Χ.Α.: «Δεν κάνουμε προπαγάνδα σε μικρά παιδιά»

Χ.Α.: «Δεν κάνουμε προπαγάνδα σε μικρά παιδιά» Facebook Twitter
16

Προσπάθεια να απαντήσει στα «μαθήματα» που κάνει σε μικρά παιδιά σε γραφεία της κάνει η Χρυσή Αυγή. Σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι δεν κάνει προπαγάνδα σε μικρά παιδιά αλλά μαθήματα ιστορίας ενώ αναφέρει ότι το κράτος της Ρεπούση μόνο ελληνική ιστορία δε μαθαίνει στα παιδιά μας».

Μάλιστα η οργάνωση γνωστοποιεί ότι τα μαθήματα ιστορίας θα επεκταθούν τόσο για ανήλικους, όσο και για ενήλικες Έλληνες.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Η Χρυσή Αυγή δεν κάνει προπαγάνδα σε ανήλικα παιδιά, αυτό τον ρόλο τον έχει αναλάβει επισήμως το κράτος, που διενεργεί προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής στα σχολεία. Οι "επίμαχες φωτογραφίες" αφορούν ένα μάθημα αρχαίας ελληνικής μυθολογίας σε μικρούς φίλους του Κινήματός μας. Πολύ σύντομα ξεκινούν και μαθήματα Ιστορίας στα κατά τόπους γραφεία της Χρυσής Αυγής με ελεύθερη προσέλευση για όλους τους Έλληνες. Θα καλύψουμε έτσι ένα μεγάλο κενό, καθώς το κράτος της Ρεπούση μόνο Ελληνική Ιστορία δε μαθαίνει στα παιδιά μας».

16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας στη Γερουσία των ΗΠΑ

Πολιτική / Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας στη Γερουσία των ΗΠΑ

Ένας Ελληνοαμερικανός, ανοιχτά γκέι και παντρεμένος με άνδρα, διεκδικεί να γράψει ιστορία στη Γερουσία των ΗΠΑ. Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας γερουσιαστής, σε μια εκλογή που ακουμπά την ομογένεια, την queer ορατότητα και τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα.
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Καρυστιανού: Κοινή ανακοίνωση 22 πρώην στελεχών του κόμματός της - «Γνωρίζουμε καλά γιατί αποχωρήσαμε»

Αυγερινός, Μουτσάτσου και άλλα 20 πρώην στελέχη του κόμματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» ξεκαθαρίζουν τους λόγους αποχώρησής τους, έπειτα από δημόσιες δηλώσεις της κ. Καρυστιανού
THE LIFO TEAM
ΦΩΤΙΕΣ ΜΕΤΡΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Φωτιές: Τα μέτρα για τους πυρόπληκτους - Τι ισχύει για επιχειρήσεις και εργαζόμενους

Τα μέτρα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν κατά τη διάρκεια διυπουργικής σύσκεψης - «Μιλάμε για μια μεγάλη περιβαλλοντική ζημιά, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να υποστηρίξουμε τη φύση» δήλωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM

σχόλια

9 σχόλια
Α στο "κατηχητικό" που πήγαινα εγώ και ήταν τίνγκα στους κομμουνιστές μας διάβαζαν λίγη Άλκη Ζέη, λίγη Ζωρζ Σαρρή, κάτι λέγανε για μια Μέλπω Αξιώτη, το αγαπημένο μου ήταν η "Φλογερή καρδιά του Ντάνκο" ενός Μαξίμ Γκόρκι, πηγαίναμε σε πορείες ειρήνης και η αγαπημένη μου ηρωίδα ήταν η μικρή αμερικάνα που έγινε σύμβολο της φιλίας και της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών, η Σαμάνθα Σμιθ. Έγινα μεγάλο κωλοπαίδι.
"Οι Κακοί Τούρκοι"Δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το θέμα σε αυτή την συζήτηση. Έχουμε ένα φασιστοσχολείο όπου όλα τα μικρα παιδακια μαθαίνουν οτι οι Τούρκοι είναι κακοί..μετά τα αγοράκια πηγαινουν στο άλλο φασιστοσχολείο (τον στρατό) και το μάθημα επαναλαμβάνεται. Οπάτε ποιο είναι το πρόβλημα? ότι τα παιδιά των Φασιστών θα γίνουν φασιστες και αυτά. Δεν σας απασχολεί οτι όλα τα υπόλοιπα παιδάκια με τις ευλογίες του κράτους φασιστο-εμβολιάζονται και παπαδο-εμβολιάζονται με φανταστικές ιστορίες. Πείτε μου ξέρετε καμια ιστορία οπου οι Έλληνες έκαναν μαλακία. (Για να μην μιλήσω για τον φανταστικό σας φίλο...ναι, αυτόν που σας προσέχει και ακούει και κάνει πράξη όλες τις μαλακίες που θα του ζητήσετε).ΥΓ. Γιαυτό τον λόγο βλέπουν οι γριές Τουρκικα Σηριαλ. Ειναι για αυτές Επιστημονική Φαντασία.
Η αλήθεια είναι ότι τους λυπάμαι. Πόσο σχιζοφρενής πρέπει να είσαι για να υμνείς τους 12θεϊστές προγόνους, να προσεύχεσαι για τη σωτηρία της ψυχής σου σε έναν εβραίο θεό και ταυτόχρονα είσαι αντισιωνιστής; Μωρέ μπας και τους λένε ότι ο Χριστός ήταν από τη Μάνη;
βρε παιδιά... γιατί δεν ανοίγετε εσείς πρώτα κανά βιβλίο να ξεστραβωθείτε που θέλετε να το παίξετε και καθηγητές τρομάρα σας.θα εκπλαγείτε από την αλήθεια που κρύβεται μέσα τους και περιμένει να την ανακαλύψετε!γιατί επιλέγετε να πορεύεστε στο σκοτάδι όταν υπάρχει άπλετο φως;
επειδή μάλλον δεν έγινε κατανοητό το σχόλιό μου, απευθύνομαι στους Χ.Α. και τους παροτρύνω να μην το παίζουν δάσκαλοι αλλά να ανοίξουν κανένα βιβλιαράκι της προκοπής μπας και ξεστραβωθούν, προτού αποφασίσουν να γαλουχήσουν την επόμενη γενιά ρατσιστών.
To "Αιμής κε ο κόσμως" θέλω να δω πώς θα το διδάξουν επίσης! Αφού οι γονείς αποδεικνύονται ανίκανοι να διαφυλάξουν από τη μισαλλοδοξία τα παιδιά τους, εναποθέτω τις ελπίδες μου στους Δασκάλους (το κεφαλαίο "Δ" δεν επελέγη τυχαία).
όταν πήγαινα σχολείο, στο εξώφυλλο του Εμείς και ο Κόσμος απεικονίζονταν παιδιά από όλες τις φυλές (με όλα τα χρώματα δέρματος) πιασμένα σε ένα κύκλο. Στα δικά τους βιβλία τί θα κάνουν? photoshop στα έγχρωμα παιδιά?