ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.5.2017 | 15:21

ψευτομαγκας...(2)

Ευχαριστω παρα να παρα πολυ για τις συμβουλες...καποιοι γραψατε για τη διευθυνση του σχολειου αλλα σοβαρα δεν κανουν τπτ.Δεν ξερω γιατι αλλα ειναι νομιζω ματαιο να παω σε καθηγητη ή διευθυντη γτ ειναι ανικανοι οσον αφορα αυτα τα θεματα...στο σχολειο μας τουλαχιστον.Εχω προσπαθησει πολλες φορες αλλα κοιμουνται ορθιοι.Οι μαμα μου το ξερει και ειχε παρει τηλ σπιτι του και μιλησε με τους δικους του αλλα αυτοι χαμπαρι δε πηραν..σημασια καμια.Αυτο που εγραψε καποια γυναικα για το "ποσο παιρνεις το δυωρο" μου το ρωτουσε και μενα αλλα δεν το ειχα πιασει τι εννοει μεχρι που μου παν και τον απαντησε ο κολλητος μου (πολυ μικροσωμος αλλα αλανι) "αντε το ενα λεπτο να το καταλαβω για σενα...την αλλη ωρα τι θα της κανεις ανικανε;" και γελασαν ολοι...τελος παντων...αυτα εχουν γινει και στο παρελθον αλλα δε βοηθησαν...λετε αν τον ηχογραφησω ειναι παρανομο και δεν μπορω να το χρησιμοποιησω;Ααα και κατι ακομα...αυτος με μισει...δε με γουσταρει...απο το γυμνασιο μου τραβαει τα μαλλια και με ενοχλει...οταν με βλεπει κοκκινιζει απο το θυμο του και κανει τα παντα για να μαλωσουμε..δεν ξερω τι του χω κανει αλλα με μισει σιγουρα.....αυτα....some more help please...δεν ειμαι αχαριστη απλα εχω δοκιμασει τα περισσοτερα.?. ???
3
 
 
 
 
σχόλια
Πανω απο τον διευθυντη υπαρχει ο Συμβουλος. Παει ο γονεας στη β'βαθμια(θεωρω β'βαθμια,σορι δε διαβασα την προηγουμενη εξομολογηση σου) και καταθετει εγγραφως τι συμβαινει. Επισης,απειλει οτι θα κανετε καταγγελια σε σχολειο και Συμβουλο. Θα σου πω εγω μετα
Νομίζω η καλύτερη άμυνα εν προκειμένω, είναι η επίθεση. Πιάσε τον μπροστά σε όλους (και καθηγητές δηλαδή) και ρώτα τον ξεκάθαρα τι ζόρι τραβάει μαζί σου και γιατί φέρεται έτσι. Ακόμα και απάντηση ξεκάθαρη να μην πάρεις τουλάχιστον θα ξέρουν οι καθηγητές ότι κάτι δεν πάει καλά και θα έχουν το νου τους. Αν όχι όλοι έστω και ένας δε μπορεί να μην ενδιαφερθεί. Θα σου πω το πιο απλό: για οτιδήποτε μπορεί να γίνει μέσα στο σχολείο είναι υπεύθυνοι οι καθηγητές και ο διευθυντής. Από τη γρατζουνιά που θα αποκτήσεις μέχρι το (χτύπα ξύλο) να σε χτυπήσει αμάξι έξω απ' το σχολείο μπορεί να τους πάνε μέσα. Έτσι δε νομίζω να μη βρεθεί έστω ένας να δώσει σημασία σε περιστατικά βίας αφού είναι άμεσα εμπλεκόμενοι. Μίλα, μην κάθεσαι!
πράγματι συνήθως αυτά τα περιστατικά δεν τα διαχειρίζονται καθόλου καλά οι διευθυντές και καθηγητές σχολείων. με λίγες εξαιρέσεις. εφόσον θεωρείς πως το δικό σου σχολείο ανηκει στη πρώτη κατηγορία δεν έχει νοημα να απευθυνθείς σε αυτούς.μου κάνει εντύπωση που οι γονείς σου απευθύνθηκαν στους γονείς του και δεν αντέδρασαν. αυτό δειχενι πως αυτό το παιδι μεγαλωνει σε ένα αδιάφορο ή και κακοποιητικό περιβάλλον. μπορεί να σε γουστάρει μπορεί να σε μισεί. δεν έχει σημασία. σημασία έχει ότι η συμπεριφορά του είναι κακοποιητική και πρόκειται για κανονικη παρενόχληση. πιστεύω πως το καλύτερο που έχεις να κανεις είναι να εισαι ετοιμόλογη. λες πως ο κολλητός σου του απάντησε στη θέση σου ενώ είναι μικρόσωμος. βλέπεις λοιπον ότι ο συγκεκριμενος σε παρενοχλεί όχι τοσο λογω ότι εισαι κι εσυ πιο μικροσωμη από αυτόν αλλα επειδή δεν αντιδράς σε αυτά που λεει και δεν του βαζεις ορια. πρεπει να απαντησεις στο ιδιο ''πνεύμα'' που απάντησε ο φίλος σου.