ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.5.2017 | 23:32

παραλληλη σχεση

Οταν τον γνωρισα, ειχε σχεση ενα χρονο. Με κυνηγησε πολυ. Την απατουσε μαζι μου. Αυτη, του ζητουσε να παντρευτουν. Παντρευτηκαν. Χαθηκαμε για λιγους μηνες μετα το γαμο του. Με ξαναπλησιασε και συνεχιζουμε οπως πριν.
11
 
 
 
 
σχόλια
Δε θα 'ταν σωστό νομίζω... :)Αφήνεις μια περίοδο να εγκλιματιστεί το παλικάρι στη ζωή του παντρεμένου και αφού καταλήξει στο ωρολόγιο πρόγραμμα του, επανακάμπτεις για τη συνέχεια του ειδυλλίου.
Γιατί δεν μένετε όλοι μαζί; ΥΠΕΡ:- μοιράζεστε τα έξοδα- γλυτώνετε τα πέρα δώθε- μοιράζεστε τις δουλειές του σπιτιού - δεν μπορεί να σου πει ψέματα ότι είναι με τη γυναίκα του ενώ μπορεί να είναι με μία τρίτη, γιατί πολύ απλά ΞΕΡΕΙΣ πού είναι η γυναίκα του- εάν παρόλα αυτά πάει με τρίτη, έχεις μία πολύ καλή σύμμαχο, η οποία θα καταλαβαίνει ΑΚΡΙΒΩΣ πώς αισθάνεσαι- αν σου αρέσουν τα τρίο, να η ευκαιρίαΚΑΤΑ:- χάνεται η μαγεία της παρανομίας- αν δεν σου αρέσουν τα τρίο, θα αναγκάζεσαι να ακούς τις διάφορες περιπτύξεις- αν κάνουν κάνα παιδάκι, θα το φορτωθείς κι εσύ(συμπληρώστε ελεύθερα)
Καλα...οχι οτι με κόβει κ πολυ μ' αυτα που κανετε καποιεςΑλλα μονο...Μη σου γυρισει μπουμερανγκ καποια στιγμη.Θα κουραστεις κ' θα αναζητησεις κατι σταθερο.Μετα να δω... Τι θα γραφετε εδω....( εχεις την αντιληψη να υποθεσω οτι ο ανθρωπος ειναι παντρεμενος,Οτι κοροιδευει τη γυναικα τουΚ εσενα μαζιΚαι οτι εισαι ' συνενοχος' σ' ολο αυτο ?Μην εχετε αλληλεγγυη οι γυναικες μεταξυ αυτο.Δεκτο.Αλλα τουλαχιστον μαθετε να σεβεστε τους εαυτους σας.Δυσκολο ε?