ΗΠΑ: Όχημα έπεσε πάνω σε πλήθος κοντά στη Βοστώνη - Τουλάχιστον 3 νεκροί

ΗΠΑ: Όχημα έπεσε πάνω σε πλήθος κοντά στη Βοστώνη - Τουλάχιστον 3 νεκροί Facebook Twitter
1

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σήμερα όταν ένα όχημα έπεσε πάνω σε πλήθος που παρακολουθούσε μια δημοπρασία αυτοκινήτων κοντά στη Βοστώνη, στις ΗΠΑ, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η αστυνομία της Μασαχουσέτης, που επιβεβαίωσε το περιστατικό, αναφέρει στον ιστότοπό της πως σύμφωνα με την προκαταρκτική έρευνα, «υπάρχουν νεκροί μεταξύ των πολλών θυμάτων».


«Σε αυτό το στάδιο κανένα στοιχείο ή πληροφορία δεν καταδεικνύει ότι το περιστατικό ήταν αποτέλεσμα εσκεμμένης ή τρομοκρατικής ενέργειας. Όλες οι πληροφορίες δείχνουν ότι πρόκειται για δυστύχημα», συμπληρώνεται.


Σε επικοινωνία με το Γαλλικό Πρακτορείο, ένας εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας δεν υπεισήλθε σε λεπτομέρειες σχετικά με το συμβάν. 


Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια μιας δημοπρασίας αυτοκινήτων που οργάνωσε η Lynnway Auto Auction στο Μπιλερίκα, σε απόσταση 35 χιλιομέτρων βορειοδυτικά της Βοστώνης.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Ιράν: «Θα κάψουμε» αμερικανικά στρατεύματα σε περίπτωση χερσαίας εισβολής - Kλιμάκωση και στο μέτωπο του Λιβάνου

Ο πρόεδρος του ιρανικού κοινοβουλίου, Μοχαμάντ Μπαγκέρ Καλιμπάφ, δήλωσε ότι οι ιρανικές δυνάμεις «περιμένουν την άφιξη αμερικανικών στρατευμάτων»
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ

Διεθνή / Το Ισραήλ δεν επέτρεψε τη λειτουργία των Βαΐων - «Για πρώτη φορά εδώ και αιώνες», λέει το Πατριαρχείο

Η αστυνομία σταμάτησε στον δρόμο προς τον Ναό της Αναστάσεως δύο ανώτατους καθολικούς αξιωματούχους, μεταξύ των οποίων τον καρδινάλιο Πιερμπατίστα Πιτσαμπάλα, και τους ανάγκασε να επιστρέψουν
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια