ΒΙΝΤΕΟ: Όταν ο Σαμαράς εκθείαζε τον Παπαγεωργόπουλο!

Facebook Twitter
13

Πώς τα φέρνει η ζωή...

Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, οι "ηθικοί", οι "καλοί χριστιανοί" που ταλαιπώρησαν την πόλη μου -δίνοντάς της εθνικιστικό άρωμα συντήρησης για δεκαετίες- καταδικάστηκαν τους τελευταίους μήνες στα δικαστήρια. Ο δε Παπαγεωργόπουλος θα μπει φυλακή - ισόβια. 

Δεν θα κρύψω τη χαρά μου. 

Δεν κρύβω όμως και την έκπληξή μου, βρίσκοντας αυτό το βίντεο, όταν ήταν γνωστά τα περί υπεξαίρεσης-μαμούθ από τη Δημαρχία Παπαγεωργόπουλου. 

Λίγες εβδομάδες πριν φύγει απ' τη Δημαρχία και τον διαδεχθεί (δόξα το θεό!) ο Γιάννης Μπουτάρης, ο Παπαγεωργόπουλος είχε ακούσει τα καλύτερα κομπλιμέντα της ζωής του, απ' τον Αντώνη Σαμαρά. 

Τι έλεγε ο Αντώνης Σαμαράς για τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο:
«Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος θεωρώ ότι είναι ένας έντιμος άνθρωπος που έχει προσφέρει απίστευτα πολλά πράγματα στην πόλη».
«Ο κ. Παπαγεωργόπουλος εκλέχθηκε τρεις φορές από το λαό, αξιολογήθηκε θετικά! Πράγματι έμεινα ενεός χθες από το νέο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, είναι κόσμημα και πράγματι έχει προσφέρει πολλά και κανείς δεν το αμφισβητεί».

13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Για να είμαστε δίκαιοι όμως, αν καταδικάζεται ισόβια κάποιος που έχει τη στήριξη του πρωθυπουργού, η δικαιοσύνη μάλλον λειτουργεί ανεξάρτητα (και σίγουρα ο πρωθυπουργός πρέπει να προσέχει ποιον εκθειάζει).
Για την ακρίβεια Starman9 το μα τω θεώ είναι λάθος. Πολλοί νομίζουν ότι είναι δοτική. Δεν είναι, είναι δυικός αριθμός. Όταν το χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι έλληνες αναφέρονταν σε παραπάνω από έναν θεούς. So...
Ήμαρτον, άμα δεν κάνετε μια έρευνα πρώτα μην σχολιάζετε. Δοτική είναι καραμπινάτη. Ο δυϊκός αριθμός αναφέρετε σε δυάδα και δεν νομίζω οι Αρχαίοι να είχαν δύο θεούς μόνο. Και εσείς κύριε Δημοκίδη βάλτε έναν ορθογραφικό έλεγχο πριν δημοσιεύσετε και εμείς χαρήκαμε που μπήκε φυλακή ο "Ατσαλάκωτος" αλλά δεν κάνουμε έτσι![Απ. Άρη: Αδιαφορώ λίγο για την έκφραση 'μα τον θεό' και την γράφω έτσι από πάντα. Δεν πιστεύω ούτε στο θεό (ή σε θεούς) ούτε στην αρχαία ορθογραφία.]
Έχω την εντύπωση πως το -μα- συντάσεται με αιτιατική. Το " δόξα τω Θεώ " είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Δεν υπάρχει κανείς φιλόλογος να μας δώσει τα φώτα του ; Και αν είναι και θεός ο φιλόλογος, ακόμη καλύτερα :)
Προς Αρη: Θα μπορούσατε να αδιαφορείτε για την ορθογραφία και να γράφετε όπως γράφετε πάντα. Η μόνη μου ένσταση είναι ότι το κάνετε από τη θέση του αρχισυντάκτη του 'δημοφιλέστερου ιστότοπου της Ελλάδας'[Απ. Αρη: Από αυτή τη θέση προτείνω σε όλους να γράφουν λοιπόν "μα το θεό" - που απ' ό,τι φαίνεται ήταν και το σωστό by the way :)]
εντάξει ο σαμαράς είναι ένας και λέει ό,τι θέλει ....το άλλο 60 % των θεσ/κιών που τον ψήφισε όχι μία αλλά τρεις φορές δηλαδή τον ψήφιζε 12 ολόκληρα χρόνια τι έχει να μας πει?...
την ιδια απορια ειχα αρχικα και εγω για τις 3 φορες.αλλα μετα σκεφτηκα τι ψηφιζουμε ολοι τα τελευταια 30-40 χρονια και λεω αστο δε με παιρνει να μιλησω.