H Μάντισσα της Μαρίνας Σάττι στους δρόμους του Ψυρρή

9

Το βίντεο για το νέο κομμάτι της Μαρίνας Σάττι -την "Μάντισσα"- είναι φρέσκο, είναι όμορφο, είναι από τα πιο ωραία βίντεο που έχουμε δει τελευταία. Και από χθες το βράδυ έχει κάνει πάνω 155 χιλιάδες views (μόνο σε μερικές ώρες!).

Εδώ μια συζήτηση μαζί της όταν είχε ντύσει τα πάντα στα λευκά.

9

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
Ωραίο το κομμάτι, ωραία η χορογραφία, αλλά αυτό το χάλι στο κεντρο της Αθήνας δεν περιγράφεται. Ούτε το Μπρονξ στα χειρότερα του. Στο βίντεο καταλαβαίνεις αυτό που ζεις καθημερινά και που τα προβλήματα και οι σκοτούρες δεν σ'αφήνουν να το προσέξεις.
Οσο μεγαλώνω μετα λυπης παρατηρω, οτι γινομαι ολο και πιο σεξιστης εκτος απο μισάνθρωπος. Μπηκα λοιπον να κραξω. Πατησα play μ ειρωνικο χαμογελο και απογοητεύτηκα πληρως, γιατι η κοπελα τα σπαει.Πραγματικα φοβερη δουλεια. Μπράβο της.
κούκλα μου με συγκίνησες, πολύ μου λείπει η Ελλάδα. τι όμορφη φωνη, τραγούδι, ήχος , εικόνα, χορογραφία, κορίτσια.. τι δροσερό και όμορφο.. πόσο καλά έκανες που βγήκες στο κέντρο και χόρεψες.. μπράβο σου <3
Πολυ ενδιαφερων ο συνδυασμος των ηχων και το κομματι ειναι ωραιο, η κοπελιτσα ομως φαινεται σα μικρομεγαλη, τραγουδωντας στιχους εντελως παλιακους διχως να γινεται πειστικη.