ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.5.2017 | 20:57

Bullying

Σήμερα πέρασα από ένα γυμναστήριο για να επισκεφτώ έναν φίλο, ο οποίος είναι γυμναστής και εργάζεται στο συγκεκριμένο γυμναστήριο. Εκεί ήταν μία κοπέλα -γνωστή μου πλέον- αφού την είχα γνωρίσει πιο παλιά και όταν πηγαίνω για επίσκεψη και την βλέπω, της μιλάω. Ο φίλος αυτός (ο γυμναστής) κάνει bullying στην κοπέλα αυτή. Δηλαδή, θα της πετάξει την πετσέτα, της φωνάζει, μπορεί να την βρίσει και μία φορά την είχε χτυπήσει με μπουνιά στο μπράτσο χωρίς θεωρώ να την πονέσει, μιας και αυτό το κάνει και σε μένα (και σε άλλους) αλλά δεν με ενοχλεί διότι έχουμε άλλη οικειότητα (μπορεί να φαίνομαι περισσότερο "μαγκάκι" και το παίρνω περισσότερο στην πλάκα και ανταποδίδω το χτύπημα), την κοπέλα όμως την ενοχλεί αυτό. Τον είχα πετύχει να της το κάνει δυο τρεις φορές και τον ρωτησα γιατί της συμπεριφέρεται έτσι και μου είπε το κλασσικό ότι όλοι είναι τρελοί. Γγενικά είναι ο χαρακτήρας του λίγο τρελός και το κάνει σε όλους αλλά με την συγκεκριμένη δείχνει ότι δεν την συμπαθεί καθόλου. Την επόμενη φορά ρώτησα την ίδια και μου είπε ότι είναι μ@λ@κ@ς. Μία άλλη φορά, όπως συζητούσαμε γι' αυτό ενώ ήταν και η ιδιοκτήκρια μπροστά, λέει ότι η εργοδότρια γνωρίζει για ποιο λόγο της φέρεται έτσι και όντως γνωρίζει. Δεν ρώτησα παραπάνω γιατί δεν ήθελα να φανώ αδιάκριτη. Απλά, δεν μου αρέσει να βλέπω τέτοιο θέαμα και η κοπέλα μπορεί να δείχνει δυσαρέσκεια ενώ γυμνάζεται. Θα ήθελα να μπορούσα να τον κάνω να σταματήσει αλλά μου είναι δύσκολο γιατί έχω υποστεί κι εγώ bullying και ξέρω πως είναι αλλά γενικά είμαι αδύναμη, χαμηλών τόνων κι αν πω ή κάνω κάτι, τότε θα με αποστομώσει, οπότε δεν μιλάω, και αυτό με ενοχλεί γιατί έτσι ούτε τον εαυτό μου δεν μπορώ να υποστηρίξω, όχι μόνο με αυτόν αλλά γενικά με παρόμοιες καταστάσεις.
3
 
 
 
 
σχόλια
Συγγνώμη λίγο... Πληρώνω τη συνδρομή μου, έχω έναν και καλά τρελαμμένο τρέινερ/υπάλληλο του γυμναστηρίου/καμμένο από τα πρωτεϊνούχα, μου ρίχνει ελαφρά μπουνίδια/πετσέτες/μπινελίκια και θα κάτσω να γυμνάζομαι ακόμη εκεί;;; Βεβαιότατα όχι!Και εσύ βρε εξομολογούμενη... δυναμική, μαγκάκι, έχεις υποστεί κακοποίηση (η μετάφραση της λέξης bullying) και η ίδια, αλλάααα διακριτική... Αντί να τον αποπάρετε για να τον σωφρονίσετε φίλοι και εργοδότες, τον αφήνετε να αλωνίζει... Να χαρώ εγώ!!!Κάπου η "πρόσθεση" πάντως, δε βγαίνει, να ξες!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ