Συνταξιούχος καρκινοπαθής σε Τσίπρα: Πώς θα ζήσω με 652 ευρώ;

Συνταξιούχος καρκινοπαθής σε Τσίπρα: Πώς θα ζήσω με 652 ευρώ; Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ
4

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε την Τετάρτη το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος λίγο μετά τις 10.30 επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Εύοσμου, συνοδεία του υπουργού Υγείας, Αντρέα Ξάνθου.

Τον πρωθυπουργό υποδέχτηκε η υπεύθυνη του πρωθυπουργικού γραφείο στη Θεσσαλονίκη Κατερίνα Νοτοπούλου μαζί με τη διευθύντρια του Κέντρου Υγείας.

Ο κ. Τσίπρας ξεναγήθηκε στους χώρους του κέντρου και συνομίλησε με ασθενείς και προσωπικό, ενώ μπήκε στο μικροβιολογικό και στο τμήμα απεικονίσεων.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο πρωθυπουργός είχε μία σύντομη συνομιλία με έναν συνταξιούχο καρκινοπαθή, ο οποίος τον ρώτησε πώς θα ζήσει όταν η σύνταξή του είναι €652 και τα έξοδά του €500 το μήνα.

Ο πρωθυπουργός δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι «οι άλλοι σου κόψανε, εγώ δε σου έκοψα», με τον συνταξιούχο να ανταπαντά λέγοντας πως «εσύ μου έκοψες μόνο 5 ευρώ» και ο Αλέξης Τσίπρας να αναφωνεί «να τα λέμε και αυτά!».

 

Πηγή: Seleo.gr

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Συνταξιούχε παππού, με κουράζεις.Τα θέλεις και συ. Είπες ότι παίρνεις σύνταξη 652 € και ξοδεύεις 500 €. Τα λένε αυτά στον πρωθυπουργό Αλέξη ;Αύριο το πρωί, αν σου κτυπήσουν την πόρτα και κάποιος σου συστηθεί "ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝΕΛ, ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ" - τό 'πε ο ίδιος σε λέω -, ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΤΑ 152 €, φαύλε και σπάταλε διαφθορέα μου, θα χάσουμε και τον καφέ που πίνουμε εναλλάξ μέρα παρά μέρα ! Μόνη λύση : Πες στην γιαγιά, όταν κτυπήσει ο Καμμένος να κρατάει μια κουτάλα - όλως τυχαίως - και να την ανεμίζει πέρα-δώθε με τακτ και μάτι ζωηρό στο ελαφρώς να γυαλίζει - όλως τυχαίως πάλι.Και αστραπιαία αμόλα του ένα χαστούκι ΑΛΑ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟ (τι σου θύμισα τώρα), λέγοντάς του ότι έδιωξες μια μύγα στο μάγουλό του.Αν δεν καταλάβει, ρίξε δεύτερο, αυτή την φορά ΑΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ.Μην προσπαθήσεις άλλο, ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, αλλά τουλάχιστον και προπάντων, κράτησες την αξιοπρέπειά σου ! Παππού, ελπίζω να κατάλαβες τον μεταφορικό λόγο, αντί για χαστούκι, ρίξ' του με μυγοσκοτώστρα. Και θύμισέ του και την κάλπη, ΟΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΦΑΙΔΡΟ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ 70000 € ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΕΞΗ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΑΣ !ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΠΑΝΤΩΣ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΣ ! ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ !
Οι περισσότεροι συμβασιούχοι, για να μην πούμε όλοι, είναι με προγράμματα επιδοτούμενα από την ΕΕ, οπότε τα έξοδα του κράτους για τους συμβασιούχους είναι από τίποτα έως μηδαμινά.Εσύ και εγώ ΦΤΑΙΜΕ, γιατί ΕΜΕΙΣ τα ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ (εντός και εκτός εισαγωγικών) και φυσικά ΕΜΕΙΣ τους ΨΗΦΙΣΑΜΕ για την ΟΛΗ διαχείριση, όχι μόνο την οικονομική, του κράτους μας. Αυτή είναι η πραγματικότητα που ζούμε. Το τι όμως συνέβη και ποιος ευθύνεται πραγματικά, ΟΛΟΙ το γνωρίζουμε.Το θέμα είναι ότι κάποιοι αντί να ασχολούνται με την κατάσβεση της φωτιάς του δάσους στο βουνό, ασχολούνται με τ' αρμυρίκια στην παραλία που τα βρέχει η θάλασσα...ΟΛΟΙ έχουμε το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και όσοι πραγματικά γνωρίζουν, καταλαβαίνουν και αναγνωρίζουν, πράττοντας ανάλογα.
δεν καταλαβαινεις οτι τα προγραματα τετοιου ειδους πρεπει να προσφερονται για δημιουργια αυτοτροφοδοτουμενης και βιωσιμης αναπτυξης και οχι οτι φαμε και οτι πιουμε τωρα και αυριο εχει ο θεος. Αρα υπαρχει ενα τεραστιο κοστος χαμενων ευκαιριων για να διοριζει ο τσιπας ψηφους.