ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.5.2017 | 01:09

Δευτερη φορα..

Δινω δευτερη φορα πανελλαδικες. Ολη τη χρονια δε διαβασα τιποτα γιατι ειμαι χαζη και βαριομουν. Και οχι δεν καθομουν να διαβαζω εξομολογησεις στο lifo! Μπορειτε να με βρισετε ελευθερα, τι ξερω οτι ειμαι αδικαιολογητη. Ειμαι θεωρητικη. Προλαβαινω αυτες τις 19 μερες που απεμειναν να διαβασω τα παντα? Σας παρακαλω δωστε μου κουραγιο.. νιωθω χαλια και φοβαμαι τις συνεπειες.... ειμαι ψυχολογικα σκατα!!!
10
 
 
 
 
σχόλια
Με μαθηματική ακρίβεια, δεν παίζει κάτι τέτοιο. Ακόμη και 2 μέρες ανά βιβλίο + καθημερινά ιδιαίτερα (πράγμα απίθανο, + 19x 50 = 950Ευρώ). Ζήτημα αν θα γράψεις 14. Ξεκίνα από τώρα για του χρόνου. Βέβαια αν ΟΝΤΩΣ νοιαζόσουν για τις πανελλήνιες, θα είχες μάθει απ έξω τα πάντα.
amy L. ακόμα και έτσι να είναι καταλαβαίνεις ότι είσαι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας; Δε μπορεί τόσοι άνθρωποι να κάνουμε λάθος, ειδικά όταν έχουν περάσει από τα χέρια μας κάμποσοι μαθητές. Μακάρι να τα πάει καλά, αλλά με μηδέν διάβασμα ειδικά αν δε θυμάται τίποτα από πέρυσι απλά την έκατσε.
Ρε παιδια πατε καλα? Κουραγιο ζητησε η κοπελα οχι να της φτασετε την οποια ελπιδα στο μηδεν!! Και για να μη λετε, εγω οσο και αν δεν το πιστευετε, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, περσυ εδωσα δευτερη φορα, και με διαβασμα μονο 2 εβδομαδων εβγαλα τα παντα 2 φορες το καθενα! Απλα τελευταια στιγμη εφτιαξα ενα προγραμμα για το τι θα διαβαζω καθε μερα και τοτε στρωθηκα. Εν τελει εγραψα 17.560. Κανε το ιδιοοο!!!! Καλη τυχη! (Και εγω θεωρητικη!) Πολλα φιλια'
Άκου τί θα κάνεις. Θα πάρεις το στυλό με το οποίο θα γράψεις στις πανελλήνιες, και μια βδομάδα πριν, θα πας σε μια εκκλησία να στο ευλογήσει ο παπάς. Αφού λάβει την ευλογία του θεού, το στυλό θα ξέρει τί να κάνει και τί να γράψει, οπότε εσύ θα είσαι ξένοιαστη. Γκαραντί πράματα
Δυστυχώς αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς απέναντί σου αν όπως λες δεν έχεις διαβάσει τίποτα απολύτως δεν έχεις και πολλές ελπίδες. Συμφωνώ με τη Σουφραζέτα. Άστο για του χρόνου να έχεις διαβάσει κιόλας, αλλά να θυμάσαι πώς νιώθεις τώρα και να σου γίνει μάθημα και κίνητρο για να στρωθείς.
Δεν ειναι ευκολο.Οπως ηδη θα ξερεις η θεωρητικη εχει μαθηματα με πολλη θεωρια,που δε βγαινει σε 19 μερες.Αν περσι που εδινες πρωτη φορα διαβαζες μπορεις να τα πας καλυτερα δεδομενου οτι θα στρωθεις τωρα και θα εχεις καποιες μνημες απο περσι.Διαφορετικα φοβαμαι πως δε γινεται.Ειναι απιστευτα πολλα.
Ψυχραιμια! Δεν έχει καθοριστεί τίποτα ακομη και μέχρι να παραδώσεις το γραπτό της τελευταίας εξέτασης. Μην προδικάζεις το μέλλον. Ποτέ δεν ξέρεις! Μπορεί να πέσουν θεματα που θα έχεις διαβάσει καλύτερα. Όλα παίζουν. Μην παραιτείσαι μεχρι την τελευταία στιγμή. Διάβασε παλιότερα θέματα και προσανατολισε το διάβασμα σου αναλόγως! Το κεφάλι ψηλά και το χαμόγελο ως τα αυτιά! :-)

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ