ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.5.2017 | 10:45

Έξοδοι

Πριν κανα δυο βδομάδες, είδα ότι κάποιοι συμφοιτητές μου είχαν βγει έξω. Άτομα με τα οποία έχουμε καλές σχέσεις, είμαστε μαζί στα διαλείμματα, με τους μισούς είχαμε εργασίες στο προηγούμενο εξάμηνο και με τους υπόλοιπους σε αυτό. Και εχθές, λέω σε ένα ομαδικό μήνυμα σε αυτούς που έχουμε εργασία να πάμε το βράδυ για καμιά μπύρα. Ο ένας λέει το ψήνω, αλλά θα απαντήσω μετά. Και τώρα βλέπω ότι βγήκανε πάλι όλοι μαζί, και αυτοί που ήταν στο μήνυμα, και οι υπόλοιποι. Τόσο κακός άνθρωπος είμαι και δε χωρούσα να πάω μαζί;
5
 
 
 
 
σχόλια
Ισχύουν όλες οι πιθανότητες που είπαν οι παραπάνω. Με τους ανθρώπους γενικά ισχύει λίγο η αντίστροφη ψυχολογία. Δηλαδή όταν θέλεις πολύ να κάνεις φίλους η να βρεις γκόμενα δεν συμβαίνει με τίποτα, και όταν δεν σε νοιάζει πραγματικά, βρίσκεις εύκολα. Να είσαι χαλαρός, μην παίρνεις τέτοια σκηνικά προσωπικά και άσε τα πράγματα να έρθουν φυσικά.
Βασικά μπορεί απλά να έγινε κακή συνεννόηση. Δηλαδή, κάποιος από τους εκτός ομαδικού μυνήματος να ξεκίνησε την ιδέα για έξοδο, να το κανόνισε / οργάνωσε στα γρήγορα, να είπε στους υπόλοιπους και να ξεχάστηκε μέσα στην αναστάτωση η πρόταση που έριξες εσύ. Μην βγάζεις συμπεράσματα, δεν υπάρχει παντού κακή πρόθεση.Ξανακάνε πρόταση για το επόμενο Σαββάτο. Και καλύτερα από κοντά, όχι από μύνημα. Συγκεκριμένη και ενδιαφέρουσα πρόταση. Κάτι θα σκεφτείς.
Για πιαστους και ρωτα τους . Τι εγινε ρε παιδια εδω ? Υπαρχει καποιο προβλημα ? Δε σας κανω εγω να βγουμε παρεα ? Ετσι θα δειξεις τι ακριβως σε ενοχλησε και θα παρεις και μια απαντηση να ξερεις . Και αν σου πουνε οτι δε σε θελουνε για τον οποιο λογο . ΜΗ ΣΩΣΟΥΝΕ .Το κακο ειναι το κρατας μεσα σου , σκεψου το .
Δε θα πω ότι τα παιδιά είναι κακά ή ότι δε σε συμπαθούν ή ότι εκμεταλλεύονται την καλή σου απόδοση στη σχολή για να το αξιοποιήσουν στην ομαδική και να πάρουν καλύτερο βαθμό. Μπορεί να συμβαίνουν κάποια από αυτά αλλά ας μην είμαστε απόλυτοι και βρίσκουμε παντού εχθρούς. Θα κάνω μια αντιπαραβολή και με εμένα αλλά και με τον όποιο μελλοντικό χώρο του καθενός μας. Μπορείς να έχεις εξαιρετικής ποιότητα συνεργασίας στο περιβάλλον της δουλειάς με κάποιος ανθρώπους, αλλά πραγματικά να μην έχεις καμία όρεξη να τα πείτε κατ' ιδίαν φιλικά. Είναι η αίσθηση ότι δε κολλάς σε προσωπικό επίπεδο, ότι δεν έχετε να πείτε και κάτι κτλ ... Αυτό φαίνεται και πιο έντονα και σε ηλικίες μεταπτυχιακού που σχεδόν ο καθένας έχει και τη δική του ζωή και δε μπαίνουν πια εύκολα νέοι άνθρωποι σε αυτή.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ