ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.5.2017 | 18:29

Απορία #1

Ρε παιδιά θέλω να μου πείτε την γνώμη σας. Έχουμε χωρίσει εδώ και σχεδόν 3 χρόνια, Και οι δύο πρώτη σχέση, Πρώτο σεξ κλπ. Της φερομουνα όσο μπορούσα παραπάνω καλύτερα από ότι έπρεπε γιατί την αγαπούσα πάρα πολύ. Φροντιζα να μην της λείπει τπτ να έχει τα πάντα, Ειχε ελευθερία στα πάντα, Είμασταν πολύ ευτυχισμένοι είχαμε την μηχανή μας με της βόλτες μας τ αμάξι μας είμασταν συνέχεια σε διασκέδαση κ περνούσαμε όμορφα. Παντρευτηκαμε και σε ένα μισό χρόνο άλλαξαν όλα από εκείνη, Και τελικά μια μέρα έφυγε την επόμενη ανακάλυψα ότι μιλούσε με κάποιον από το Facebook. Πολύ τραβηγμένα μιλούσαν πολύ έντονα και φαινόταν ότι μιλούσαν και μέσα από το σπίτι μου. Τέλος πάντων χώρισαμε ποιο πολύ αυτή το ήθελε τότε. Εγώ συνέχισα έκανα οικογένεια. Εκείνη ακόμα όχι, Γιατί είναι στα αζήτητα δεν ήτσν και μοντέλο βλέπετε 24 είναι τώρα. Τραβιεται με έναν κατά πολύ μεγαλύτερο στην ηλικία της. Εγώ ήθελα να σας ρωτήσω εάν με σκέφτεται αν της λείπω εάν έχει μετανιώσει και εάν υποφέρει. Γιατί δε γίνεται να πετάξεις μια σχέση ένα γάμο μετα από τόσα όμορφα πράγματα που έζησες με έναν άνθρωπο;;; Εγώ δεν το κατάφερα ούτε μπορώ να την ξεπεράσω. Απλά έπρεπε να συνεχίσω γιατί δεν είχα άλλη επιλογή. Πείτε μου λίγο. Όχι Οτι θα γίνει κάτι, Απλά έτσι μου βγαίνει, Και δε μπορώ να κάνω τέτοιες συζήτησεις με κανέναν πλέον. Απλά κρατήστε αυτό λιγο, Ήταν και είναι πάρα πολύ φτωχά σε εμένα είδε ζωή τα πάντα. Μετά από εμένα πάλι το τπτ το χάος. Βέβαια στο χωρισμο μας έπαιξε πολύ μεγάλο σημαντικό ρόλο η μάνα της. Που αυτή έκανε πολλά για να χωρίσουμε. Αλλά δε ξεχνάω και το ότι ήθελε να μου τα φορέσει κανονικά.
7
 
 
 
 
σχόλια
Το "Προχώρησα" σημαίνει ότι έκανα οικογένεια και έφυγα από εκείνη. Όμως το ότι δεν την ξεπερασα μέσα μου αυτό είναι άλλο θέμα. Ναι με πονάει πολύ ναι μου λείπει μερικές φορές. Κανένας άνθρωπος που αγάπησε πραγματικά δεν μπορει να ξεπεράσει έναν δυνατό έρωτα εύκολα κ μετά σε ένα δύο χρόνια. Το τι νιώθω εγώ δεν έχει καμία σημασία, Σημασία έχει που έχω την οικογένεια μου καλά. Ναι κάνω την ζωή μου παλι κλπ. Απλά νιώθω μισός λόγο ότι μου έκανε όλα όσα έκανε και δε μπορώ να τα ξεχάσω. Εσείς τώρα κάντε αυτό που ξέρετε καλύτερα, Ειρωνεία κράξιμο ότι θέλετε. Αυτό μπορείτε αυτό είστε αυτό κανέτε καλά. Ούτως σι άλλος γράφοντας εδώ εγώ εκτίθεμαι Οικιοθελος. Δεν θυμάμαι πως γράφεται η λέξη, Κραξτε με κ γιαυτό!
Είναι σαν να λες την ιστορία μου.Μόνο που εγώ σε αυτήν την ιστορία είμαι η πρώην. Δυστυχώς κάποιοι από μας συμπεριφερονται άσχημα. Κάποιοι το μετανιώνουν αργότερα και άλλοι όχι. Εγώ είχα έναν πολύ καλό φίλο και ερωμενο για 2 χρόνια στη ζωή μου. Δεν τον εκτίμησα πότε. Τώρα που αυτός προχώρησε, εγώ συνειδητοποιησα ότι έχασα ότι καλύτερο είχα. Συνέχισε τη ζωή σου και μην κοιτάς πίσω. Γιατί τώρα είναι αργά να κάνεις κάτι.
Με ποια έννοια θεωρείς οτι προχώρησες ενώ το μυαλό σου είναι κολλημένο στο παρελθόν; Δυστυχώς ακόμα ένας που σέρνει με την ανωριμότητά του ανθρώπους για να δείξει στον κόσμο πως προχώρησε. Μάλλον δεν έχεις κατανοήσει ακόμα κάποια βασικά νοήματα και ο τρόπος που μιλάς για την πρώην σου που λες οτι αγάπησες θεωρώντας την πως δεν μετρά σαν γυναίκα και στη ζωή της ήσουν μια όαση που δεν πρέπει να ξεχάσει αλλά να υποφέρει δείχνει πως μάλλον κάτι από τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα την έκανε να το διαλύσει μια ώρα νωρίτερα γλυτώνοντας τα πολλά δράματα... Άσε το παρελθόν στο παρελθόν και προσπάθησε να γίνεις υπεύθυνος των επιλογών σου.
Προφανώς δεν πέρναγε τόσο τέλεια όσο εσύ . Επίσης σοβαρεψου . Είσαι παντρεμένος άνθρωπος και όχι μόνο κάθεσαι και ασχολείσαι με την πρώην αλλά ρωτάς εδώ μέσα να σου πουμε τι νιωθει η πρωην ??

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ