Όταν η Ελισάβετ του Survivor έπαιξε σε διαφήμιση της ΝΔ ως "Ελένη, φοιτήτρια"

Όταν η Ελισάβετ του Survivor έπαιξε σε διαφήμιση της ΝΔ ως "Ελένη, φοιτήτρια" Facebook Twitter
9

Αυτά...

Mικροπράγματα
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

4 σχόλια
Μα αφού η Ελισάβετ ήταν φοιτήτρια, τους χαλαγε το όνομα; Επειδή είναι σπάνιο;Πως θα ταυτιστεί η ψηφοφόρισσα;;..ε τότε αν της άρεσε τόσο πολύ το παρουσιαστικό της, ας βαζανε την δίδυμη αδερφή της την Ειρήνη , πιο διαδεδομένο ονομα!Αλλά να ταν φοιτήτρια αυτή;Ούφ!!
Δεν καταλαβαίνω γιατί αναπαράγεται αυτή η "είδηση". Η κοπέλα δηλώνει ότι εργάζεται ως μοντέλο καθώς και στον χώρο της διαφήμισης, λογικό να έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικό σπότ ακόμα και ενός κόμματος.
Γιατί βρε Άρη ποιος περίμενε οτι θα ήταν στην πραγματικότητα αυτά τα ατομα με την πραγματική τους ιδιότητα στη διαφήμιση?Τόσα ψέμματα είπαν και λένε,σε αυτό κολλήσαμε?
Ας φαντασθούμε να μην ήταν ηθοποιός, κάποιος που διαφημίζει την υποψηφιότητα γνωστού εδώ και δεκαετίες βουλευτή, που εξακολουθεί να δηλώνει επάγγελμα γιατρός.Ενώ ο ίδιος έχει δηλώσει ότι έχει πια τόση σχέση με την Ιατρική Επιστήμη, όση έχω εγώ με τον Ασκληπιό.