ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.5.2017 | 14:07

Υπνος

Εδω και αρκετους μηνες (νομιζω απο γενναρη) αντιμετωπιζω προβλημα με τον υπνο μου. Ενω νυσταζω οταν ξαπλωνω να κοιμηθω δεν μπορω και φτανει 3 - 4 η ωρα το πρωι να κοιμηθω με αποτελεσμα το πρωι που σηκωνομαι να παω στη δουλεια να ειμαι πτωμα. Τον τελευταιο μηνα εχει επιδυνωθει η κατασταση αφου πλεον δεν κοιμαμαι καθολου απλα λαγοκοιμαμαι. Τι μπορει να εχω; το εχει παθει κανενας απο εσας; και σε τι γιατρο να απευθυνθω?
1
 
 
 
 
σχόλια
Μήπως έχεις άγχος; Σε προβληματίζει κάτι; Θα σου πω πως ανά διαστήματα αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα.Θα σου πω τι κάνω και βλέπω αποτέλεσμα: Έχω μειώσει το χρόνο που περνάω σε οθόνες πριν κοιμηθώ. Πάντα γράφω σε ένα χαρτί οτιδήποτε σκέφτομαι ώστε να το σκεφτώ το πρωί. Πίνω κάποιο χαλαρωτικό αφέψιμα και γτ όχι ένα ποτηράκι κρασί. Διαβάζω ένα βιβλίο. Προσπαθώ να έχω σταθερό ωράριο ύπνου.