλεξε έναν τίτλο όλο νόημα: «Η Μελάνια φορά ένα τζάκετ που κοστίζει πιο πολύ από όσα κερδίζουν ετησίως οι περισσότεροι Αμερικανοί»

H Μελάνια τις «σβήνει» όλες με το ρούχο των 50.000 δολαρίων Facebook Twitter
H Μελάνια τις «σβήνει» όλες με το ρούχο των 50.000 δολαρίων Facebook Twitter
Πολιτισμός
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΚΑΒΑΦΕΙΑ 2026

Πολιτισμός / Λίνα Μενδώνη: Τα «Καβάφεια 2026» ενισχύουν τους ελληνοαιγυπτιακούς πολιτιστικούς δεσμούς

Στην απονομή των φετινών βραβείων από την υπουργό Πολιτισμού, τιμήθηκαν η ποιήτρια Ιμάμ Μερσάλ και ο πεζογράφος Αντέλ Εσμάτ από την Αίγυπτο, ο ποιητής και πανεπιστημιακός Νάσος Βαγενάς και ο πεζογράφος Αλέξης Πανσέληνος, από την Ελλάδα
THE LIFO TEAM
ΤΖΕΙΜΣ ΒΑΝ ΝΤΕΡ ΜΠΙΚ ΣΤΙΒΕΝ ΣΠΙΛΜΠΕΡΓΚ ΔΩΡΕΑ

Πολιτισμός / Στίβεν Σπίλμπεργκ: Δώρισε 25.000 δολάρια για την οικογένεια του Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ

Δημιουργήθηκε διαδικτυακή καμπάνια για να στηρίξει τη σύζυγο του Βαν Ντερ Μπικ και τα έξι παιδιά τους, καθώς τα υψηλά ιατρικά έξοδα εξάντλησαν τους οικονομικούς πόρους της οικογένειας
THE LIFO TEAM
Πάνος Βαλσαμάκης: Αναδρομική έκθεση με το έργο του σπουδαίου κεραμίστα στο ΕΜΣΤ

Πολιτισμός / Πάνος Βαλσαμάκης: Αναδρομική έκθεση με το έργο του σπουδαίου κεραμίστα στο ΕΜΣΤ

Με την έκθεση «Αναπλάθοντας την παράδοση: O Πάνος Βαλσαμάκης και η γέννηση της σύγχρονης ελληνικής κεραμικής», το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) τιμά έναν σημαντικό Έλληνα καλλιτέχνη.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
«Η Μελάνια φορά ένα τζάκετ που κοστίζει πιο πολύ από όσα κερδίζουν ετησίως οι περισσότεροι Αμερικανοί»Είναι γυναίκα δισεκατομυριούχου. Τι περίμεναν να φορέσει; Φόρεμα από τα ζάρα; Επίσης οι αμερικάνοι όταν ψήφιζαν τον Τραμπ ήξεραν ότι πρόκειται για έναν μεγιστάνα (σαν να εκλέγαμε εμείς τον Βαρδινογιάννη πχ) και προφανώς δεν τους ενοχλεί.