Ο Τσίπρας στέλνει μήνυμα στον Μακρόν, λέει πως η νίκη είναι ανάσα για την Ευρώπη και θέλει στενή συνεργασία

Ο Τσίπρας στέλνει μήνυμα στον Μακρόν, λέει πως η νίκη είναι ανάσα για την Ευρώπη και θέλει στενή συνεργασία Facebook Twitter
5
Ο Τσίπρας στέλνει μήνυμα στον Μακρόν, λέει πως η νίκη είναι ανάσα για την Ευρώπη και θέλει στενή συνεργασία Facebook Twitter

Ανάσα για ολόκληρη την Ευρώπη, χαρακτηρίζει τη νίκη του Εμανουέλ Μακρόν ο Έλληνας πρωθυπουργός σε ανάρτηση του στο twitter.

Σημειώνει τη βεβαιότητα του ότι η συνεργασία των δύο θα είναι στενή προκειμένου να αλλάξει πορεία η Ευρώπη και να μην επαναληφθεί ο εφιάλτης της ακροδεξιάς.


«Η νίκη του @EmmanuelMacron είναι μια ανάσα για την Γαλλία και ολόκληρη την Ευρώπη. Είμαι βέβαιος ότι θα εργαστούμε μαζί στενά προκειμένου να αλλάξει πορεία η Ευρώπη» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός.


Ώστε η Γηραιά Ήπειρος, όπως τονίζει ο πρωθυπουργός, «να εμπνεύσει ξανά τους λαούς της, να μη ξαναζήσουμε ποτέ τον εφιάλτη της ακροδεξιάς».

Πολιτική
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Στην πραγματικότητα έχει βάλει τα κλάματα, η έρτ μας έδειξε τι πραγματικά προτιμούσε.Αλλά πρέπει να στείλει τα τυπικά, εξάλλου από τον Μακρόν θα τρώει τις καρπαζιές του στο μέλλον όποτε ξεμυτίζει από το Σανοφαγιστάν.
Ανάσα για την Ευρώπη μας λέει ο τύπος που κυβερνάει με Πολάκη, Πόρτα Πόρτα, Καμμένο, Αδιάσειστο και Κανέκο, ο τύπος που ετοίμαζε τα άρματα για επιστροφή στη δραχμή, ο τύπος που διοργάνωνε πορείες με Συριζαίους ντυμένους Ναζί για να υποδεχτούν τη Μέρκελ. ------=====
"Η νίκη του @EmmanuelMacron είναι μια ανάσα για την Γαλλία και ολόκληρη την Ευρώπη. Είμαι βέβαιος ότι θα εργαστούμε μαζί στενά"Όπως στενά συνεργάζεται και με τους ΑΝΕΛ, το συγγενικότερο ελληνικό κόμμα με το Γαλλικο Front National (κατά δήλωση της ίδιας της MLP).