ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.5.2017 | 22:04

Εγώ είμαι 27 χρόνων και δεν έχω κάνει σεξ

Γιατί ποτέ δεν είχα ωραίο σώμα από μικρή. Πάντα είχα σπυριά στα πόδια, κυτταρίτιδα, χάλαρωση, ανύπαρκτο στήθος κ. ά. Πολλοί άντρες με έχουν πει μπάζο, κάποιοι άλλοι όμορφη, μου έχουν ζητήσει να βγούμε αλλά ποτέ δε φοράω αποκαλυπτικά ρούχα π. Χ Φορέματα ή σορτς οπότε ίσως φαντάζονται ότι έχω φυσιολογικό σώμα. Αλλά εγώ, όσο κι αν θέλω, δεν κάνω σεξ γιατί είμαι χίλια τοις εκατό σίγουρη ότι κάποιου δεν θα του σηκωθεί καν όταν με δει γυμνή ή αν γίνει, θα έχει να λέει ότι μπάζωσε. Ενώ με κάποια κανονική, θα έμενε χαρούμενος. Δεν έχω διαβάσει άλλη γυναίκα να νιώθει έτσι σαν εμένα, άλλες λένε "νιώθω άσχημη" αλλά έχουν κάνει έστω μια σχέση ή σεξ. Εγώ δεν έχω βγει καν ραντεβού, γιατί για ποιο λόγο να βγω αφού ξέρω ότι δεν θα μπορέσω ποτέ να προχωρήσω παρακάτω αφού νιώθω τόσο άσχημη. Δεν έχω φιλήσει καν κάποιον άντρα. Μόνο εγώ;..
8
 
 
 
 
σχόλια
Θα πρέπει ν αλλάξεις την οπτική σου και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις το θέμα του ερωτισμού. Καταρχήν οι σχέσεις δεν είναι αυτό που νομίζεις, καλημέρα και πάμε για σεξ. Θα γνωρίσεις έναν άνθρωπο που θα έχετε χημεία και επικοινωνία, θα τον εμπιστευτείς και θα προχωρήσετε φυσικά και όμορφα και όχι σαν μια συνοπτική διαδικασία μοιράσματος σωμάτων. Αφέσου σε μια γνωριμία, άσε τις προκαταλήψεις κατά μέρος, μην σου γίνεται έμμονη ιδέα η εικόνα σου και στο κάτω κάτω είναι στο χέρι σου να βελτιώσεις κάποια εξωτερικά χαρακτηριστικά που θεωρείς πως επιδέχονται βελτίωσης. Ερωτεύσιμος άνθρωπος είναι εκείνος που φροντίζει τον εαυτό του απ'όλες τις πλευρές του και σωματικά και ψυχικά.
Σιγά..Υπάρχουν και χειρότερα.39 χρονών και ακόμη παρθένος.Πλέον έχω σχεδόν συμβιβαστεί με αυτό το γεγονός και συνεχίζω την ζωή μου.Και ραντεβού έχω βγει και γυναίκα έχω φιλήσει αλλά μέχρι εκεί.Τι να γίνει..μάλλον κάποιοι είμαστε καταδικασμένοι να μείνουμε στο ράφι για να διατηρείται η ισορροπία στο σύμπαν
Δεν εχεις κανει γιατι εχεις κομπλεξ με το σωμα σου. Αφου καποιοι σε βρηκαν ελκυστικη και συ δεν εκανες τιποτα, ηταν καθαρα δικο σου θεμα. Κανεις δεν ειναι τοσο αγενης να πει σε κοπελα 27 ετων (ακομη και σε μικροτερη) εφοσον βλεπει το σωμα της με ρουχα οτι εχεις χαλια σωμα γυμνη. Το βλεπουν το σωμα σου κοπελια και με τα ρουχα και αν ειναι χαλια, το ξερουν. Δεν προκειται να πουν κατι, χαλαρωσε!
Χαλαρωσε , παντα θα υπαρχει καποια πιο ομορφη και καποια πιο ασχημη απο εσενα. Ειναι αδυνατο να εισαι τελεια ή να αρεσεις σε ολους. Καλο ειναι να αποδεχτεις τον εαυτο σοτ ως ενα σημειο και να κανεις προαπαθεια να βελτιωσεις οτι διορθωνεται. Δηλαδη: ασκηση ,σωστη, διατροφη, σωστη υγιεινη, διακριτικο μακιγιαζ και χτενισμα. Ρουχα που κολακευουν.Επειδη μπορει να μη γεννηθηκες με τα πιο καλα γονιδια δε σημαινει ότι πρεπει να παραιτηθεις. Επισης ουτε ολοι οι αντρες ειναι πανεμορφοι,επιτυχημενοι ή θελουν μια γυναικα με αψογη εμφανιση. Οσο περιεργο και να σου φαινεται καποιοι πραγματικά θελουν μια συντροφο να τους αγαπα , με καλο χαρακτηρα και να τους φροντιζεις. Τωρα να εσυ επιθυμεις να εισαι με εναν ομορφο αντρα που δινει σημασια στην εξωτερικη εμφανιση -που οπως ισχυριζεσαι δεν διαθετεις- τοτε μάλλον τρεφεις αυταπάτες και καλο ειναι να επαναπροσδιορισεις το στοχο σου. Ή θα πασχισεις να γινεις ομορφη-ναι γινεται, και το αποδεικνυουν καθημερινα τα μεσα κοινωνικης δικτυωσης με τα απειρα ασχημοπαπα που εγιναν κυκνοι, γνωριζοντας ομως οτι θελει κοπο, ή θα αλλαξεις target group.
Κοριτσακι μου αν και μικρότερη από σένα έχω ζήσει κάτι παρόμοιο Πότε δεν είχα το τέλειο σώμα. .Αλλά αυτό δεν με εμπόδισε να κανωρίτερα σχέσηΠρώτα από όλα παίζει ρόλο το πως βλέπεις εσύ τον εαυτό σου Επειτα θα σε δούν οι άλλοιΤο σημαντικό είναι να είσαι εσύ καλά με τον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα που αγαπάς ?Ότι χρειαστείς μπορείς να μου μιλήσεις ελεύθερα :)
Ακριβως το ιδιο σκεφτηκα. Το σεξ ειναι για ολους, οχι μονο για αυτους με την αψεγαδιαστη εμφανιση... Η ικανοποιηση επισης απο το σεξ δεν ειναι συναρτηση της εμφανισης του παρτενερ.... Μπορεις να κανεις χαλια σεξ με κουκλο και τελειο σεξ με μετριο κ βγαλε. Ξεκολληστε πια απο τα εμφανισιακα κριτηρια και τις οφειλομενες σε αυτα ανασφαλειες και χαρειτε το σεξ κ τη συντροφικοτητα!!!
Και πως το ξέρεις ότι το ραντεβού σου δε θα προχωρήσει παρακάτω? Αυτά που λες τα πιστεύεις εσύ που σαφώς δεν είναι ότι και καλύτερο να έχεις χαμηλή αυτοπεποιθηση (είναι σαν να αναβοσβήνει ένα λαμπάκι στο κούτελο σου που διώχνει τους αντρες)αλλά που ξέρεις τι γνώμη έχουν οι άντρες για σένα? Ακόμα και αν όπως λες είσαι τόσο άσχημη, ο καθένας έχει ενα ταίρι και η ομορφιά είναι υποκειμενική. Δε γίνεται να αρέσουν σε όλους, αλλά δε γίνεται να μην αρέσουμε και σε κανεναν.Το πρόβλημα πρέπει να διορθωθεί από σένα. Αν έχεις σπυρακια στα πόδια πήγαινε σε έναν δερματολόγο. Για το στήθος βάλε ένα σουτιεν με ενίσχυση η αν αντέχουν τα οικονομικά σου κάνε πλαστική. Τεσπα θέλω να πω πως πρέπει πρώτα να αρέσει στον εαυτό σου και λύσεις υπάρχουν πολλες