H Μελάνια Τραμπ ανακοίνωσε τις χώρες που θα επισκεφτεί στο παρθενικό της ταξίδι ως Πρώτη Κυρία

H Μελάνια Τραμπ ανακοίνωσε τις χώρες που θα επισκεφτεί στο παρθενικό της ταξίδι ως Πρώτη Κυρία Facebook Twitter
1

Η Μελάνια Τραμπ ανακοίνωσε το πρώτο επίσημο ταξίδι της στο εξωτερικό ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Όπως έγινε γνωστό, θα συνοδεύσει τον σύζυγό της, Ντόναλντ Τραμπ, στην οκταήμερη περιοδεία του σε τέσσερις χώρες, με πέντε ενδιάμεσους σταθμούς.

Αναλυτικότερα, το προεδρικό ζεύγος θα επισκεφθεί τη Σαουδική Αραβία, το Ισραήλ, τη Ρώμη και τη Σικελία στην Ιταλία και τις Βρυξέλλες στο Βέλγιο, ενώ το ταξίδι περιλαμβάνει ακρόαση από τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό.

Θα επιστρέψει στην Ουάσινγκτον στις 27 Μαΐου, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

Η Μέλανια Τραμπ θα βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της σε διάφορες εκδηλώσεις, ενώ θα συμμετάσχει μόνη της σε άλλες.

Στο τελευταίο μέρος του ταξιδιού, η Μελάνια θα παραστεί σε προγράμματα για συζύγους στις συνόδους κορυφής του ΝΑΤΟ (24-25 Μαΐου) στις Βρυξέλλες και της G7 (26-27 Μαΐου) στην Ταορμίνα της Σικελίας. Το ταξίδι της θα ολοκληρωθεί με ομιλία της προς το στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ και τις οικογένειες τους στην Ιταλία.

«Είμαι ενθουσιασμένη με το επερχόμενο ταξίδι, που δεν θα είναι μόνο μια ευκαιρία να στηρίξω τον σύζυγό μου ο οποίος εργάζεται πάνω σε σημαντικά θέματα εθνικής ασφάλειας και εξωτερικών σχέσεων, αλλά και τιμή για μένα που θα επισκεφθώ και θα συνομιλήσω με γυναίκες και παιδιά από διαφορετικές χώρες, με διαφορετικές προοπτικές», τόνισε η Πρώτη Κυρία.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Το Ιράν διακόπτει τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ λόγω των επιθέσεων στον Λίβανο

Η Τεχεράνη απειλεί με καθολικό αποκλεισμό των Στενών του Ορμούζ και την ενεργοποίηση άλλων μετώπων - «Προς το συμφέρον του Νετανιάχου να σαμποτάρει οποιαδήποτε συμφωνία», σχολιάζει ο διεθνής Τύπος για τις επιθέσεις στον Λίβανο
THE LIFO TEAM
ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / Ιράν: «Η εκεχειρία στον Λίβανο είναι βασική προϋπόθεση για οποιαδήποτε συμφωνία»

Ο εκπρόσωπος του ιρανικού ΥΠΕΞ δήλωσε ότι το Ιράν δεν διεξάγει επί του παρόντος συνομιλίες με τις ΗΠΑ σχετικά με τις λεπτομέρειες του πυρηνικού του προγράμματος, που απασχολεί περισσότερο τον Τραμπ
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια